Maxi cosi nebo Mutsy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10052
24.4.10 23:38

maxi cosi nebo mutsy

Ahoj maminky prosím poradte mi, nedokážu se rozhodnout jakej sporták koupit. Mám vybraný maxi cosi mura nebo mutsy urbanrider, a prostě nevím, jestli mi můžete napsat nějaký zkušenosti s těmito kočárky budu strašně vděčná díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Maxi-Cosi Mura?

Přidejte zkušenost s Maxi-Cosi Mura
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6882
25.4.10 00:01

:srdce: Ahoj, kdybych si mohla vybrat, tak bych šla do Mury - je takový „masivní“ a moc se mi líbí podvozky, které Mura nabízí. I sporťáčková verze se mi zdá větší než u Mutsy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
25.4.10 00:09

pro mě Mura. líbí se mi vzhledově i konstrukce i sedačka. líbí se mi polstrované sedačky. (Vojta ji přímo miloval, v době kdy nenáviděl kočár a byl posazen do Buzze, normálně si lebedil…).
UR má natáčecí zadní nápravu a někomu se s tím jezdí špatně, musí se to zkusit. je to nezvyk..

jediné, co je horší u mury je to madlo před dítě. je takové divné, navíc v zimě to chce buď sundat nebo jejich fusak (nebo ještě red castle combi zip se dá zapnout tak aby pasoval..) - tohle podle mého moc nedomysleli. jako super nápad, ale praktičnost.. zas ti ale dítko nepropadne pod madlem (některá tak vysedají z kočáru..).

mura je víc do lehu - je to úplný leh. u mutsy je to leh, ale ne 100%.

za mě MURA 2010 (má zlepšení opriti té 2009, lehčí, líp stříška, jiné disky kol, hezčí..) - ale já jsem zaujatá :) fakt se mi líbí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
25.4.10 07:31

Mně se líbí oba, ale třeba do Mury nedáš klasika fusak, musíš kupovat vše originál. Ale to už je jen detail, hezký jsou fakt oba. :-) Já měla Mutsy, Muru měla kamarádka, ale ani jeden není nějak obrovský, na roce a půl tam děti vypadají hrozně přerostle. :nevim:

Ale jinak chybu neuděláš ani s jedním. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
25.4.10 09:07

My máme Muru, a když testujeme teprve krátce, nedám na ní dopustit! Je stabilní a vůbec ne těžká, jak si občas někdo stěžuje (ale nejsme v rodině žádná tintítka). Pro mě opravdu zůstává jedničkou :palec:

S druhým kočárkem ale nemám zkušenosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
25.4.10 10:15

Ahoj Zuzi, tak já mám Muru 2009 a neměnila bych. Těžší o něco je, ale vzhledem k tomu, že jí netahám do MHD ani do schodů, tak mi to vůbec nevadí. Právě naopak - je to velmi stabilní a kvalitně zpracovaný kočár :palec:
Co se toho T madla týká, tak není pravda, že se musí v zimě sundávat. Já mám fusak Emitex combi a madlo se mi tam v pohodě vlezlo :wink:
Taky jsem teď koukala na kolekci 2010, a je fakt, že by Mura měla být vylepšená mmj. o důvody, které uvedla Nataša, tzn. lehčí, větší košík a prý lépe vyřešená stříška. Záměrně píšu „prý“, protože jediné, co je lépe vyřešené, je stříška připevněná k sedačce a né k podvozku (takže nemusíš stříšku oddělávat při skládání kočárku). Stříška jako taková mě u nové Mury 2010 nenadchla vůbec. Když např. dáš mrně do úplného lehu a svítí sluníčko, tak se připrav na to, že mu tam bude svítit :cry: Mura 2009 má vzadu ještě takový šusťák, takže ta boudička se vlastně může zhrnout mnohem více, že vytvoří jakýsi „stan“ :lol: Je to dobré nejen při sluníčku, ale osvědčilo se mi to i při větru :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
25.4.10 10:48

