Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky, taky jste našli v srpnu 2013 pozitivní těhotenský test a zachvilku budete mít drobečky u sebe. Tak než se tak stane, pojďte si ještě popovídat nebo poradit o vašem/našem těhotenství.
![]()
Ahoj, termin mame 19.5., jak pises, uz se to blizi a my se doma stresujem vic a vic
bude to nase prvni dite, tak mam spoustu otazek ohledne oblikani mimca a vubec pece o nej.. budu rada, kdyz mi tu nekdo poradi ![]()
Ahoj, taky to bude naše první
. Vytoužená holčička
.Termín mám 17.5.2014 a začínám se bát
. ![]()
Ahoj holky ![]()
můžu se přidat? já mám taky termín 17.5.2014 a čekáme první ![]()
A uz jste doma pripraveny? my mame jenom kocarek a vymalovanej pokojik ![]()
postylku a prebalovak mame objednanej, tenhle tyden by mel dorazit.. oblecky jsem dostala od kamaradky, tak to dokoupim jenom par soupravicek na ven, myslim, ze to nema cenu hrotit.. ale treba tasku do porodnice nemam sbalenou - a ani do ni nemam jeste co dat poradne
![]()
@Marlynka já už mám úplně vše nakoupené, vyprané, vyžehlené a složené ve skříni…kosmetiku a tak u mám taky, postýlka je sestavená, i tašku do porodky mám sbalenou. hrozí mi předčasný porod tak proto, jinak by nebylo kam spěchat ![]()
@lubomíra2 já mám pro prcka sbalené plínky, vlhčené ubrousky, mastičku na prdelku a soupravičku až půjdeme domů…jo a dudlík, jinak nic ![]()
Takže to co já. Akorát soupravičku doveze tatínek, až si pro nás pojede. ![]()
Nějaké oblečení máme už nachystané, aby neměl všechno růžové po Haničce
- postýlka nám pořád stojí, kočárek budu chystat, až bude hezky - kosmetiku dostanu na předpis od doktorky, kam musím ještě brnknout, jestli nám malého vezme, ale nebojím se že ne. Tašku ještě nebalím, dokud nebudu převedená od gynekologa do porodnice. Rodila jsem SC, takže je tu předpoklad i pro druhý císař. Tak asi ke konci dubna budu nakupovat plínky do porodnice, vložky atd…
Prostě pohodička - kdyby se rodilo dřív, tak písnu tátovi seznam - dnes se dá všechno koupit na jednom místě za hodinu
…
Kočárek už taky máme zamluvený v obchodě, pojedeme si pro něj po půlce dubna
at je radši přichystaný ![]()
Holky, vy co máte tašky do porodky v pohotovosti, co si berete pro sebe? ![]()
@lubomíra2 já mám noční košilku, jednorázové kalhotky, vložky, kosmetiku, kojící podprsenky +vložky do podprsenky, toal. papír, ručníky a to je asi vše? ![]()
Příspěvek upraven 24.03.14 v 14:18