Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
holky, nevíte, dají se ještě koupit golfky PP Centro? nikde na netu jsem je v nabídce nenašla (chci nové), nevím, jestli je to jen přechodně nebo se už nevyrábí?
ahoj já je mám , jsou největší, co se týče sedu, lehu a poloh. nožiček. Což je pro dítě absolutně nej.Ale s ovládáním kočárku je už horší. Rozhodně pokud jsi byla zvyklá na starší modela pliko, je ovládání u centra úplně jiné a težší a krapet ztuha jinak pohoda, jsem spokojená.
zatím máme sporťák Quinny Freestyle, maxim. spokojenost, chtěla jsem ale nějaké golfky. Prosím tě, je PP Centro i trošku do terénu (nemyslím les a pod. ,ale spíše špatné chodníky, občas park se štěrkovým chodníkem) a chceme ho brát na dovču- písečná pláž. Tak co si o tom myslíš? asi není odpružen, že ne. a je lehký a skladný? Kvůli letadlu…
Mám Centro. Nové už těžko koupíš, leda tak nějaké výprodeje skladu, ale pochybuju. Pro mě je to spíš sportovní golfáč, jízda z ním je trochu o zvyku, ale jinak jsem taky spokojená, odpružený trochu je, jezdila jsme s ním v lese a pohoda, velký košík, velká ložná plocha, nánožník..Co se týče skladnosti, je vetší než klasické golfky, na dovolenou do letadla bych asi volila menší a skladnější. Jinak jsme hodně využila i stupátko pro starší dceru a překlápěcí boudu. Pokud by ti nevadil i jetý, chci ten svůj prodávat, barva Tofee..Kdyby jsi měla zájem, písni SZ ![]()