Golfky s otočnou sedačkou

35330
5.5.10 21:01

golfky s otocnou sedackou

Ahoj, kamaradka me poprosila, jestli nevim o nejakych golfkach s otocnou sedackou… ja tedy zrovna znam jen Inglesina Zippy Free a Peg Perego Pliko Switch… jsou jeste nejake jine? A mate s nimi nejake zkusenosti? Jake byste doporucily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5100
5.5.10 21:17

Já mám Chicco For me.Do terénu to teda není, ale jinak spokojenost.
http://www.letajicisen.cz/…-For-me-2009
Co je fajn, že mají i přídavnou rukojeť na spojení golfek, supeer boudu( jde hodně sklopit před dítě a nebo oddělat zadek na léto a větrá) a dá se na podvozek nacvaknout vajíčko Chicco( max. jsme využili)
Blbej je teda košík, špatně se do něj dostává přčes konstrukci a je takovej „slabej“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
5.5.10 21:39

Já mám Bebeconfort loola up. Super skladné golfky.. trošku těžší, ale já je nikam nenosím, převážně vozím autem a jsem s nima moc spokojená :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
5.5.10 21:43

máme taky Bebecomfort loola :) Ale u nás je to jenom na spaní, nějak moc kočár nepoužíváme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
5.5.10 22:02

bebe confort loola taky doporučuji :palec:
bohužel jsme z nich rychle vyrostli a tak posíláme dál, tak kdyby měla třeba kamarádka zájem.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
5.5.10 22:09

pro celkový přehled
již zmíněné:
pliko switch
zippy free
loola/loola up
chico for me

pak:
bumbleride flyer (přehazovací spojená rukojeť)
peg perego uno (také spojená přehazovací rukojeť,více sporťák)
pokud by šlo sehnat pouze sporťák, tak pak inglesinna ottuto
bebeconfort streety (od letoška se dá koupit jako golfky, do loňska to byla jen kombinace)
Jané solo reverse 2010
babypoint astral

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.10 09:15

Loola up

Ahoj, potřebovala bych poradit, jestli má cenu ještě kupovat golfky loola up, když má dcerka 15 měsíců,83 cm a skoro 13 kg. Máme espiro city, ale není moc skladný a nejde ovládat jednou rukou. Na loola up mi přijde, že je tam krátká opěrka na nohy, nebudou dcerce pak viset nohy z kočárku..?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
31.5.10 22:38

myslím, že v 15m bych vybírala něco většího a méně těžkého.. klasicky golfkoidnějšího..

nebo pak něco typu Jané carrera/solo/ apod. mají spojenou rukojeť, nemají otočný sedák, což v 15m těžko člověk už otřebuje.. a jsou určitě prostornější..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.10 23:33

Děkuji za radu :palec: A co třeba golfky NUNA BUGGY?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.10 09:15

Nevíte, kde bych našla ty Jane solo, jak vypadají složené..všude je obrázek jen složené kostry, bez korbičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
1.6.10 09:23

tady je pravda jen konstrukce http://www.eshopbaby.cz/…-jane-p3271/ ale podle toho to se sedačkou bude úplně stejné jako carrery, tzn. něco takovéhoto. http://i.mimibazar.cz/…27332522.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ewelyna
6.6.10 22:39

Ahoj, golfky jsou dosti prostorné, byla jsem se na ně dívat v Babyparku. Suprově se s nima jezdí, teda spíš, jezdí skoro samy :-) A navíc, jsou do 18 kg…

• Citovat
  • Upravit
Ewelyna
6.6.10 22:40

myslela jsem tu NUNU :-)

• Citovat
  • Upravit
160
16.3.11 22:16
Ahoj maš jěště ty golfáče? a kolik za ně chceš?
loola píše:
bebe confort loola taky doporučuji :palec:
bohužel jsme z nich rychle vyrostli a tak posíláme dál, tak kdyby měla třeba kamarádka zájem.. :wink:

Ahoj maš jěště ty golfáče a kolik za ně chceš ?Mám zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
16.3.11 22:18
Ewelyna píše:
myslela jsem tu NUNU :-)

Podívej se na diskusi o nune na strně 13 jsou i fota holek co tam posílaj,je to teď aktuální téma,které řeším i ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí