Slunečník na Quinny Zapp

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
363
3.5.10 10:41

Slunečník na Quinny Zapp

Ahoj maminky,
mám dotaz: používáte některá slunečník na Quinny Zapp nebo jste uvažovaly, že si ho pořídíte a něco vás odradilo.
Já přemýšlím, zda ho pořídit a popř. zda originál nebo zda na tyto golfky jde i neoriginál slunečník a jaký?
Nebo jak chráníte jinak děti proti sluníčku? :think:
Děkuji za zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
836
3.5.10 11:23

Ahoj.Já mám quinny buzz a slunečník mám..originál uchycení a neoriginál slunečník.Používala jsem ho jen s hlubokou korbou.Teď když mám sporťák,tak mě rozčiluje :-) .Už jsem si objednala cluneční clonu.Příjde mi praktičtější..nemusím pořád koukat,zda je slunečník na správném místě :-).Tak na zapíka spíš clonu.Taky budu kupovat zapíka a určitě si nechám clonu :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
3.5.10 12:09

Já si na Zapíka i sporťák Mutsy určitě pořídím taky clonu …u starších dětí jsem měla slunečník a u folfek mi připadá na nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
3.5.10 13:11

Ja mela neorigo slunecnik a na zappky mi nesedel, musela jsem ho poslat dal a mam taky clonu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
3.5.10 15:19

Holky a jakou tu clonu máte? Jak vidím, tak bude užitečnější. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
3.5.10 16:48

Já kupovala na MMB.Byla velmi podobná této..
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… ještě ji nemám doma :-) ,čekám na pošťáka :-) .Ale recenze na ni jsou úžasný.
Nejdříve se mi líbila Safety 1,ale jsou na ni špatné recenze..nesedí na všechny a je nekvalitní.prý se skoro všem ulámaly ty klipsy :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
3.5.10 18:29

Clonu mame uplne obyc, nejaka ceska vyroba-na znacku si nevzpomenu :nevim: Je nepruhledna, stala kolem 250,– Kupovali jsme ji u nas v obchode s detskym zbozim.
Dodatek-uz jsem vzpomnela co je to za znacku-IVEMA :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
29.6.12 14:57

Holky ráda bych se zeptala, zd amáte některá slunečník quinny, zajímá mě, jak drží? Zda se neprotáčí a zda se dá dobře napolohovat. Pokud by mi někdo napsal, kolik má kloubů na zlomení budu moc ráda. děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí