Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Quinny Zapp?
Přidejte zkušenost s Quinny ZappAhojky my koupili asi před 14 dny a můžu jen doporučit. Funguje úplně stejně jako buzz. Má lepší stříšku než původní zapp víc stíní. U nožiček se dá zvednout takže je mimi může aj natáhnout. Supeeer ![]()
ahoj holky, uvazuji o tomtu kocarku ale chtela jsem se zeptat, kdyz se sklada tak se musi sundat ta korbicka a pak extra slozit konstrukce? nebo to jde slozit i s korbickou?
market.s.87 píše:
ahoj holky, uvazuji o tomtu kocarku ale chtela jsem se zeptat, kdyz se sklada tak se musi sundat ta korbicka a pak extra slozit konstrukce? nebo to jde slozit i s korbickou?
Ano, nejdřív sundáš ten sedák(nejde nijak složit, zůstává tak jak je) a pak teprve složíš konstrukci s kolečkama..
chaala píše:market.s.87 píše:Ano, nejdřív sundáš ten sedák(nejde nijak složit, zůstává tak jak je) a pak teprve složíš konstrukci s kolečkama..
aha
tak to je skoda, presne tohle mi vadi u naseho sportaku
tak mam po zappiku
tak dekuji ![]()
Nevíte prosím někdo jestli se na Quinny Zapp pomocí adaptéru dá nasadit i autosedačka X-lander?
Z-zuzka píše:
Nevíte prosím někdo jestli se na Quinny Zapp pomocí adaptéru dá nasadit i autosedačka X-lander?
Myslím, že jde pouze autosedačka Maxi-Cosi.
Ahojky, chtěla byjsem vědět zda se dají koupit na zappika náhradní kolečka? Děkuji ![]()