Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
holky, prosím poraďe. U nás jsou dost strašné chodníky a proto bych chtěla golfky s většími kolečky a odpružením. a aby měly poloh. zad a nohou (nejlépe jednoduché polohování jednou rukou) a byly lehké. jsem tak strašně náročná? nebo spíše neschiopná? už měsíc surfuju na netu a nejsem schopna si vybrat.
no, pojem odpružené golfky si odporuje
takové prostě nenajdeš.
spíš koukej po sportovním kočárku, ale ten zase bude těžší…
Tak odpružené golfky jsou třeba PP Pliko a Inglesina Zippy (pokud jsem správně ráno na nádraží okoukla název z kočárku). A oboje vypadají skoro úplně stejně
Víc jsem to nějak moc nezkoumala. Každopádně je to víc odpružené než třeba x-lander, ten není snad vůbec a je to sporťák ![]()
Odpruzene jsou i Cybexy a Jane Energy… ale jen malo ve srovnani se sportakem…
tak se omlouvám, je vidět, že jsou tu zkušenější a takové golfáče exisují. aspoň jsem se zase dověděla něco nového. ![]()
anebo kocarek typu golfkosportak (golfova kolecka, spojena rukojet). Ja mam napriklad Jane Nomad a plne mi nahrazuje golfky, akorat pri slozeni (na placku) je oproti golfkach dost velky, ale to mi neva - i tak mam pulku kufru volneho.
Máme teutonky Solano, zvládnou i lehčí teren. Mají ale nevýhodu, sedátko je polohovací celé, teď je tam Mates tak akorát
, protože sedátko je relativně úzké.