Těhotenství teplota na 37

Anonymní
25.3.14 09:24

Těhotenství teplota na 37

Dobrý den,
jsem v pátek týdnu těhotenství. K doktorovi mám jít až za týden, dřív by nebylo prý nic vidět. Chci se zeptat, jestli je normální, že mi během dne haprujete teplota (neměřím bazální, ale v podpaží) Jednou mám 36,7, když mám trochu námahu třeba vařím nebo jdu se psem, tak mi vyskočí hned na 37,2 až 37,4 (tu jsem měla jednou večer). Střídají se mi zimnice s teplotou. Večer je zvýšená vždy. Taky mě trápí škubání v noze.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8675
25.3.14 09:46

Bývá to normální…řeší se teplota až 38st a výš…škubání v noze zřejmě nesouvisí ;) pokud tím myslíš křeč zkus hořčík :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.14 09:49

@Dadys taky doufám, že to je normální. Je to moje první těhotenství po 18 měsících snahy, takže se obávám všeho…

• Citovat
  • Upravit
8675
25.3.14 10:19

Otěhotněla jsem též po stejně dlouhé době a lepší je se tolik nesledovat a s teploměrem neblbnout…ono se s tím tělo taky musí srovnat a vlivem hormonů vzroste i ta teplota, takže je to opravdu normální, miminko ohrožuje teplota až těch 38st…určitě bude vše v pořádku :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.14 10:56

@Dadys já vím, říkám si to taky, ale je to těžký, když si přeješ, aby už to konečně vyšlo.

• Citovat
  • Upravit
171
25.3.14 11:19

Ahoj. Já jsem teď na začátku 12. týdne a od nějakého 4. týdne jsem měla to, co ty. Zimnice/návaly horka. Hlavně večer - to jsem byla střídavě pod dekou anebo větrala tak, že rodina nadávala. Připadala jsem ji jako v přechodu. Neustále jsem měla teplotu kolem 37 i takový ten pocit teploty ( jak člověk vnímá své tělo a prostě cítíš, že je teplota vyšší než obvykle ). Dr říkal, že všechny tyto příznaky jsou normální a patří k těhotenství. Mě se k tomu pak přidaly i noční návaly horka, pocení, bušení srdce, pocity slabosti…no paráda… Naštěstí nezvracím :-). Takže hlavu vzhůru - je nás více takových :mrgreen: :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.14 11:29

@Pink Bird ahoj a měla jsi někdy teplotu normální a pak ti večer zase vylítla nad 37? Kdyby to byl trvalý stav, tak to chápu, ale takový skoky.

• Citovat
  • Upravit
171
25.3.14 11:39

Přes den jsem taky měla nižší, i 36,5.. :-) Nějak vysoko nad 37 jsem pak neměla, ale 37,2 určitě ano :-). Kdy jdeš ke svému dr? Mě vždycky pomůže, když mi ten můj řekne, že moje obtíže jsou v normě. Možná by Ti psychicky pomohlo, dr zavolat a zeptat se. Já jsem takový typ, co se pořád stresuje, bojím se, aby dítě bylo v pořádku… teď mě čeká utz (tripple testy), tak mám zase strach, aby výsledky dopadly dobře. Nejsem z těch lidí, co by se automaticky dokázali pozitivně naprogramovat, ale snažím se o to. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.14 13:31

@Pink Bird to já znám i holku, která na základě pozitivního testu to rozhlásila po známých i celé rodině… Já doufám, že to dobře dopadne, zasloužíme si to po takové době.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky