Golfky Quinny Zapp 2011

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Quinny Zapp?

Přidejte zkušenost s Quinny Zapp
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.11.10 11:20

Ahojky my koupili asi před 14 dny a můžu jen doporučit. Funguje úplně stejně jako buzz. Má lepší stříšku než původní zapp víc stíní. U nožiček se dá zvednout takže je mimi může aj natáhnout. Supeeer :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
14.3.11 13:03

ahoj holky, uvazuji o tomtu kocarku ale chtela jsem se zeptat, kdyz se sklada tak se musi sundat ta korbicka a pak extra slozit konstrukce? nebo to jde slozit i s korbickou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
14.3.11 13:37
market.s.87 píše:
ahoj holky, uvazuji o tomtu kocarku ale chtela jsem se zeptat, kdyz se sklada tak se musi sundat ta korbicka a pak extra slozit konstrukce? nebo to jde slozit i s korbickou?

Ano, nejdřív sundáš ten sedák(nejde nijak složit, zůstává tak jak je) a pak teprve složíš konstrukci s kolečkama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
14.3.11 13:51
chaala píše:
market.s.87 píše:
Ano, nejdřív sundáš ten sedák(nejde nijak složit, zůstává tak jak je) a pak teprve složíš konstrukci s kolečkama..

aha :cry: tak to je skoda, presne tohle mi vadi u naseho sportaku :-? tak mam po zappiku :cry: tak dekuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
3.10.11 10:39

Nevíte prosím někdo jestli se na Quinny Zapp pomocí adaptéru dá nasadit i autosedačka X-lander?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
3.10.11 16:52
Z-zuzka píše:
Nevíte prosím někdo jestli se na Quinny Zapp pomocí adaptéru dá nasadit i autosedačka X-lander?

Myslím, že jde pouze autosedačka Maxi-Cosi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
8.10.11 23:47

Ahojky, chtěla byjsem vědět zda se dají koupit na zappika náhradní kolečka? Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí