Jané Solo 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
715
4.5.10 14:12

Jané Solo

Ahoj všem, ráda bych se zeptala jestli je tu někdo kdo má Jané Solo. Zajímalo by mě jestli lze použít origo nánožník, který je především určený na Nomad a Slalom. Máte s tím někdo zkušenost???
Předem díky za rady a jakékoli postřehy k tomuto golfáčku nemám možnost ho vidět naživo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Solo sportovní kočárek?

Přidejte zkušenost s Jané Solo sportov...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Abubena
21.5.10 22:00

Jané Solo

Ahoj, taky mě zajímají Jané Solo, pro změnu 2010. Máte někdo zkušenost? Prý se hodí jen do města, byli jste i někde v terénu? A mají dost široká zádíčka? Všechny lehčí golfky jsou našemu 20-ti měsíčnímu už teď dost úzká.. Díky!

• Citovat
  • Upravit
715
22.5.10 20:46

já si Solo 2010 moc přála ale stále nejsou v ČR a mě už se nechtělo čekat, nakonec máme doma 2008
se Solem jsem moc spokojená a nemyslím si že je jen do města, ale samozřejmě je to golfáček žádný teréňak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
18.1.14 10:27

Demontáž sedačky na podvozku

Obnovuji tuto diskuzi. Koupili jsme starší Jané solo, nebyl nám ale dodán žádný návod k obsluze a nemohu jej na netu nikde najít. Sezení sem na vyprání již demontovala, ale jak odmontovat celou plastovou kostru z podvozku, aby mi zůstal samotný na užití korby či autosedačky (nechci tam mít složené sezení nastálo), na to sem stále nepřišla a nerada bych něco ulomila. Majitelka toto nedělala a návod již nemá, poradíte prosím? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí