chladnička Electrolux s 2 kompresory
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
chladnička Electrolux s 2 kompresory
Ahoj, uvažuji o koupi kombinované chladničky Electrolux se 2 kompresory, typ ERB 34402. Jaké s ní máte zkušenosti? Všude jsem na ni slyšela většinou chválu, já mám pouze problém s tím, že lednička je 175 cm vysoká a já měřím pouhých 158, takže do té horní poličky budu mít horší přístup. Bohužel, 2 kompresorové se nižší nedělají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,
já měřím 164cm, lednici máme dvoumetrovou a v pohodě ![]()
Pravda, nemáme Elux, ale Liebherr ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To si ale na ty horní police musíš brát stoličku ne?
Já jsem vždycky na ledničce měla postavený ještě další věci, proto mi ta výška vadí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nene, tu úplně horní polici mám poloviční ![]()
Pravda, na lednici dávám jen ty věci, který dlouhodobě nepotřebuju, protože na to si židli už brát musím!
Ale jinak - menší lednici bych nebrala! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hooj já ji mám a měřím 164. zatím super spokojenost. tuk tuk…stoličku nepotřebuju
Mali od sousedů
- Citovat
- Upravit
My máme podobnou (starší typ z r. 2004) a jsme moc spokojení!
Electrolux je prý v ledničkách nejlepší (tedy krom Liebherr, který je moc drahý).
- Citovat
- Upravit
Ahoj,já mám taky Elektrolux,1 kompresor a výška přes 180 cm a jsem s ní mooooc spokojená!Výšku neřeším(mám 170cm) a hlučnost je v normě.
Když tak si vezmeš stoličku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj mame ji a jsem spokojena. Merim 163 a horni policku jsem si porad nezvykla pouzivat protoze driv jsem taky mivala nizsi lednicky. Ale chtela jsem ty dva kompresory. Hlucnost asi v norme - ja ji slysim porad, ale pry jsou horsi - tak nevim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky, a ještě se zeptám, jestli má tenhle typ ve dvířkách ve spodní části přihrádku na velké lahve, na obrázku v katalogu Electroluxu i na internetu je myslím obrázek jiného typu, tam jsou přihrádky až od prostředka dvířek nahoru, a není tam zmracovací podnos. Já jsem se na tu ledničku byla dívat a v mražáku byl ten nejhornější šuplík užší a nad ním je ten výsuvný tác, ale jaké byly přihrádky ve dvířkách už si nepamatuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit