Peg Perego

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28.4.10 17:51

Peg Perego

Ahoj , jsem tu úplně nová, měla bych dotaz, máte někdo zkušenosti s kočárkrm Peg Perego pliko 2008 MOOD, já jsem si ho koupila, od paní ze slovenska, úplně nový a se zárukou, ale připadá mi že se špatně a težce ovládá. Měla jsem starší kolekci snad 2006 clasico a ovládal se mnohem jednodušeji, třeba i jednou rukou, což u toho nového není vůbec možné.
Koukala jsem a jinak řešené brzdy, tak nevím co stím.
děkuji za rady Michaela :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
28.4.10 18:09

Ahoj, a nebyla by třeba fota, aby se mohli podívat ostatní majitelé plik zda to mají jako ty či jinak? Já mám PP pliko Revi Orange (2007?) a jezdí taky těžce, jenže to asi proto že mi dřou kolečka. A jednou rukou na normálním povrchu rovným ovládat jdou (myšleno i chodník, jen ne sklopený k silnici jako jsou nájezdy, tam taky potřebuju obě ruce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.10 18:24

Tak posílám foto.Mrkněte třeba budete mít někdo podobnou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
28.4.10 18:52

Já myslela třeba fotky těch koleček, ne sedáku :) Z toho nepoznám jestli je brzda jinak než máme my třeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
28.4.10 20:05

Já mám Centro a mě pomáhá ho jednou za dva měsíce promazat třeba concorem.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
28.4.10 20:25

Ze zkušenosti se Centro ovládá úplně jinak než Pliko… A hlavně se PP nemá promazávat v podstatě ničím jiným než teflonovým olejem nemastným, aby na sebe nelepil písek a prach a nedělal brusnou pastu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kattttka
28.4.10 21:06

Mám ten samý, ale v zelené a ovládá se super. Jen to není 2008, ale 2007, takže paní kecala. :-)
Brzdy už má řešené jinak, ale to by nemělo mít vliv, nemáš vyrachtaná kolečka? To dřelo strašně, manžel mi je sklepnul jakoby k sobě a zase jede super.

• Citovat
  • Upravit
16291
28.4.10 21:34

Katttko, neměla by jsi prosím návod jak je sklepnout? :) Taky je potřebujeme upravit… A bojím se aby je tou úpravou manžel spíš neodpravil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kattttka
28.4.10 21:52

No já nevím, sundal krytky, nějak poklepal na tu osku, ještě to nějak otočil drátkem. Ale já fakt nevím. :oops:

• Citovat
  • Upravit
29.4.10 20:01

Ten kočárek byl úplně nový ještě originál zabalený, a vůbec nejetý, tak by kolečka vyrachtaný neměly být, připadá mi ,jako kdyby měl kočárek úplně jinde těžiště. Když chci zatočit musím oběma rukama , jinak s ním ani nehnu, špatně překonává jakoukoliv nerovnost, musím ho vždy nadzvednout. :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
29.4.10 20:38

A jak těžké máš dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.10 21:21

11 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.10 21:24

Stále porovnávám s tím , co jsem měla, ten starý typ plika, to se nedá srovnat, absolutně ovladatelné, kočárek jel pomalu sám. A tohle je tuh1ý, neovladatelný, no opravdu :cry: :-( nevím v čem je problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
29.4.10 22:57

Já bych řekla že to asi bude opravdu kolečky… Jen nechápu jak, když máš nové. Ale my podle toho co jsem našla že má tato kolekce máme ty samé (ale vyviklané) a taky se s tím jezdí těžko… Myslela jsem že jen kvůli tomu že to dře (protože na rovině to jednou rukou ovládat jde), ale nemám porovnání s jinými pliky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.10 22:09

kde seženu ten teflonový olej.????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat