Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Chci se zeptat zda někdo z Vás nemá zkušenosti se
sportovními kočárky Juniors Arosa nebo Chipolino Leo.
Sháním sportovní kočárek (golfky) do cenové relace
3tis. s přehazovací rukojetí pro svého půlročního syna.
Děkuji za reakce.
Ahoj Simčo. Já má zkušenost s kočárkem JUNIORS Arosa. V žádném případě NEDOPORUCUJI. Objednala jsem si ho přes internet www.autosedacky-kocarky.cz. Už při skládání kočárku jsem věděla,že jsem udělala chybu - levný plast a potah, špatné sezení (dítě se propadá a nohy má přehozené přes kovovou tyč). Další šok mě čekal, když jsem s ním vyjela: vrže, kolečka nejdou řádně zaaretovat, takže jizdu v opačném směru (dítě kouká na vás) musíte zvládnou s pevnými koly vpředu a točící koly u nohou, k tomu se přehozená rukojeť hýbe (má velké výkyvy, chybí řádné zacvaknutí) a kočárek se stává nezvladatelným při jakýkoliv překážkách!! Takový kočárek nemá na ulici co dělat. Chipolino se budu kupovat ted ale typ PERFECTA, byla jsem se na nej podivat a je to úplně něco jiného, už se na něj moc těším.
Dneska jsem se byla podivat na Chipolino Leo a musim rict, ze jsem byla zklamana. Chtela jsem si ho objednat, ale jsem rada, ze jsme to neudelaji. Prehazovani kocarku je v poho, ale nozni operka je z obycejneho plastu a porad padala. Kocarek mi pripadal, ze se rozpadne. Divala jsem se i na chipolino VIVa a ten mi pripadalo o hodne lepsi, ale neni prehazovaci rukojet a lezeni jde tak jenom do pololehu. Tak jsem to nakonec vzdala. Zatim jse mi nejvice libil od babydesign Sprint.
ahojik,tak ja mam arosu a jsem spokojena,nevrze(pri montazi sme je dukladne namazali)nepropada se,kolecka mam v poho zaaretovane,takze asi pani vlada mela nejaky spatny kus,
mam ho primo od dodavatele a stal me 2600,–
v pohode zvlada i narocnejsi teren,a co se tyka te prehazovaci rukojeti,v tom taky nevidim problem jelikoz vsechny kocarky tohoto typu maji stejne ovladani.
mam asi jen malou vytku vzhledem k pratelnosti mene drzi potah sedaku
takze ja DOPORUCUJI
a taky vsechny korakrky radim vyzkouset s ditetem.pa
no Marti, nevim, jak je možny, že by v tom byly takové velké rozdíly. Kdyby se na kočárku objevila jedna vada, brala bych to jako špatný kus, ale tento kočárek, jak jsem psala výše byl ZCELA NEPOUŽITELNÝ a za tím si stojím. I kdybych přihmouřila obě oči, NIKDY bych ho maminkám nedoporuČila. Třeba máte novější verzi, vylepšenou, to nevím, ale to co přišlo mě, byl DĚS. Takže stále NEDOPORUČUJI.