Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj ![]()
Chci se zeptat,jestli má některá z vás,Chipolino Dakota,nebo jiný sporťák s přehazovací rukojetí a jestli jste s ním spokojené.
Moc děkuji za odpovědi.
Ja se s dovolenim pripojim taky s dotazem, zda mate nektera sportak Chipolino Rapido, chtela bych ho koupit a taky bych rada vedela, jak se vam osvedcil ![]()
Mysko snad se na me nebudes zlobit, kdyz se k Tobe takhle prifrcnu s dotazem
![]()
Fen-fire píše:
Ja se s dovolenim pripojim taky s dotazem, zda mate nektera sportak Chipolino Rapido, chtela bych ho koupit a taky bych rada vedela, jak se vam osvedcilMysko snad se na me nebudes zlobit, kdyz se k Tobe takhle prifrcnu s dotazem
![]()
![]()
Ahoj,já mám Chipolino Rapido Six a jsem opravdu spokojená.Jestli máš podrobnější otázky,písni mi SZ na vše ráda odpovím. ![]()
já mám chipolino ultra s přehazovací rukojetí. Mám ho týden a jsem trochu zklamaná. Předtím jsem měla jane slalom. Přehazovací rukojet výborná, ačkoli je to na úkor šířky sedáku. Kočárek je nic moc opružený a má hlavně plastová kolečka, takže když malá se v něm víc třese na kostkách nebo na nerovném povrchu. Ale jelikož stál cca 4000 kč a vzhledově je moc pěkný a navíc je vážně lehký, tak ty ostatní mouchy se dají překousnout.
Sice má vážit 11 kg, ale musím říct,že proti jané je mnohem lehčí a myslím, že váží méně.