Bolest břicha v těhotenství

Anonymní
24.3.14 07:43

Bolest břicha v těhotenství

Jsem nyní v 15tt a pobolívá mě břicho, ze začátku to byla bolest jak se rozpíná děloha, ale k tomu ještě další bolesti. Hlavně v podbřišku, na pravé a levé straně. Někdy je to fakt velké píchnutí, že na chvíli zkoprním. Dr. říkala, že je to i od toho jak děloha utiskuje střeva a že můžu mít i srůsty na děloze po první sekci. Ale srůsty by snad viděla na ut, nebo ne? Jak to máte, nebo jste měly vy, maminy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
24.3.14 07:51

Mi bolí pořád něco.. nejhorší byla asi řezavá bolest uprostřed - protivné jak noc :zed: člověk se fakt asi moc pozoruje. S prvním si nepamatuju, jestli mi pořád takhle něco bolelo, teď jsem jak hypochond :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22907
24.3.14 07:54

Me boli břicho cele tehu, jsem 26+6..někdy jak na MS, někdy píchání, řezání..mám magnesium lactici a i tak občas..
Je to normální, jen když už v lednu to byla 24h bolest jako na dost silnou MS skončila jsem na týden v nemocnici na kapackach, ale doktor povidal.,ze je to roztahování a napínání vazu :think:
Porid si to magnesko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
24.3.14 08:16

Srůsty na uz nejsou vidět, mě je zkoumali laparoskopicky. Jinak je nevidí. Jsou to tenké blány

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
24.3.14 08:19

Me taky porad neco boli. Ted treba uz treti den na prave strane jako na slepak, ale brutalne ale pamatuju si ze jsem to mela i pri prvnim tehotenstvi a to bylo bezproblemove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
24.3.14 08:24

Ja jsem ve 20.tydnu a taky me boli bricho a hlavne dole ta stydka kost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
24.3.14 08:28

Hlavne nema k tomu byt teplota, vytok nebo spineni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
24.3.14 08:38

Mě břicho taky pořád bolí, ale nijak mě to neomezuje. Někdy je to píchlavá bolest, někdy bolest svalů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
24.3.14 08:42

Holky, maminky musime to vydrzet, hlavne at jsou mimi v brisku zdrava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.3.14 08:46
@kometak26 píše:
Holky, maminky musime to vydrzet, hlavne at jsou mimi v brisku zdrava

však jo.. kdyby to bylo brutal, nebo když se objeví krvácení, tak tradá do špitálu, jinak to sice proskučim, ale hlavně, ať je to mrně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
24.3.14 08:58

Presne tak a kdy cekas male

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.3.14 09:19

@kometak26 Já? v srpnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.14 11:33

Taky mě někdy pobolívá břicho..zrovna včera na prave straně…ale dne už je to v pohodě..někdy cítím jak pné na bokách…taky beru magnesko..ale vše je v pořádku:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
24.3.14 11:36
@Gabrielaaa píše:
Me taky porad neco boli. Ted treba uz treti den na prave strane jako na slepak, ale brutalne ale pamatuju si ze jsem to mela i pri prvnim tehotenstvi a to bylo bezproblemove

přesně tak jsem to měla v těhotenství taky. Měla jsem strach, že je to slepák. Ale bylo to naštěstí v pořádku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
24.3.14 12:29

@Yasminn jj já byla pak i na vašetření a lepák byl čistý tak teď už se tím neznepokojuju, vždycky to nakonec nějak samo přejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí