Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Pred těhotenstvím jsem nic nemela a v tehotenstvi ano. Vim to 100%… partner je nikdy nemel…a ze by to ve me bylo 7 let a az v teh.se to projevilo se mi nezda to by se aspon z tech testu poznalo..
Ja se neminim dohadovat pisu jen svoji zkusenost..
Promiň, ale jmenuje se to pohlavně přenosná nemoc. Kdyby ji bylo tak lehké chytit na záchodcích, měl by ji téměř každý.
@Russet ja ti tvůj nazor neberu..vim,jak to u me bylo a dal uz asi nema smysl komentovat…
Zakladatelko zeptala bych se dr.jestli to muze zjistit u ditete a pak bych resila dal…
Ahoj, chci se zeptat, zda jste některá prodělala chlamydie a neměla jste problém s otehotnenim? Četla jsem, že chlamydie mohou způsobit i neplodnost. Děkuji
@Hornacka ano, muzou. Nekdy pomuze lecba, pokud infekce trva dele, muzou zpusobit srusty na vejcovodech a to uz jenom preleceni nepomuze.
Já prave prodělala zánět vejcovodů, takže teď přemýšlím zda ten zánět nebyl způsoben právě chlamydiema, což nejspíš byl i když mi to doktor nepotvrdil. Nejprve mi chtěli vejcovody vzít, ale jelikož mi je 22 let, tak mi je nechali, vše vycistili a teď děj se vůle bozi ![]()