II. screening - dotaz

87
25.3.14 06:51

II. screening - dotaz??

Ahoj holky, ve 13. týdnu jsem byla na prvním screeningu a UTZ a krev byly naprosto v pořádku, tak bych se ráda zeptala jestli se některé z Vás stalo, že pak při druhém screeningu mělo miminko problém neslučitelný se životem? ( když byl ten první dobrý). Moc děkuji za odpovědi, chtěla bych se na něj těšit, ale spíše se bojím :(, když tady čtu některé smutné příběhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
25.3.14 07:00

@Scarenka nečti smutné příběhy. tím, že se budeš strestovat dopředu, tak nepomůžeš ani sobě, ani dítěti. Ano, i toto se stává. Nic není 100%. Vem si, že přes všechny screeny se ročně narodí cca 50 dětí s downovým syndromem. Nemůžeš na to myslet, jinak se z toho zblázníš. Prostě věř, že je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4545
25.3.14 07:01

@Scarenka rada? Necti ty smutny pribehy. Stat se muze cekoliv. Ja u toho prvniho mela jednu hodnotu spatnou. Ted cekam na vysledky triplu a za 3 tydny mam druhej screening, a uz ted se nemuzu dockat. Co se ma stat, tak se stane, to neovlivnime. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
25.3.14 07:03

@Scarenka Já v těhotenství taky četla manžel mi furt říkal jestli nepřestanu sejčkovat tak mi odpojí internet a bude klid. Musíš věřit že to bude v pořádku a zbytečně se nestresovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
25.3.14 07:04

Nebuď pesimista. Fakta jsou ale ta, že 1.screening je na chromozonální vady a 2. Na vrozené vývojové vady - každý na něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
25.3.14 07:11

Nečti negativní články, já to taky v těhotenství odbourala, jinak bych se zbláznila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
25.3.14 07:15

Nečti to, a nestresuj se předem, je to naprosto zbytečný, a je to zbytečný i potom, pokud to není jasný, což není, já ho měla včera, a ač jsem jim něco nelíbí, stejně nenabídnou adekvátní řešení, takže jedeme dál a věřím, že kluci budou OBA v pořádku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
25.3.14 07:20

Take jsem to vse procitala, spatne I dobre zkusenosti a pak moc premyslela a bala se o mimi.Me treba 1.sceening vysel spatne (hodnoty byly katastrofalni) pak me cekala geneticka konzultace a odber plodovky a ten muj :andel: v brisku je zdravi :dance: Stejne nebudu klidna dokud tu malou princeznu nebudu drzet v naruci.!Ted uz me cekaji vyvojove vady ve 20tt a zase mam obavy. Takze nemyslet na spatne veci a uzivat si tehulkovani :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
25.3.14 07:28

@Scarenka :hug: necti a snaz se byt v klidu. me to teda v tehu moc neslo (po 26.tydnu jsem se uz trochu zklidnila), ale kdyz me napadaly spatne myslenky snazila jsem se hned od nich odprostit. estli se ma neco stat tak tomu nijak nezabranis, ale urcite bude vse v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
25.3.14 08:14

Nestresuj se :hug: já ani v jednom těhotenství neměla internet, a byla jsem vyrovnaná, naprosto bez nervů, teď už 2roky mám doma internet, a při představě dalšího těhotenství se klepu jak osika, protože tady už jsem přečetla tolik příběhů, že třetí mimino bych zaručeně nemohla donosit a porodit bez komplikací :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
25.3.14 08:17

@Scarenka smutné příběhy klidně čti… ale nevztahuj si je na sebe :hug: pozitivní myšlení je velká část úspěchu :palec: VVV jsou věci které stejně neovlivníš a na starosti je času dost. Já mám už II. screening za sebou a stejně jako první i druhý dopadl na výbornou :palec: Takže mysli pozitivně a i přes to že stát se může kdykoliv cokoliv tak nepřestávej věřit v dobrý průběh a hladký porod :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
25.3.14 08:39

Nestalo se mi, a opravdu takove veci necti. Vubec nad tim nepremejslej, akorad se stresujes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí