Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, dneska mi delali test na chlamydie, protoze uz nevi co semnou. Nevi, jestli mi po troskach odteka voda, takze mi delali test na chlamydie, ze muzou zpusobovat vytok, bolest v podbrisku a zadech. Muze temesvaryho roztok pusobit na vytok z chlamydii pozitivne, kdyz jinak na vytoky nereaguje? Dekuji za vase nazory
@karamela88 temesvaryho muze ovlivnit moc vytok z cipku atd.
To jsem z toho taky blazen. Kazdy tady v nemocnici mi totiz rika neco jineho. Sestricka ze ten test taky na vytoky nereaguje, primar a doktorka taky ze ne, jina doktorka-kapacita nemocnice zase ze jo, jina sestricka taky ze jo. Tady se clovek nedozvi, co mu vlastne je
Prave ze jsme to se sestrickou skouseli na moc a negativni a na ster z cipku taky negativni
@karamela88 kolikaty jsi tyden.
Ono je presnejsi ster primo z cipku. Ono to muze reagovat na moc plus pot slozeni vlozky atd.
Jsem 34tt a vlozky mam porodnicky a pot pry byva na okraji vlozky a ne uprostred a treba 15 cm dlouhej
@karamela88 me to prosaklo jednou treba za tyden. Důležitý je aby jsi nedostala infekci.
Tak jsem pod dozorem a ob den mi berou krev kvuli infekci, mela jsem i atb na zastaveni infekce. Ja mam kazdy den tak dvakrat na vlozce nekdy vic nekdy min
@karamela88 jinak uz jsi dobry týden tak kdyz neco tak to bude dobry.