Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Mamky, potřebovala bych poradit od zkušených. Chci pořídit sporťák, ale asi jsem moc náročná
V první řadě bych chtěla, aby měl otočnou korbičku, nebo přehazovací rukojeť, potřebuju s A. komunikovat. Potom taky, aby byl dobře odpružený, úplně nejlépe trochu houpací. Z těch hrkačů, co se dnes vyrábí, mě jímá hrůza. Pokud možno polohovatelný do úplného lehu, též větší košík na nákupy by se hodil. To je vše, snad nechci tak moc. Tož kdybyste měla některá tip… rádi třeba i koupíme. V mém užším výběru je Bebecar, Mutsy a Maxi cosi,ale ráda si nechám poradit i jinou značku. Díky moc mamky.
Tak podle mě tohle splňuje Teutonia. A má i dost velké lůžko 90×33cm. Měla jsem hodně kočárků, ale teutonka vede, opravdu
. Je to můj 12tý kočárek
..
Ahoj ,já mám taky Mutsy UR, jsem spokojená, ale na starší děti jsem měla Peg Perego s klasickým houpacím podvozkem a ten (byť Musík je nádhernej), byl funkčně nejlepší - polohování absolutně až do lehu, sedačka po i proti smšru jízdy a sedačka šla dokonce nasadit do dvou výšek - nižší polohu jsem ocenila, když byli kluci větší a různě se snažili vyklánět - byl pěkně stabilní. Mít čtvrté dítě , jdu do něj znovu…
Take jsem zvolila teutonii, puvodne jsem chtela nastupce jane nomada, ale teutonie vyhrala, sice se na ni dlouho ceka, ale pry to stoji za to…
2H+M píše:
Take jsem zvolila teutonii, puvodne jsem chtela nastupce jane nomada, ale teutonie vyhrala, sice se na ni dlouho ceka, ale pry to stoji za to…
Stojí, to mi věř
. Já s ní jezdím pátý měsíc, přežili jsme tuhle hnusnou zimu. Mám Spirit, trojkolku jsem nikdy nechtěla, ale je fakt skvělá. A na výběr je tolik podvozků, že si snad každý najde své
.
je to kombinace, takže s korbičkou, ale nneí známá, takže: bumbleride queen B.
korbička plus sporťák otočný v obou směrech, natáčecí přední kola, houpací. košík jako inglesina magnum. cena přijatelná:
http://www.malvik.cz/…B-s-vanickou
výhodou je ještě možnost přidavného sedátka pro staršiho sourozence občas na svezení.
pak je ještě samozřejmě IĆoo, které má hodně odpružený podvozek. ale cenově je dost jinde.. a bohužel i váhově
ale viděl ajsem jak pruží, resp houpe ..
http://www.malvik.cz/…rek-3v1-2010
nevím, jestli je teutonia tak super odpružená, její ctitelky mne asi ukamenují, ale já jedzila se dvěma (půjčené) a měla jsem pocit, že dítě vytřesu.. (jsem zvyklá přecijen na nafukovací kola…) a btw, 12týdenní čekačka, kterou jednu dobu měla, by mě odradila naprosto, .. ![]()
bebecar jako sporťák bych nechtěla. kamarádka ho měla jako hluboký a byla spokojená, ale spor´ták byl maličký a hnedka měnila.. ale hluboký by si koupila hnedka..
Natašo, Teutonka se dá koupit i s nafukovacíma kolama, ale jen některé podvozky. A co se týče opružení a vytřesení dítka, měla jsem Jané Slalom a X lander xa, to bylo mnohem horší, ač nafukovací kolečka, byl to děs.
A neboj, neukamenuji, každému vyhovuje něco jiného
.
vykyno, díky za typ, ale já nikde neviděla kalsický nafukovací dušový kola. znám jen ty bezdušový, vím, že dva profily. ale já jezdila s tím lepším a stejně jsem dobrý pocit neměla..proti klasice s duší.. asi ten materiál pneumatiky.. ![]()
pls, mohla bys hodit odkaz na ty nafukovačky, mám pár známých, co je právě tohle od teutonky odradilo a pokud jen já nemám přehled, byla by to škoda..
díky moc ![]()
p.S. xlandera a slaloma chápu ![]()
Mám I´COO Platon 4, splňuje všechny požadavky, odpružený výborně, stupňů houpání je několik,lze nastavit.Mám starší kolekci, kde je navíc ruční brzda ,obr koš, střešní okýnko.Bouda se dá překlopit až k madlu sedačky. Je dokonalý, až na tu váhu ( a cenu). Ale já nikam nezvedám a koupila jsem jetý za slušný peníz.
Kočárků jsem vystřídala několik a u tohohle už mě to konečně přešlo. Vychytanější není, alespoň pro mě.