Cybex Ruby

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
gabs
23.6.10 21:44

cybex ruby

Cauky - mozna pozde, ale za zeptani nic nedam :-P za kolik toho rubyho prodavas??? pokud uz jsi tak neudelala? prave taky zvazuju koupi golfek, pro dvoulety tornado, a dulezita je u mne vaha kocarku, protoze klasicky sportak mam a toto chci uz fakt jen na popojezdy a nebo vylety do vlaku etc…tak dej event. echo… jinak nic :roll:

• Citovat
  • Upravit
954
24.6.10 10:35

Ahoj, ja uz jsem ho bohuzel prodala :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
7.6.17 05:49

Ahoj, nevíte, jestli se tyto golfky ještě vyrábí a prodávají v ČR?
Golfky mám od roku 2010,odvozily tři děti, ale už dosloužily. Jak jsou v neustálé permanenci(vždy cca od roku a půl dítka a vždy v pohotovosti pro starší dítě, když se narodilo miminko),tak upadly sjeté gumy na kolečkách, barva už taky nic moc, jsme hodně přes léto venku, kde i jíme, takže jsem potah často prala. Zkrátka ty naše jsou už na ostudu. Chtěla jsem pořídit fungl nové, protože jsem s nimi byla hrozně spokojená - dlouhé vysoké golfky, vždy jsem používala až na větší dítě, které se tam bez problémů vyspalo.

A nikde na ně nemůžu narazit, žádný vyhledávač je pod tímto názvem nenajde, pouze doplňky jako je pláštěnka a držák na pití. Ani v Malvíku je nemají, na MMB(kde jsem tenkrát koupila),prostě nikde.
Jsem z toho nešťastná, protože potřebuji nějaké jednoduché a kvalitní golfčičky na přejezdy pro větší dítě, bez zbytečných udělátek jako je např. madlo, pevná záda být nemusí, hlavně co nejlehčí a nejprostornější. Chtěla jsem prostě nové Ruby, se kterým jsem byla spokojená od roku 2010..Bazarové nechci.
Nevíte prosím, proč už se tohoto kočárku nemůžu nikde dopátrat?

Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
7.6.17 08:23

Taky mám Ruby - na rychlé přiblížení, přepravu nemocného dítka k doktorce nebo dovolenou letadlem super - skladné, lehoučké, dlouhá záda… Bohužel už se nevyrábí http://cybex-online.com/gb/babycarrier. Škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
7.6.17 11:18

To je škoda :( Nejúžasnější golfky, jaké jsem poznala. Lehoučké, skladné, ve vlaku, v dálkovém autobusu.Dnes jsem se byla podívat po obchodech, co kde mají..Jen vymakané golfky s madlem a tisíci dalších udělátek, které bych složitě sundávala. Navíc potřebuji, aby mi na to větší dítě nasedalo samo, nechci ho předělávat přes madlo.

Já jsem si myslela, že objednám po netu druhé a bude :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4