Robotický vysavač – jaký máte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16432
18.3.21 22:00

A jak to děláte s židle i u jídelního stolu, to je obracíte na stůl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
18.3.21 22:03
@Zumpa píše:
@Kukacka123 Mám dtto a z vytírání tedy nadšený nejsem, naopak. Btw jsem nepřišel na to, jak řešit podlaží.

Mame vinyl, misty dlazbu a vytira super. Treba jsem nekde cetla, ze maji spinave ponozky. Ja i bile mam bile po celem dni :nevim: tak nevim, co delam jinak :lol: jak jsem psala, podlazi neresime…kazdopadne svagrova maji a jsou spokojeni, tak to asi nejak jde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
18.3.21 22:04
@tulipán píše:
@Kukacka123 Robzone má velkou reklamu, jsem úplně zmasírovaná, :lol: já pořád na ně narážím a nemůžu se rozhodnout.

Tomu prave podlehla ta svagrova :lol: a pak menili…

@tulipán píše:
A jak to děláte s židle i u jídelního stolu, to je obracíte na stůl?

Zidle obratim na stul, je to otazka chvilky. Pak je zas vratim. Problem mi to nedela :) ale kdyz je dost mista, objede si je. Staci, aby se tam promotal ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4962
18.3.21 22:09

Máme Eta Felix. Jede denně, vidím velikansky rozdíl, pokaždé vysaje šílený množství jemného prachu. Vytirani je dobré na velké ploše, kde je třeba setřít jen ten prach. V malé ložnici je podlaha flekata, jak se hodně otáčí u noh postele a podobně. V kuchyni taky nedává zaschle kapky a na dlažbu v koupelně taky nemá sílu. Není chytrej, má myslím 3 režimy a dá se načasovat. Já ho vždycky zavřu do místnosti a jdeme třeba ven, pak vypinam. Židle v kuchyni dávám nahoru, aby nebyla podlaha až tak upatlaná od mopu. I přes tyto nedostatky jsme z něj nadšená, téměř se nám doma nepráší a je to za málo peněz hodně muziky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6665
18.3.21 22:14
@tulipán píše:
A jak to děláte s židle i u jídelního stolu, to je obracíte na stůl?

Obracím, protože pak to má rychleji. Zvládne to i s nimi, ale trvá mu, než objezdí všechny ty nožičky, trochu se tam mezi nimi motá, takhle je v tom místě hotový hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8502
18.3.21 22:14
@tulipán píše:
To čtu ráda, v recenzích píše jak kdo, že občas štouch.

Podle mě jsou přecitlivělí. Člověk to nesmí asi moc sledovat. Já to pouštím hlavně když nejsem doma, tak možná to nějaký šťouch udělá (spíš ne), pro mě je důležité, že to ten nábytek neničí, což neničí. Byl to důvod, proč jsem váhala, jestli ho vůbec koupit a pak jsem ty recenze nechápala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8502
18.3.21 22:19
@klamonožka píše:
Obracím, protože pak to má rychleji. Zvládne to i s nimi, ale trvá mu, než objezdí všechny ty nožičky, trochu se tam mezi nimi motá, takhle je v tom místě hotový hned.

@tulipán mám to úplně stejně, většinou obracím, máme pod stolem vždycky děsně nastláno. Někdy je neobratím, když jsem líná, mám pak blbý pocit, že se tam tak motá, ale vlastně to asi dělám zbytečně. Když to někdy neudělám, je vysáto taky celkem slušně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
3.8.22 20:28

Ahoj, obnovuji diskuzi. Plánuji koupit robotický vysavač s mopem. Doporučili byste nějaký? Je jich teď na trhu hodně, recenzí stovky, hodně z nich mi přijde srovnatelných. Dívám se i po typech s dokovací stanicí. Tak spí jestli sjte s nějakým konkrétním typem spokojeni. Máme psa, bungalov cca 170m2 bez prahů, všude vinyl, koberec jenom jeden malý. Pod sedačku se nám nevleze žádný, takže výška je mi jedno. Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
3.8.22 22:36

My máme Xiaomi roboroc s6 a spokojenost. Vysává i mopuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie