Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky,
mám dotaz: používáte některá slunečník na Quinny Zapp nebo jste uvažovaly, že si ho pořídíte a něco vás odradilo.
Já přemýšlím, zda ho pořídit a popř. zda originál nebo zda na tyto golfky jde i neoriginál slunečník a jaký?
Nebo jak chráníte jinak děti proti sluníčku? ![]()
Děkuji za zkušenosti.
Nejnovější recenze z kategorie Fusaky a doplňky ke kočárkům
Máte zkušenost s Quinny Zapp?
Přidejte zkušenost s Quinny ZappAhoj.Já mám quinny buzz a slunečník mám..originál uchycení a neoriginál slunečník.Používala jsem ho jen s hlubokou korbou.Teď když mám sporťák,tak mě rozčiluje
.Už jsem si objednala cluneční clonu.Příjde mi praktičtější..nemusím pořád koukat,zda je slunečník na správném místě
.Tak na zapíka spíš clonu.Taky budu kupovat zapíka a určitě si nechám clonu
.
Já si na Zapíka i sporťák Mutsy určitě pořídím taky clonu …u starších dětí jsem měla slunečník a u folfek mi připadá na nic
Ja mela neorigo slunecnik a na zappky mi nesedel, musela jsem ho poslat dal a mam taky clonu
Holky a jakou tu clonu máte? Jak vidím, tak bude užitečnější. ![]()
Já kupovala na MMB.Byla velmi podobná této..
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… ještě ji nemám doma
,čekám na pošťáka
.Ale recenze na ni jsou úžasný.
Nejdříve se mi líbila Safety 1,ale jsou na ni špatné recenze..nesedí na všechny a je nekvalitní.prý se skoro všem ulámaly ty klipsy
.
Clonu mame uplne obyc, nejaka ceska vyroba-na znacku si nevzpomenu
Je nepruhledna, stala kolem 250,– Kupovali jsme ji u nas v obchode s detskym zbozim.
Dodatek-uz jsem vzpomnela co je to za znacku-IVEMA ![]()
Holky ráda bych se zeptala, zd amáte některá slunečník quinny, zajímá mě, jak drží? Zda se neprotáčí a zda se dá dobře napolohovat. Pokud by mi někdo napsal, kolik má kloubů na zlomení budu moc ráda. děkuji.