Peg Perego

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16291
30.4.10 22:16

jmenuje se GT 85 a manžel ho sehnal v cykloprodejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.10 19:43

Teď jsem četla , že kolekce Peg perego Centro, je prý špatně vyrobená,prý se vloudila nějaká chybka a proto prý se špatně ovládá. Tak nevím!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dama
5.5.10 19:06

Ahojky, já mám na pp centro completo zálusk!! Nemáte někdo pro mě nějakou dobrou radu?? Moc prosím.

• Citovat
  • Upravit
dama
5.5.10 19:08

Jak se jezdí s tím centro, moc se mi líbí a zítra se mám na něj jet podívat, tak abych věděla na co se mám přesně zaměřit. Moc díky za radu.

• Citovat
  • Upravit
6.5.10 17:34

u centra bych se zaměřila hlavně na ovládání, zda jede lehce, a na kolečka , jestli nejsou vyrachtaný.
Já ho mám a je fakt dobrý, jde trohu ztuha ovládat ,je to o zvyku.Ale jinak paráda dcerce budou tři roky a pořád se ji v něm pohodlně sedí leží a má dost prostoru.Vzala bych ho i do letadla, jediné čeho bych se bála , že ho poškodí, pokaždé když jsem měla do letadla sebou golfky, nikdy mi je nepřinesli kompletní , jednou chybělo madlo podruhe držák na pití , hrůza. tak asi do letadla něco levnějšího. co nebude mrzet, když se zničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dama
9.5.10 15:57

Tak pp mít nakonec nebudu, pani si to rozmyslela, že je nakonec nebude prodávat, tak jsem sehnala jiné. Je to škoda, byl to pěkný a levný kočárek. :cry:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4