Robotický vysavač – jaký máte?

14
13.1.09 12:57

robotický vysavač

ahojda, prosím o radu. Nemáte někdo zkušenost s robotickým vysavačem? A jaký je dobrý? Kupujeme domeček a bude tam trochu víc místa :-) (hlavně na úklid) a malý pořád něco někde drobí atd. tak si myslím, že by vysavač robot mohl být fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
177
13.1.09 17:36

Ahoj, já mám vysavač CleanMate QQ2L, máme všude plovoucí podlahy a hodně se u nás práší a často i drobí, vysává dobře, samozřejmě ještě stejně vytírám, teda psíš orosím podlahu a setřu. Dá se naprogramovat, na konci si sám zaparkuje do nabíječky. Já jsem spokojená. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
matka_Simona
6.3.17 15:46

Ahoj nemáte někdo ten nový robotický vysavač od LG? Zajímalo by mě, jestli je dobrý za ty peníze

• Citovat
  • Upravit
2467
6.3.17 15:49
@EvkaV píše:
Ahoj nemáte někdo ten nový robotický vysavač od LG? Zajímalo by mě, jestli je dobrý za ty peníze

nemáme LG, ale Roomba, maximální spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
6.3.17 16:29

@Alex17
Roomba nám jezdila 2 roky, za tu dobu 2× v záruční opravě. K tomu neplnila co slibovali, věčně stála zaražená o nějakou překážku a musela se ručně odsunout aby pokračovala, že by zajížděla sama do svého chlívečku, to ani omylem.. Za dva roky velká porucha, už jsme ji neopravovali, ale vyhodili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
6.3.17 16:42

My máme roombu a spokojenost, vysává dobře a do základny jezdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
matka_Simona
6.3.17 16:44

Mě se u toho od LG hrozně líbí, že má i kamerky a dá se ovládat přes mobilní aplikaci. Navíc by měl díky tvaru snáz uklidit i smetí v koutech

• Citovat
  • Upravit
13955
6.3.17 18:22

My taky roombu a dobrý. Zajíždí jak má, překážky objede. První týden jsme samozřejmě zjištovali co je pro něj problém a překážky odstranili. Na extra zevrubné vysátí to podle mě neni. Spíš na takové to každodenní vysátí. Na lišty a vyvýšené plochy stejně musim vzít vysavač nebo hadr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2467
6.3.17 19:52

@Konnny tak my nemáme problém. Zajíždí sama téměř 100%. Vždy nechám vysavat, když nejsme doma. S kvalitou vysati jsem spokojená, ale máme jen dítě ne zvíře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
7.3.17 15:10

Dobrý den,

robotický vysavač seženete také v Bazaru eMimina.

Pěkné odpoledne :kytka:
adminka Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7382
7.3.17 16:22

My máme iRobot Roomba, máme dvě kočky, jednu dlouhosrstou a musíme vysávat denně. Na to je robotický vysavač ideální. Jen mu musíme uklidit všechny hračky z dosahu i všechny probázky a tkaničky, jinak to hned vysaje a zasekne se. Taky se musí pořá vysypávat a čistit ty kartáče. Ale u nás je to asi exteém kvůli kočkám. Někdy si ale říkám, že rychlejsí je vzít klasický vysavač, objedu hračky a nemusím vysavač pořád čistit. Zase je ale fajn, když před odchodem na procházku pustíme vyavač a vrátíme se do uklizeného bytu. Ale nesmíme nikde zapomenout nic, co by vysal a co by ho zastavilo. Taky mi vadilo, ze si jezdí kam chce a nevysává tam kde potřebuji - máme kuchyn a obyvak oddeleny dvema sloupy bez dveří. Manžel k tomu koupil jakesi virtualni brany, jenze nejake starsi typy na bazaru a na naši roombu nefungují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
7.3.17 16:32

@Michalka80
právě, to jsme měli taky, iroombu pro zvířata v domácnosti. Ale po každým vysávání se to muselo čistit - kartáče omotaný chlupama, rozebírat a čistit osičky omotaný chlupama, šel z toho prach..no žádnej zázrak. Když se pořádně kartáče nevyčistili, tak stál, stávkoval a hlásil, že chce čistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
17.3.17 13:26

Myslím, že robotický vysavač je super, ale nevysaje tak dobře jako když si k tomu stoupnu já a hodinku si vysávám…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.17 11:39

Robotický vysavač

Ahoj, přidávám vlastní zkušenosti s robotickými vysavači, třeba někomu pomůžou v rozhodování ;-). První vysavač Robzone 3.0 Plus profi. Mám v baráku smečku psů, dva kocoury a dítě. Podle toho to tam taky vypadá. Zátěžová zkouška pro vysavače. Nicméně Robzone jsem vracela po týdnu, protože se nevracel do nabíjecí stanice a nedal se naprogramovat. Vrátili mi ho ze servisu za měsíc. Zaparkovat byl schopen (poté co 2× obkroužil celou místnost), naprogramovat se také dal. Zhruba po měsíci začal být abnormálně hlučný (podotýkám, že jsem ho udržovala a čistila obden). Po dvou měsících se pravidelně zasekával, bylo nutné ho čistit pinzetou a vytahovat chlupy ze všech škvírek. Po důkladné očistě se většinou na pár dní zvetil. Po devíti měsících přestalo fungovat levé kolečko a jezdil pořád dokola. Protože už na něm byla porušena papírová plomba, záruční reklamace možná nebyla. Přemýšlela jsem o tom, že ho vyhodím, ale nakonec jsme ho ještě doma rozebrali a přišli na vadnou, opotřebovanou součástku v levém kolečku (ozubený šnek). Při telefonátu do Robzone mi technik sdělil, že tuto součástku mi neprodají a jediná možnost je poslat přístroj k nim na celkovou diagnostiku (240,–Kč), na základě které mi nacení opravu. Tento postoj mě podráždil a své rozhořčení ventiluji touto formou :). V tuto chvíli mám doma asi měsíc LG Hom-Bot VSR66000OB. Zatím jede jako tryskomyš, je (oproti Robzone) velmi tichý, (na rozdíl od Robzone) nenaráží do předmětů (Robzone vrážel prakticky do všeho a dost se tím ničil), jenom rohové lišty občas přibere (LG). Co bylo u Robzone lepší, to je velikost odpadního koše (LG má poloviční) a byl při vysávání pečlivější. LG je rychlík, ale některá místa jsou trochu odfláknutá. A LG je magor v tom, že chce překonávat 2 cm dřevěné prahy…takže pro jistotu zavírám dveře. A LG je také velmi šikovný na vymetání rohů :). A na závěr mě pobavilo, že jsem chtěla přidat recenzi na stránku Robzone. Ovšem stránka „recenze uživatelů“ neznamená to, že tam může obyčejný uživatel přidat svůj názor. Jsou tam naprosto fantastické a nadšené „recenze“ některých našich celebrit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
12.11.17 23:29

Taky sháníme robotický vysavač, tak pokud můžete poradit, se kterými jste spokojené, budu moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí