Cybex Ruby

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
486
26.4.10 19:08

Cybex Ruby

Stále jsem ještě nesehnala golfky, co by mě opravdu nadchly se vším všudy, ale pozastavila jsem se u těchto :think: Prosím tedy ty z vás, které s nimi máte zkušenosti, o jejich podrobnější popis, protože bych je kupovala přes net bez předchozího omrknutí - nemám totiž kde :cry: Pro jak staré dítě Ruby doporučujete? Je sedačka pohodlná? Jaká je jejich celková hmotnost? A rozměry ve složeném stavu? Jak moc se dají sklopit do lehu? Moc děkuji za vaše informace :-) Klidně napište všechno, co vás napadne :lol: Budu za to moc ráda :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10482
26.4.10 20:19

mám je.
jsou to opravdu golfky, tak jak je znali naši rodiče..
mají jen dvě polohy náklonu sedačky, sedačka je jen plátno, prověšuje se, není pevná. rozměry udávané na www.cybex.online.com (stránky výrobcce) naprosto sedí. lehoučké, vlezou se mi do kufru krásně, hezky se nosí..
jsem nadšená. a to mám doma ještě zappky. :oops:

vhodnost podle mého od 2 let. od 18 m na lehké převozy někam.

http://www.youtube.com/watch?…

z

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
28.5.10 11:52

Ahoj mně právě dnes přišly cybex Onyx, jsou trošku těžší, než Ruby, ale zase jdou skoro až do lehu.
Je to málo častá barvička, krásná azurová :potlesk:
Mám je z mimibazaru, ale jak to tak vidm, asi se u nás dlouho neohřejou, i když jsou krásné :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
8.6.10 23:12

Tak Onyx prodávám dál a pořídila jsem si Ruby :palec:
Jsou opravdu spíš pro větší dítko, má roční dcera je tam celkem dost ohnutá, tím jak to nemá pevná zádíčka, ale co se týče lehkosti a ovladatelnosti, je to bomba. Takže na krátké popojížďky fajn.
Posílám foto pro srovnání…Onyx vs. Ruby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
9.6.10 00:11

Zuzlach - když ono nesmírně záleží na tom, pro jak staré dítě golfky člověk kupuje.. můžu tě ubezpečit, že ruby jsou pohodlné, protože můj Vojtínek je dost na pohodlí a kočárkem jezdit chce.. (už si fakt umí říct a prosadit svou)..

a pak, mně třeba multiway nevyhovovaly natolik, že do 2 měsíců šly dál. ano, kočár je možná prostorný, ale tak tvrdou sedačku můj Vojtísek prostě nevydýchal :D navíc, třeba v tomhle věku už by se nevešel na dýlku a tady má hlavu opřenou = pohodlí jisté..

jak píšu, strašně moc záleží na věku..

madamecrazy - no, roční dítko se mi zdá moc malé na Ruby.. troufám si skoro tvrdit, že onyx je pro roční dítě vhodnější.. ty záda u rubyho jsou opravdu jen látka, to sama vidíš..,no. tvoje rozhodnutí, já bych si onyxe nechala aspoň přes léto.. a ruby až od 18m.. moje doporučení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
9.6.10 00:15
ZuzLach píše:
Doporučuji pořídit si golfky, které budou polohovatelné a zároveň tedy i pohodlné, kde se dítě nebude cítit jako ve svěráku :roll: . Ty MultiWay od Chicca jsou bezvadný. Koukni na web a jeho rozměry, zda by Ti to vyhovovalo. :-)

btw, Zuzlach, nic proti, ale vy máte doma chicco obchod? :mrgreen:
chicco postýlka, chicco nosítko, chicco kombinace kočárek, chicco židlička, chicco doporučuješ autosedačku, golfky .. nechtělo by to změnu značky ? :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
10.6.10 00:16

Ale já mám golfky, Bugaboo Bee a jsem s nimi nadmíru spokojená, Ruby jsem fakt chtěla jen na rychlé převozy, ale i tak si myslím, není ještě vhodný.
Onyx ne-e, ony strašně drkotaj a jsou docela velký a těžší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
10.6.10 09:06

aha, tak to jo :) to já nevím, že máš tolik kočárů :mrgreen: taky by se mi to líbilo :mrgreen: ale dvboje golfky najednou by manžel nevydejchal.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
11.6.10 09:30

No ony ty jedny Cybexy jsem vymenila na mimibazaru za obleceni po Julince, takze neber to vid :dance: :dance: :palec:
Ty druhe Cybexy jsem zjistila, ze proste pro Juli jeste nejsou a hlavni golfky jsou prave Bee, to je moje laska.
Nicmene jsem se jeste zamilovala a pokukuju po Maclaren Techno XT a Bebe Confort Mila. Jsou skladnejsi nez Bee, takze mozna je casem vymenim, kvuli cestovani a velikosti naseho auta :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
11.6.10 09:39

to máš kliku. já se přiznám, že na ty výměny a prodeje a tak nejsem, nemám na to geny.. :D

každopádně, Ruby jsou fakt super, pro mě tak od 18m na převozy.. oceňuju hlavně velikost zádové opěrky (můj obr má stále ještě opřenou hlavu!), oceňuju pásy, kdy se zaklikne každá půlka zvlášť (zvyklá z quinny, vždycky jsem se zapotila, než jsem dítě přinutila sedět abych nacpala obě části do jedné spony najednou..
oceňuju, že se nikam nehroutí, když usne. mám je akorát, nehrbím se.
pláštěnka se snadno nandá, nepotí se a vleze se pod ní i obřík 2.5leťák..
oceňuju i skládání, nohou a překlopím (zapp byl na tři pohyby a to mě už trochu štvalo..)
no a především oceňuju těch 5 a něco kilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
11.6.10 10:02

No já to právě zbožňuju, neustálé výměny a střídání kočárků…to je moje :potlesk: :potlesk: Máme už asi 10-tý kočárek, ale snad už budeme u konce, jsem teď zvědavá na ten X-Run. Buzzík mě dost zklamal tou aretací předního kola, je absolutně nespolehlivá :(

Je fakt, že Ruby jsou super, ale opravdu až od toho roku a půl a výš, my máme pravý opak, Julinka je tam zkroucená, je hodně malinká a pořád padá ke straně apod.
Ale pláštěnka úžasně padne a jinak funkce kočárku výborné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
11.6.10 14:57

jojo, výměna by mě bavila, resp. pořízení jiného.. ale to poslání předešlého pryč, to už ne :mrgreen:

já jen nechápu, že někdo napíše, že je kočárek od 6měsíců. 8-o to jsem zírala.. proč je zapp od 8/9m, buzz od 8m a tohle od 6? by mě zajímalo, kde udělali soudruzi chybu :mrgreen:

od roka a půl fakt super! ale dřív ne.. :palec:

taky jsem zvědavá, předpokládám, že ho hendka ohodnotíš, až dorazí!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
11.6.10 20:04

Omlouvám se, že vám sem takhle vstupuji, ale dá se Ruby řídit i jednou rukou? Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
11.6.10 21:29

Verulec, proč se omlouváš? :kytka:
no, záleží.. prázdné jistě..u naložených zálěží na na váze dítka a na terénu. někdy uřídím jednou rukou, někdy to jde hlůř. ale V. má 15kg..
zapp nebo jeho „kopie“ to není.. (co se týká ovladatelnosti jednou rukou) ale jezdí se mi s ním moc dobře..i líp, je lehčí a má výše rukojeti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
11.6.10 21:56

Julinka má cca 8 kg a i s nákupem v pohodě Ruby uvezu jednou rukou ;)
Kdyby měl někdo zájem, tak Ruby prodávám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4