Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Teď jsem četla , že kolekce Peg perego Centro, je prý špatně vyrobená,prý se vloudila nějaká chybka a proto prý se špatně ovládá. Tak nevím!!!!
Ahojky, já mám na pp centro completo zálusk!! Nemáte někdo pro mě nějakou dobrou radu?? Moc prosím.
Jak se jezdí s tím centro, moc se mi líbí a zítra se mám na něj jet podívat, tak abych věděla na co se mám přesně zaměřit. Moc díky za radu.
u centra bych se zaměřila hlavně na ovládání, zda jede lehce, a na kolečka , jestli nejsou vyrachtaný.
Já ho mám a je fakt dobrý, jde trohu ztuha ovládat ,je to o zvyku.Ale jinak paráda dcerce budou tři roky a pořád se ji v něm pohodlně sedí leží a má dost prostoru.Vzala bych ho i do letadla, jediné čeho bych se bála , že ho poškodí, pokaždé když jsem měla do letadla sebou golfky, nikdy mi je nepřinesli kompletní , jednou chybělo madlo podruhe držák na pití , hrůza. tak asi do letadla něco levnějšího. co nebude mrzet, když se zničí.
Tak pp mít nakonec nebudu, pani si to rozmyslela, že je nakonec nebude prodávat, tak jsem sehnala jiné. Je to škoda, byl to pěkný a levný kočárek. ![]()