Mykoza - špinění a léčba

Anonymní
8.11.18 11:11

Mykoza - špineni a léčba

Ahoj holky,
Sem tam trpím na mykozu, ale poprvé se mi stalo, ze bych slabounce špinila. Koupila jsem si cannesten gyn - 6 denni. Užívám 2 den, ale nepřijde mi nějaké zlepšení. Možná svědění trosku ustoupilo, svedi mě to napr. Při utirani na WC. Nyní par mesicu bydlim mimo mesto, kde mám gynekologa.

Za jak dlouho vám canesten začal pomáhat, popr. znate jinou léčbu?

Omlouvám se za anonym, ale je to pro mě stydlive téma :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Twixinka
8.11.18 11:20

Tak me tedy spis zabiral gynopevaryl,takove to baleni,kde byl krem i cipky,bylo to tusim jen na tri dny a ty tri dny na to opravdu stacili :) pripadne mi jeste doktorka jednou doporucila krem jenamazol,ten se sice bral dele,ale vysledky byly znat temer hned ;) at se te mrchy co nejdriv zbavis :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.18 11:50

Já doporucim přírodní alternativu… teatree olej, potírat, ale teda naredeny ať to není moc silné… moc jsem tomu nevěřila, ale ono to zabralo a za půl roku u další mykozy zase pomohl, tři dny a noci potírání a svědění přestalo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.18 12:02

Gynekolog mi říkal, že mykóza může být i projevem zánětu. Pokud se přidalo špinění, upalovala bych k doktorovi.
Ještě mohu doporučit boraxové globule, mají je v každé lékárně, zavádějí se a dezinfikují, cca po třech dnech by měla přijít úleva.

• Citovat
  • Upravit
662
8.11.18 12:21

Mne na mykozu pomaha jen oreganovy olej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.18 10:16

@Twixinka tak pořídila jsem ten gynopevaryl - včera jsem zavedla poprvé čípek a zda se to trosicku lepší, ale nechci předbihat. Pokud to nepomuze budu muset k lékaři :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa