Peg perego centro

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
64
4.5.10 10:18

peg perego centro

holky, nevíte, dají se ještě koupit golfky PP Centro? nikde na netu jsem je v nabídce nenašla (chci nové), nevím, jestli je to jen přechodně nebo se už nevyrábí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64
4.5.10 10:39

a pokuď ho některá máte, tak jak jste s ním spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.10 21:03

ahoj já je mám , jsou největší, co se týče sedu, lehu a poloh. nožiček. Což je pro dítě absolutně nej.Ale s ovládáním kočárku je už horší. Rozhodně pokud jsi byla zvyklá na starší modela pliko, je ovládání u centra úplně jiné a težší a krapet ztuha jinak pohoda, jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
5.5.10 14:36

zatím máme sporťák Quinny Freestyle, maxim. spokojenost, chtěla jsem ale nějaké golfky. Prosím tě, je PP Centro i trošku do terénu (nemyslím les a pod. ,ale spíše špatné chodníky, občas park se štěrkovým chodníkem) a chceme ho brát na dovču- písečná pláž. Tak co si o tom myslíš? asi není odpružen, že ne. a je lehký a skladný? Kvůli letadlu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
5.5.10 21:30

Mám Centro. Nové už těžko koupíš, leda tak nějaké výprodeje skladu, ale pochybuju. Pro mě je to spíš sportovní golfáč, jízda z ním je trochu o zvyku, ale jinak jsem taky spokojená, odpružený trochu je, jezdila jsme s ním v lese a pohoda, velký košík, velká ložná plocha, nánožník..Co se týče skladnosti, je vetší než klasické golfky, na dovolenou do letadla bych asi volila menší a skladnější. Jinak jsme hodně využila i stupátko pro starší dceru a překlápěcí boudu. Pokud by ti nevadil i jetý, chci ten svůj prodávat, barva Tofee..Kdyby jsi měla zájem, písni SZ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí