Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den maminky,
jsem zde nová, tak se na mě prosím nezlobte, že zakládám diskusi na téma, které se tu asi často objevuje.
Mám problém se sporťákem, který mám a moc mi nevyhovuje. Proto hledám nějaký, který by splnil mé požadavky. A ty jsou: přehazovací rukojeť nebo sedačka, aby šel dát úplně do lehu a do sedu, aby byl dobře skladný a ne moc těžký, aby to byla čtyřkolka a aby byl celkově dost prostorný pro dítě (máme doma obříka - 8. měsíců)
Tak bych vás chtěla poprosit o radu, které sporťáčky by má kritéria splňovaly…
Původně jsem přemýšlela nad Patronem Bohemia Fenix F4, ale říkám si, jestli není ještě nějaký jiný a lehčí…
Moc děkuji za vaše rady
Ahoj, my máme zmiňovaný Patron Bohemia Fenix F4R a maximální spokojenost - přehazovací rukojeť nemá, musíš otočit boudičku, ale i tak ![]()
Jé, moc děkuji za odpověď.
a vleze se Ti kočárek do auta? My máme fábku, klasickou - krátkou, tak se bojím, jestli se tam vejde…
Proto hledám i jiné kočárky než Patron.
Moc díky.
no, jelikož máme snad největší combi, co existuje - ford mondeo, tak tam nám zabírá kočár půl kufru, tak snad se do té fabie dá. je pěkně skladný.
co Peg perego uno ? vypada pekne skladne i ve slozenem stavu
jinak jestli ten patron zabira pulku mondeackyho kurfu, tak do fabie ani nahodou …
rozmery patron slozeny: 98×64×40 cm
perego slozeny: 80×34×59 cm
Ahoj, moc děkuji za tip.
A máš s PP uno zkušenosti? JE dost prostorný a dlouhý?, máme totiž velké 8.měsíční mimi a kočárek, který máme je mu tak tak, když leží. Já vím, dlouho už ležet nebude, ale i tak je ten co máme nevyhovující…
Jinak se mi PP uno líbí ![]()
ja zkusenost nemam, jen koukam na kocarky, a tohle mi prislo jako dobry tip, zkus pohledat treba v jinych diskuzich napr tady nebo tady