Anomisko, a fakt je u té mury 2010 stříška horší?
já jí teda viděla jen v babyparku, a vůbec jsem s ní memohla pohnout a bála jsem se zatáhnout :) a prodavačka nikde :) (resp. jako obvykle rozebírala včerejší rande s kolegyní.. )
takže podle toho co píšeš je prostě asi tak, jak jsem jí tam viděla - to by bylo dost blbé.. :( resp. menší než u 2009 :( musím se na to pořádně podívat..

a btw, taky už jsem slyšela, že ten šusťák sice není extra vzhledný,ale účel splní na jedničku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
25.4.10 20:13

holky takže mura má polohovací operku?, já jsem nad tím přemýšlela a vůbec jsem to ani na netu nemohla najít, protože malá ještě nesedí, ale sporťák už jsme vytáhly

děkuju všem za příspěvky kokám že vě většině případů převládá sporták maxi cosi tak to ještě nadhodím doma a bude asi rozhodnuto, asi by jsem si pořídila ten podvozek z těmi dvěma kolečky vedle sebe ve předu, protože já mám ted icoo flying e s kolečkama s přední aetací a nejsem s tím vůbec spokojená, protože se tam vykloktala taková součástka a vůbec to nedrží zacvaknuté aby se mi kolečka netočily, takže tu aretaci opravdu nechci, právě z tohoto cůvodu jsem chtěla spíše koč. mutsy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
26.4.10 22:53

zuzko, všechny kočárky s otočnámi koly mají aretaci! i mura, i mutsiny, všechny. UR má aretaci vedle nožní brzdy, je tam otočná zadní náprava. jezdí se s tím trochu jinak, chce to ale jen cvik..

co myslíš tou polohovací opěrkou?
mura i mutsy mají samozřejmě polohovací opěrku zad i nohou.

video Mura

na M UR nemůžu najít žádné hezké video. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
26.4.10 23:25

natašo moc děkuju, už jsem se rozhodla pro mc mura, ten mutsy se mi naživo moc nelíbil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
27.4.10 10:28

myslím, že nebudeš litovat, kočár je to kvalitní :)
jsem ráda, že sis vybrala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
27.4.10 12:49

to jsem ráda, ty jsi pracovala někde u kočárku nebo tak? že jsi takový expert? ještě jendou děkuji za užitečné komentáře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
28.4.10 10:27
Jj, opravdu se mi zdá mnohem horší stříška 2010, než u kolekce 2009. Ale je to jen můj názor :-)
Každopádně, téměř vždy už mám sporťák v poloze sedu či pololehu (ležet už mi malý nechce), takže mi vystačí ta pevná část stříšky. Pokud dám sporťák do lehu, tak si vytáhnu ten šusťák. Ten je dost velký na to, abych si tu stříšku mohla celou stáhnout hodně dopředu. U kolekce 2010 šusťák chybí, takže pokud je sporťák v lehu, tak opravdu stříška kryje mnohem méně. Ale někomu to určitě takhle vystačí :dance:
Nataša píše:
Anomisko, a fakt je u té mury 2010 stříška horší?
já jí teda viděla jen v babyparku, a vůbec jsem s ní memohla pohnout a bála jsem se zatáhnout :) a prodavačka nikde :) (resp. jako obvykle rozebírala včerejší rande s kolegyní.. )
takže podle toho co píšeš je prostě asi tak, jak jsem jí tam viděla - to by bylo dost blbé.. :( resp. menší než u 2009 :( musím se na to pořádně podívat..a btw, taky už jsem slyšela, že ten šusťák sice není extra vzhledný,ale účel splní na jedničku..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Freezz
28.4.10 21:08

tak hlavně stříška u kolekce 2010 už nejde polohovat jednou rukou. jakože svítí sluníčko, šup a stříšku sklopím.

nejdříve se totiž musí na obou stranách povolit pojistky a pak teprve lze stříšku sklopit nebo zatáhnout. prý si tuto změnu vynutily bezpečnostní normy, aby si tam dítě nemohlo skřípnout prsty.

jinak vzhledově je, řekl bych, kolekce 2010 hezčí. jinak stříška má ještě takový kšilt, který se dá vythánout, a pak bych řekl, že kryje docela dobře. praktičnost hodnotit nebudu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4