"Velké" golfky do 8 000 ?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4633
9.11.10 09:34

"Velké" golfky do 8 000 ?

Ahoj holky,

ráda bych pořídila pro syna golfky a potřebuji od vás radu s tipem (resp. výrobcem).
Moje poždavky jsou následující:

• golfky na velké dítě (dlouhé)
  • zvládnou i odvézt nákup (cca 5 kg)
  • maximální cena plus minus 8 000 Kč
  • lze polohovat do lehu
  • váha golfek..nemusí být nejlehčí, ale ne třeba kočárky typu Casualplay, kde to ani už moc nejsou golfky, ale sporťák
  • aby přežily dve děti (pokud nejsem moc naivní :mrgreen: )

Moc vám děkuji za radu !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65304
9.11.10 09:39

http://kocarky.heureka.cz/…ico/recenze/
:mrgreen:
nebo pliko completto i s nánožníkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
9.11.10 10:04

hmm, tak nevím, co to znamená, že se vleze dlouhé dítě :)
třeba můj Vojta se „vleze“ do cybex callisto (koupili jsme pro miminko, ale brácha musel vyzkoušet :)). samozřejmě, nohy čouhají dolů, celé. ale hlavičku má na zádovce akorát.. věk viz metřík, výška 100cm, váha 16kg :)

pak nevím, co jsou golfky „typu casualplay“ - myslíš jako vintage? nebo downtown a cittá? jako ano, jsou těžké, ale velikostně zhruba odpovídají pořádnějšímu kočárku pro větší dítě..

dvě děti určitě zvládne Peg Perego Pliko/Inglesina ZIppy. jsou to klasické pohodlné golfáče s dobrým systémem skládání, váhově bych řekla kompromis mezi pohodlím dítěte a matky… hodně vyzkoušené a prověřené.

golfek je samozřejmě celá řada, ale zatím moc nevím, kam směřuješ tím dlouhým dítětem a váhou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
9.11.10 10:34
Nataša píše:
hmm, tak nevím, co to znamená, že se vleze dlouhé dítě :)
třeba můj Vojta se „vleze“ do cybex callisto (koupili jsme pro miminko, ale brácha musel vyzkoušet :)). samozřejmě, nohy čouhají dolů, celé. ale hlavičku má na zádovce akorát.. věk viz metřík, výška 100cm, váha 16kg :)

pak nevím, co jsou golfky „typu casualplay“ - myslíš jako vintage? nebo downtown a cittá? jako ano, jsou těžké, ale velikostně zhruba odpovídají pořádnějšímu kočárku pro větší dítě..

dvě děti určitě zvládne Peg Perego Pliko/Inglesina ZIppy. jsou to klasické pohodlné golfáče s dobrým systémem skládání, váhově bych řekla kompromis mezi pohodlím dítěte a matky… hodně vyzkoušené a prověřené.

golfek je samozřejmě celá řada, ale zatím moc nevím, kam směřuješ tím dlouhým dítětem a váhou..

Ano, myslela jsem downtown, citta..presne tak.
Velke dite je „zatim“ 82 cm v necelem roce…mam sportak Casualplay S4 a kdyz ho polozim, je tam tak tak…Takze aby ta delka luzka byla delsi. Priznam se, ze ani nevim, zda to jde (u golfek).
A predstavu mam, aby vydrzely (velikostne) tak do tech 2,5 let..je mi jasne, ze nemuzu vedet, jak velky v tomto veku bude, ale za predpokladu, ze je to vetsi dite…proste ne mala holcicka :)

Jeste me napadly MacLareny..nosnost maji vetsi, ale nevim prostorove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13434
9.11.10 10:36

Tak já můžu doporučit Hoco Monterio, velké dítě zvládne a velký nákup taky, naprosto bez problémů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
9.11.10 10:55

přiznám., že casual golfky jsem neměřila. ale S4 má zádovku 43cm, což není moc… jak je vidět na fotce, do callista se třeba opravdu takhle posadí můj Vojta a drobek teda není ani omylem.. ale prostě visí ty nohy…

šířka golfek bývá obecně kolem 30cm.

pokud máš možnost někde vyzkoušet, radila bych se mrknout na ty plika a zippy, jsou to takové „kočárky co neurazí“ :mrgreen: :mrgreen:
a nějaká dobrá duše by mohla změřit výšku zádové opěrky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
9.11.10 11:13

Mám doma též Cybex Callisto a jsou super odolné a prostorné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
9.11.10 11:38

Já mám Pliko, Samík vypadá výškově podobně jak tvůj malý, asi je o něco těžší (nebo min. v 10 měsících byl). Nad hlavou má místa bohatě, i kolem sebe, ještě mu vydrží dost dlouho. Určitě dýl, než autosedačka :lol:

Jediný problém je košík, má nosnost 2 kg. Teda prý, já v tom vozím víc, ale taky podle toho chudák vypadá. Trochu se mi prověsil a dole se mi prodřely díry, ale to už je osud. Těch 5 kg fyzicky ale uveze.

Nevýhoda trochu je, že ho prázdný neuřídím jednou rukou, takže když Samík ťape vedle, drží mě za ruku a já druhou rukou vezu kočár, na kterém je ještě naložené odrážedlo, připadám si trochu jak rozervanec :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13745
9.11.10 18:40

Já mám TFK Buggster, sice teda zatím s korbičkou, takže sporťák ti nezměřím. Jsou hodně lehké (cca 6kg) a plochu mají prý velmi dlouhou (co jsem četla v diskuzi), jsou prostorné. Do lehu nejdou úplně, cca 120°. Nemají polohování nohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
10.11.10 11:48

Tak jsem zúžila výbvěr na:

• Cybex - Callisto
  • MacLaren - Techno
  • Peg Perego - Pliko

Holky, které mýte Callisto..vypadá úžasně, ale nevadí, že úřední kolečka nejsou zdvojená ? To se mi právě líbí na MacLarenovi…jinak ty golfky bych chtěla na jízdu po Brně..tj. obchodní centra, ale dlažba z kočičích hlav..tak abych se neuvztekala :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
11.11.10 12:14

TFK Buggster já mám tyto golfky a jsem spokojená malý má 30měs. měří 93cm a má tam prostor jak hrom i na nohy i při ležení jsou prostě super.Zvládají vše i terén nap.polňačka a kostky ve městě a do košíku dám taky celý nákup je dost velký přes celou plochu golfek.Já jsem měla asi další 2golfky a malý mi strkal nohy do koleček u Buggstera se ke kolečku nedostane což jsem ráda a spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
11.11.10 13:01

Tak jestli můžu vstoupit do diskuze.Tak já nemám golfky za 7000,ale mám golfky Chicco Multiway a jsem spokojená.Jsou prostorné a velké.Ovládají dobře terén.Vozím v něm 2 leté dítě, které má 94 cm.Mohu doporučit.Jinak co se týče nákupního košíku,tak do žádnejch golfek by se neměl dávat těžkej nákup.Aby nepraskla ta konstrukce co je pod ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí