Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mi bolí pořád něco.. nejhorší byla asi řezavá bolest uprostřed - protivné jak noc
člověk se fakt asi moc pozoruje. S prvním si nepamatuju, jestli mi pořád takhle něco bolelo, teď jsem jak hypochond ![]()
Me boli břicho cele tehu, jsem 26+6..někdy jak na MS, někdy píchání, řezání..mám magnesium lactici a i tak občas..
Je to normální, jen když už v lednu to byla 24h bolest jako na dost silnou MS skončila jsem na týden v nemocnici na kapackach, ale doktor povidal.,ze je to roztahování a napínání vazu ![]()
Porid si to magnesko.
Srůsty na uz nejsou vidět, mě je zkoumali laparoskopicky. Jinak je nevidí. Jsou to tenké blány
Me taky porad neco boli. Ted treba uz treti den na prave strane jako na slepak, ale brutalne ale pamatuju si ze jsem to mela i pri prvnim tehotenstvi a to bylo bezproblemove
Ja jsem ve 20.tydnu a taky me boli bricho a hlavne dole ta stydka kost
Mě břicho taky pořád bolí, ale nijak mě to neomezuje. Někdy je to píchlavá bolest, někdy bolest svalů.
Holky, maminky musime to vydrzet, hlavne at jsou mimi v brisku zdrava
@kometak26 píše:
Holky, maminky musime to vydrzet, hlavne at jsou mimi v brisku zdrava
však jo.. kdyby to bylo brutal, nebo když se objeví krvácení, tak tradá do špitálu, jinak to sice proskučim, ale hlavně, ať je to mrně v pohodě.
Taky mě někdy pobolívá břicho..zrovna včera na prave straně…ale dne už je to v pohodě..někdy cítím jak pné na bokách…taky beru magnesko..ale vše je v pořádku:o)
@Gabrielaaa píše:
Me taky porad neco boli. Ted treba uz treti den na prave strane jako na slepak, ale brutalne ale pamatuju si ze jsem to mela i pri prvnim tehotenstvi a to bylo bezproblemove
přesně tak jsem to měla v těhotenství taky. Měla jsem strach, že je to slepák. Ale bylo to naštěstí v pořádku. ![]()
@Yasminn jj já byla pak i na vašetření a lepák byl čistý tak teď už se tím neznepokojuju, vždycky to nakonec nějak samo přejde
Jsem nyní v 15tt a pobolívá mě břicho, ze začátku to byla bolest jak se rozpíná děloha, ale k tomu ještě další bolesti. Hlavně v podbřišku, na pravé a levé straně. Někdy je to fakt velké píchnutí, že na chvíli zkoprním. Dr. říkala, že je to i od toho jak děloha utiskuje střeva a že můžu mít i srůsty na děloze po první sekci. Ale srůsty by snad viděla na ut, nebo ne? Jak to máte, nebo jste měly vy, maminy?