Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobré odpoledne, mamči, chci malému koupit sluneční clonu na kočárek (baby design sprint) a jelikož budu muset asi objednávat přes internet, nerada bych si koupila nevhodnou - totiž, v jednom krámku u nás jsem clonu zkoušela přímo na kočár a na sluníčku a velmi mě zklamala, protože i když lehce stínila (hustá síť ne neprůhledná látka), malému šlo sluníčko stále do očí a mžoural, taková clona mi přijde na nic. Můžete mi poradit nějakou, která dobře splní svůj účel? Podle obrázku se mi zamlouvá clona od Emitexu a Lilinka. Moc děkuju za odpovědi
Máme Lilinku a jsem spokojená. Je levníjší a zatím bez závad. ![]()
taky máme Lilinku a zatím spokojenost…
super byla clona od Kiddopotamus RAYSHADE, ta teda stínila nádherně… zakrývala celou stříšku a byla hodně pružná… ale je taky celkem drahá
Já mám přímo tuhle a jsem s ní max spokojená. Přidělává se za 2 „žabky“ jako byly na záclonách, takže je skoro na všechny kočárky http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Lizbeth píše:
Máme Lilinku a jsem spokojená. Je levníjší a zatím bez závad.
Taky máme a je super, perfektně drží, dobře stíní ![]()
Taky mám sluneční clonu Lilinka a zatím maximální spokojenost. Protože má dva druhy spon, tak jsem ji využila jak na hlubokou korbu tak na sporťák. ![]()
Taky mám lilinku a též naprostá spokojenost, jak psaly holky, za mě rozhodně doporučuju
skvěle drží i stíní.
Moc děkuji všem za odpovědi, tak už jsem si clonu Lilinku díky Vašim kladným zkušenostem také objednala
, pěkný den