Robotický vysavač – jaký máte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Salorka Nedokážu řict, jestli množství prachu, ale pouštím ho denně a opravdu vídím, že je uklizeno. Nejlepší domácí pomocník ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oživuji starší diskuzi-jakou značku robotického vysavače máte a jak jste spokojený?
Robzone, iRobot, nebo Eta? To jsou zatím tři, nad kterými uvažuji.
A vysavač co vysává i vytírá v jednom-je to srovnatelné s tím, jako když je každý robot zvlášť? Není to paskvil, který nemá za sebou kvalitní práci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lasička1 mám kombinovaný od irobot a jsem hodně spokojená. Je to ale můj první robot tak úplně nevím jestli to není jen nadšení z ušetřené práce
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také se přidám, nvm, co vybrat. Děsí mě narážení do černého nábytku (ten máme) a zasekávání pod ikea kuchyní
. Cěl bych také kombinaci s vytíráním.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mi teď objednali Xiaomi roboroc s6, tak jsem na něj zvědavá. Bude to náš první robotický, tak uvidíme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A který typ? Combo 111 nebo 113? Nevím, dle jakých kriterií mám vybírat.
Podlaha není po vytírání flekatá? Nedělají se chuchvalce, když vysavač vytírá a vysává zároveň? Nebo se musí nejdříve vysát a potom zvlášť vytřít?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tulipán píše:
Také se přidám, nvm, co vybrat. Děsí mě narážení do černého nábytku (ten máme) a zasekávání pod ikea kuchyní. Cěl bych také kombinaci s vytíráním.
Mám iRobot a černý nábytek, také jsem četla něco o narážení, tak jsem měla obavu, ale vše ok. Vysává nám tu skoro denně už 4 roky, žádné extra naražení do černého nábytku nepozoruji a omlácený nábytek nemáme nikde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lasička1 píše:
@Verpa5A který typ? Combo 111 nebo 113? Nevím, dle jakých kriterií mám vybírat.
Podlaha není po vytírání flekatá? Nedělají se chuchvalce, když vysavač vytírá a vysává zároveň? Nebo se musí nejdříve vysát a potom zvlášť vytřít?
Je to 113. Podlaha flekatá není, robot má funkci lokálního čištění, když je potřeba „drsnější“ zásah. Chuchvalce taky nikde nevidím, ale jede denně. Když, dečka nadělají obzvlášť velký binec pustím ho nejdřív bez hadříku a až pak s vytíráním. Vybirej podle toho co potřebuješ, tenhle třeba není moc „chytrý“ ze schodů teda nespadne, ale nejde nastavit, že bude vydávat jen jednu místnost a prostě musíš všechno kam ho nechceš pustit pozavírat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Limi123 píše:
Mám iRobot a černý nábytek, také jsem četla něco o narážení, tak jsem měla obavu, ale vše ok. Vysává nám tu skoro denně už 4 roky, žádné extra naražení do černého nábytku nepozoruji a omlácený nábytek nemáme nikde.
To čtu ráda, v recenzích píše jak kdo, že občas štouch.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme Teslu a jsem spokojená moc - umí vysávat, to je úplně perfektní, i vytírat, což je OK, ale nějaké ulepené fleky to nevezme, všechno, co by se muselo nějak intenzivněji drbat, přitlačit, to nevytře. Zkrátka, když si člověk představí, že po tom povrchu přejede jednou mokrým hadrem - tak tak je to vytřené.
Nemáme koberce, jen podlahy, tak jak si poradí s koberci vůbec netuším.
Ale teda do tmavého nábytku nebo futer naráží fest a to ani nemáme černý, jen takový tmavě hnědý, ale má takový posuvný „nárazník“, takže to nenechává žádné stopy ani na vysavači, ani na nábytku, navíc jezdí pomaloučku, nevím, co by to muselo být za nábytek, aby ho to poznamenalo.
Taky nemáme nějaký super chytrý, měla by se k němu dát dopořídit nějaká virtuální zeď, ale raděj prostě zavřu dveře, kam ho nechci pouštět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mame Xiaomi Roborock S5 Max a velka spokojenost. Vysaje super, vytirani neni jak drhnuti zaschlych fleku mopem nebo ruco samozrejme, ale fakt prekvapil, vytre pekne. Ale ja kdyz neco cintnu, tak to setru hned (treba v kuchyni, tak problem nemam). Porovnani s jinym nemam. Jede vetsinou ob den a super. Nemame teda koberce. Nabytek mame svetly, ale zmavsi dvere a nenarazi. Respektive vi, kde co jde, lehounce si tukne max, a jede dal. Dojizdi pomalu k zabranam. Muzu si vybrat intenzitu vytirani i vysavani, muzu si vybrat i jen oblast, kam chci, aby jel, pripadne jen nektere pokoje. Chuchvalce nedela, vysaje a hned si vytre. Uz bych nemenila, je to skvelej pomocnik
a schody nezrecenzuju, nemame.
Svagrova meli Robzone a ten narazel i do malicko tmavsiho nabytku a hned hlasil chybu cidel, takze vraceli. Ze schodu nespadl
ale pry byl hlucnejsi a vysaval i vytiral hur. Poridili pak taky Roborock S5 Maxe, jako my.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kukacka123 Mám dtto a z vytírání tedy nadšený nejsem, naopak. Btw jsem nepřišel na to, jak řešit podlaží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kukacka123 Robzone má velkou reklamu, jsem úplně zmasírovaná,
já pořád na ně narážím a nemůžu se rozhodnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit