Kočárek Hauck Malibu 2010

384
30.4.10 14:17

Kočárek Hauck Malibu 2010

Hezký den přeji,

už od rána hledám jakoukoli recenzi na kočárek Hauck Malibu, ale bohužel jsem nenašla. :-? :nevim:

http://www.slune-cz.cz/…malibu-2010/

Najde se nějaká dobrá dušička, co jej už alespoň viděla naživo, či dokonce je majitelkou? Z prodejních stránek mi nevyplývá, zda se skládá do placky či se rozdělává zvlášť korba a zvlášť podvozek. Chtěla bych samozřejmě placku na jeden zátah. :-) Jsem už skoro zoufalá, neboť můj současný sportovní kočárek nejde úplně do lehu a dítě mi v něm stále pláče, propíná se a to mi trhá srdce. :cry:

Moc díky, maminky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Hauck Malibu XL?

Přidejte zkušenost s Hauck Malibu XL
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
30.4.10 17:06

Ahoj, hlavně bych řekla že tento kočár taky nejde úplně do lehu a nemá polohovací nožičky.

Co myslíš tím zda se skládá zvlášť korba a zvlášť podvozek? Jako že by jste ještě jezdili s korbou a ne jen sporťákem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
30.4.10 17:16

Ahoj, zrovna nedávno jsem na něj koukala :-) Úplně do lehu nejde, píšou tam 163° :nevim:
Jak se skládá netuším, ale píší tam rozměry složeného kočárku, tak to zkus poměřit s jiným kočárkem nebo rozměrem kufru auta :wink:
Jinak je moc hezký, nevím jak máš staré dítě, třeba ty nepolohovací nožky by mi vadily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
30.4.10 19:55

Koukla jsem a polohovací nožky má.
http://www.youtube.com/watch?…

další info:
http://www.hauck.de/…-140031.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
1.5.10 08:30

Ahoj holky,

díky moc. Já jsem včera byla i na stránkách zahraničních diskuzí, abych něco zjistila, neboť u nás je ta koupě opravdu nutná. Je tolik kočárků a já si furt nemohla vybrat, ale tenhle jsem si oblíbila hned. Takže i přesto, že jsem jej neviděla naživo, objednala jsem ho (nikdy předtím jsem tak nečinila :-P :think: ) …tak doufám, že jsem neudělala chybu. Každopádně pro další zájemce o tento kočárek … AŽ PŘIJDE A ZAJEDU JEJ TROCHU, HNED POREFERUJI, SLIBUJI! :palec: :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
1.5.10 17:27

malibu

Ahojky,tento kočárek mám už měsíc,jsem s ním moc spokojená,koupila jsem si ho jako golfky,na léto na lítačku,osobně si myslím že jako sporták je malý a uzký,takže na zimu mám sporták Quinny,vozim v tom 9m dítko,jde téměř do lehu,poloh je plynulé na pásek,nožky taky 3poloh.Dnes jsem posílala někomu foto složeného.Jinak je lehký,hezky odpružený,celkově moc hezký,nejdou sundat potahy,jen na madlu. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
1.5.10 19:42

Tinuško, díííky, no tys mi udělala radost :dance: . To jsem moc ráda, že je tu nějaká spokojená maminka…já vím, každá máme jiné nároky atd., ale to víš, jakékoli pozitivní postřehy jsou pro mě důležité, když už jsem jej objednala, aniž bych ho viděla. Mám droboučké roční mimčo, takže nevadí, že je tak úzký…doufám, že se mi tam na podzim vejde fusak emitex - nějak ho tam prostě narvu :lol: :-P

Tak já se ještě ozvu, až dojde a vyzkouším, jak jsem již výše slíbila. papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
2.5.10 11:11

malibu

ahojky,ja jsem si ho také objednala aníž bych ho viděla,dokonce z toho samého e-shopu a dorazil bleskově ani ne do 10dnů.Výška madla mi zpočátku přišlo na mě docela vysoko mám164 cm,ale už jsem si zvykla a moje kamoška co má185 tak pro ni to je super do ničeho nekope.Košík neni malinký nakup se mi tak vejde.Pohaty sice nejdou sundat,ale jsou z dobrýho material,jde to pěkně očistit.Zatím jsem na něm nenašla nic co by mi vadilo,myslím že i cena odpovidá kvalitě a vybavení kočárku,protě jsem z něj stále nadšená. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
2.5.10 11:47

No ty mě, Tinuško, ale umíš potěšit :lol: :lol: Tak doufám, že i mě jej pošlou tak rychle. I manžel je rád, to víš, chlap, nejdřív „remcal“ :mrgreen: , že chci zase nový kočár (už čtvrtý u dvou dětí :oops: ), ale šla jsem na něj od lesa :-P . Můžu tě jen poprosit, zda bys mohla zkusit poslat tu fotku složeného? Jen jestli máš čas, abych viděla. Díky. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
14.6.10 08:22

Ahoj holky,

tak po delší době vložím zkušenosti s kočárkem pro ty, co by případně měly zájem a našly tento odkaz.

Předem bych chtěla upozornit, že kočárek Hauck Malibu jsem nakonec nekoupila, neboť jsem chtěla červenou variantu, ale tu jsem prostě nikde nesehnala a dovozce mi nemohl slíbit, že bude v blízké době. Tak jsem narazila na velice ochotnou paní prodavačku, která mě seznámila s alternativou kočárku Hauck Malibu a tou je kočárek Esprit Vegas Garden Party. Je to úplně stejný kočárek, jen prý lepší materiál, proto o trochu dražší.

A teď zkušenosti. Jsem s ním nadmíru spokojená, je krásně uzounký, takže s ním projedu lehce mezi regály, lehounký, polohování do lehu /sice ne úplná rovina, ale to mírné naklonění (opravdu mírné) miminku vůbec nevadí, ba naopak je spíš pohodlnější. Místo v kočárku je dostatečné dle mého názoru i pro větší děti, ale samozřejmě je pak lepší si dítě v něm vyzkoušet. Já tak nečinila, moje dítě je fakt prcek :mrgreen: , takže jsme riskli a objednali i bez osobní prohlídky a naprostá spokojenost. Jinak skládá se celý, kolečka se dají taky lehce sundat i nasadit. Pro jízdu do terénu moc nedoporučuji, i když jsem taky nějaký ten terén zvládla, ale přeci jenom na silnici a v krámu plní (aspoň pro mě) stoprocentní účel. :palec:

Kdyby měl někdo další dotazy, ráda zodpovím, jakmile se zase připojím na tyto stránky. 8-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
28.6.10 11:45

Esprit

Dívala jsem se na zbozi.cz a nejlevněji tam vychází za 3324 od http://www.kocarky-matyas.cz/…arek-esprit/?… a nejdráž je za 4500,–
to je teda rozdíl.
Jinak je to stejná konstrukce jako Malibu.
Tady je paní , která ho má a je s ním taky spokojená :
http://www.kocarky.as/…-malibu-2010
Pro mě by mohl být jiný materiál na madle. Ale to jde o zvyk. Jinak je dobrá a pevná bouda, takže pro spaní dobře cloní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
4.8.10 07:44

hauck malibu

Ahoj holky,

uvažuju o koupi hauck malibu, několikrát jsem pročetla vaši diskusi (vybírám mezi tímto a espiro magic 4), mám ho vyzkoušený v prodejně, oproti espiru má delší ležení a větší košík, ale nemá nánožník, prodejce mi poradil nánožník Emitex (asi Sport).
Vy, co ho už máte, řešily jste nánožník? Jaký? Sedí Emitex?
A doufám, že ani až doteď vy, co ho máte, nemáte s ním problémy…

Děkuju moc za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
6.8.10 23:23

hauck malibu

Dnes jsem narazila na hauck malibu a hledám o něm info, no není dokonalý, ale je opravdu odpružený? Jde mi hlavně o jízdu po ne moc dobrých chodnících, kostkách …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Datla
9.8.10 14:33

Kocarek Hauck Malibu 2010

Ahoj,

Aj mne sa tento kocarek velmi paci a chcela by som ho kupit.

Dnes som nasla nejake predajne, kde ho vystavuju - snad pomoze

http://www.detskyraj-hauck.cz/zastupci.html :-)

• Citovat
  • Upravit
601
9.8.10 20:18

Tak já jen sděluji, že na prodejně Růžový panter v Brně ho momentálně nemají, dnes jsem tam byla a chtěla si ho ještě jednou ozkoušet. Nicméně jsem se pro něj definitivně rozhodla (konkuroval Espiro magic 4), protože má delší ležení, větší košík, větší kolečka (to je celkem detail). Odpružený je na to, jak je lehký opravdu dost, aspoň co si pamatuju při prvním zkoušení (to na prodejně ještě byl). Řeším už jen ten nánožník, doufám, že nějaký Emitex na něj sedne. Ale budu dál vděčná za info, jaké jsou s ním zkušenosti po delším ježdění :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí