Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj všem, ráda bych se zeptala jestli je tu někdo kdo má Jané Solo. Zajímalo by mě jestli lze použít origo nánožník, který je především určený na Nomad a Slalom. Máte s tím někdo zkušenost???
Předem díky za rady a jakékoli postřehy k tomuto golfáčku nemám možnost ho vidět naživo.
Máte zkušenost s Jané Solo sportovní kočárek?
Přidejte zkušenost s Jané Solo sportov...Ahoj, taky mě zajímají Jané Solo, pro změnu 2010. Máte někdo zkušenost? Prý se hodí jen do města, byli jste i někde v terénu? A mají dost široká zádíčka? Všechny lehčí golfky jsou našemu 20-ti měsíčnímu už teď dost úzká.. Díky!
já si Solo 2010 moc přála ale stále nejsou v ČR a mě už se nechtělo čekat, nakonec máme doma 2008
se Solem jsem moc spokojená a nemyslím si že je jen do města, ale samozřejmě je to golfáček žádný teréňak
Obnovuji tuto diskuzi. Koupili jsme starší Jané solo, nebyl nám ale dodán žádný návod k obsluze a nemohu jej na netu nikde najít. Sezení sem na vyprání již demontovala, ale jak odmontovat celou plastovou kostru z podvozku, aby mi zůstal samotný na užití korby či autosedačky (nechci tam mít složené sezení nastálo), na to sem stále nepřišla a nerada bych něco ulomila. Majitelka toto nedělala a návod již nemá, poradíte prosím? Děkuji.