chladnička Electrolux s 2 kompresory

105
17.1.09 19:10

chladnička Electrolux s 2 kompresory

Ahoj, uvažuji o koupi kombinované chladničky Electrolux se 2 kompresory, typ ERB 34402. Jaké s ní máte zkušenosti? Všude jsem na ni slyšela většinou chválu, já mám pouze problém s tím, že lednička je 175 cm vysoká a já měřím pouhých 158, takže do té horní poličky budu mít horší přístup. Bohužel, 2 kompresorové se nižší nedělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
614
17.1.09 19:37

Ahoj,
já měřím 164cm, lednici máme dvoumetrovou a v pohodě :wink:

Pravda, nemáme Elux, ale Liebherr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
17.1.09 19:53

To si ale na ty horní police musíš brát stoličku ne? :) Já jsem vždycky na ledničce měla postavený ještě další věci, proto mi ta výška vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
17.1.09 19:59

Nene, tu úplně horní polici mám poloviční :wink:
Pravda, na lednici dávám jen ty věci, který dlouhodobě nepotřebuju, protože na to si židli už brát musím!

Ale jinak - menší lednici bych nebrala! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.1.09 20:08

hooj já ji mám a měřím 164. zatím super spokojenost. tuk tuk…stoličku nepotřebuju
Mali od sousedů

• Citovat
  • Upravit
105
17.1.09 20:31

A co hlučnost ledničky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.1.09 07:00

My máme podobnou (starší typ z r. 2004) a jsme moc spokojení!
Electrolux je prý v ledničkách nejlepší (tedy krom Liebherr, který je moc drahý).

• Citovat
  • Upravit
168
18.1.09 08:15

Ahoj,já mám taky Elektrolux,1 kompresor a výška přes 180 cm a jsem s ní mooooc spokojená!Výšku neřeším(mám 170cm) a hlučnost je v normě.
Když tak si vezmeš stoličku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
19.1.09 09:28

Ahoj mame ji a jsem spokojena. Merim 163 a horni policku jsem si porad nezvykla pouzivat protoze driv jsem taky mivala nizsi lednicky. Ale chtela jsem ty dva kompresory. Hlucnost asi v norme - ja ji slysim porad, ale pry jsou horsi - tak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
19.1.09 18:12

Díky, a ještě se zeptám, jestli má tenhle typ ve dvířkách ve spodní části přihrádku na velké lahve, na obrázku v katalogu Electroluxu i na internetu je myslím obrázek jiného typu, tam jsou přihrádky až od prostředka dvířek nahoru, a není tam zmracovací podnos. Já jsem se na tu ledničku byla dívat a v mražáku byl ten nejhornější šuplík užší a nad ním je ten výsuvný tác, ale jaké byly přihrádky ve dvířkách už si nepamatuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí