Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Quinny Zapp?
Přidejte zkušenost s Quinny Zappa výběr fusaku Lodger schvaluju
, je super i na větší děti, my jsme s ním maximálně spokojení ![]()
tak přemyšlím že by se mi vyplatilo koupit starší zapp a koupit jen nádstavbu xtra našle jsem inzerat že prodavaji jen podvozek ale nemají uvedenou cenu tak nevim novy zapp vyjde na 6 tisic cca nadstavba na 2500 hm co myslíte
nemolko nechceš zappíka ode mě? jsem z Ov a mám letošní kolekci, pak si koupíš nástavbu až bude v prodeji a celý tě vyjde o dost levněji
kdyžtak písni… celý s úplně novým potahem prodávám za 2500, podvozek je málo ježděný a můžeme si ho předat v Ostravě…
Tedy to je rychlost
.Taky radím koupit staré kolečka a novou nástavbu
.Tak to budu dělat i já.Tedy já mám kolečka svoje
.
Zuzi toho Lodgera Ti taky schvaluju - už ho teda nebudu ani fotit. Budeš spokojená a až nebude potřeba v pohodě ho ještě „střelíme“ ![]()
Posílám pár slíbených fotek
1. Zappík s vložkou od Lodgera
5.Nánožník - jde do půlky rozepnout, úplně to stačí na vyndání prcka ven a i když ho rozepnete pořád drží tvar ![]()
zuzanasinova píše:
nemolko nechceš zappíka ode mě? jsem z Ov a mám letošní kolekci, pak si koupíš nástavbu až bude v prodeji a celý tě vyjde o dost levnějikdyžtak písni… celý s úplně novým potahem prodávám za 2500, podvozek je málo ježděný a můžeme si ho předat v Ostravě…
popřemyšlim tak to je tvuj inzerat že na bazoši a si z Poruby vid podle směrovačky manžel se samo moc netvaři že jo klepe si na čelo ale on si nedava s4 do mini thalie krok sun krok na milimetry 2500 a ten vrsek se prodat zvlášt neda?že by byli jen kolečka škoda že neni v jine barvě mam holku ten ružovo fialovy je šupa
a da se koupit jen jiny potah třeba jelikož bych pravě odskoušela do leta jestli vuubec bude třeba tu nadstavbu xtra třeba ne hi a modrej potah to je problem chtela sem něco holčičiho
nemolko ten potah není modrý ale zelený… prodat ho samozřejmě můžeš to záleží na tobě, já to ale dělit nechci, prodávám celý kočárek. Potahy se zvlášť prodávají, ty použité tak 600Kč cca.
jsem z Poruby, jestli nechceš, tak jen dej vědět, nic nenutím
jen bys to měla bez poštovného a s fungl novým potahem - mám ještě jednu paní, co o něm uvažuje, tak abych věděla, jestli jí ho mám nabízet díky.
E-ndy díky moc za fotky, to vypadá fakt super! Paní Danča se mi ještě neozvala, zřejmě toho má moc… tak uvidíme… dneska si jedu pro Lodgera a už se nemůžu dočkat… jestli si dobře pamatuju, tak ho máš původně na zappa a na Xtra sedí takhle pěkně jo? takže nemusím dodávat nové míry paní Daně, když je to stejné že ![]()
Nemolko…
Já budu prodávat černý
.Kupovaný letos na jaře.Kdyby jsi měla zájem,tak písni a já ti pošlu fota
.
holky mě se na tom novém Zapp Xtra nejvíc líbí ten kšilt, ten je super!
Taky bych ho na svého Zappíka hned brala