Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky, nemáte nebo neznáte prosím některá z vás kočárek značky Chipolino Swift?
Má přední větší otočné kolo a vzadu dvě, velký koš, sportovní typ.
Vypadá lákavě, ale je hodně levný (do 2000Kč), tak bych ráda četla nějaké osobní zkušenosti a tipy.
Moc díky
![]()
taky jsem sháněla info o tomto kočárku, ale jak se zdá, nikdo si ho nekupuje.
nakonec jsem ho koupila, vyhrála cena a velký nakupní košík. a taky barva, nemám ráda černé, šedé a vůbec tmavé kočárky.
má jednu vadu, a to vyváženost, hůř se zvedá do schodu. jinak jsem spokojená.
a ak mozem vediet mate s tymto kocikom skusenost aj v zime? ako reaguje na snehu? dakujem
ne sněhu zkušenosti nemám, koupila jsem si ho letos na jaře. jezdíme s ním i po lesních cestách a pěšinách a drží pořádně, kolečka se nevyvrací. tak myslím, že do města do sněhu to zvládne. ale do sněhu bych si spíš vybrala čtyřkolovej.
dakujem velmi pekne za info. když říkáte že lesní terén zvládne měl by tedy i sníh. mam doma čtyřkolové ale jdu ho prodat a tak si o sportovním zjistuji vše co se dá a každý názor je vzácný. prijemny vecer
Holky, objednala jsem si tento kočárek… Máte k němu nějaké nové připomínky? Jak se jezdí? ![]()
@kachorka píše:
Holky, objednala jsem si tento kočárek… Máte k němu nějaké nové připomínky? Jak se jezdí?
Ako ste boli spokojná s chipolinom swift? Ďakujem