Chlap a porod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
373
17.9.19 13:46

Třeba sám neví jestli tam chce být. Můj se toho taky bál, ještě ho chlapi v práci strašili, jeden z nich snad dokonce u porodu omdlel :mrgreen: Nakonec nešel a já byla ráda, on je hrozná cíťa a já nemám ráda, když na mě někdo mluví, když mě něco bolí. Ale chápu to, někomu zase vadí být v takových situacích sám. Jedině mě napadá sehnat si dulu jako oporu. Ale je to dost na poslední chvíli no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76579
17.9.19 13:47

No - když zvládneš žít s kamioňákem :D kdesi mezi chataři, tak zvládneš i porod i si zavolat sanitku. A jak píšeš, že mamka má ještě děti 10 a 13, vždyť to jsou už velké děcka, ty by zvládly být pár hodin doma samy, pokud by tě vezla do porodnice ona - a nevíš, jestli to začne ve víkend, v noci, dopoledne …. kdykoli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
17.9.19 13:58

To mi velmi pripomina nase neidylicke chvilky v tehotenstvi. Nechtel se mnou muj mily nic resit, vybirat, zarizovat.. Na vse jsem spechala dle jeho slov.. Atd.. Nebylo to lehky. O porodu mi taky rekl, ze tam chce byt, ale nevi, kdyz zrovna bude v práci, ze se jako bude snazit to stihnout..no vše mu doslo, az kdyz me v 29tt hospitalizovali s tvrdnutim bricha a hrozbou predcasnyho porodu. Od te doby dokonce i vytiral. A asi si uvedomil, ze dite neni neco virtualniho. No porodila jsem v 38tt +0,kdyz jsem svy holcicce rekla, ze ted uz muze, ze uz je dost velka :lol: ze soboty na nedeli, tak, jak jsem si přála, i kdyz nakonec to byl akut cisar, ale zacalo to prasklou vodou, takze aspon ten zacatek byl podle predstav. Nakonec mala ma ted 2 roky a chlap je skvely tata.. Oni jsou ti chlapi v tehotenstvi nejaci zmateni. Nerikam, ze všichni. Ale muj byl. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
17.9.19 13:59

Jo jinak kdyby to zaclo pres den, tak jsem mela v zaloze sanitku, v tel. cisla na taxiky a případně bych davala vedet i nasim i tchyni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3167
17.9.19 14:00

Já osobně než aby si muž bral volno před porodem (stejně nevíš kdy to přijde - můžeš rodit před nebo po termínu a měsíc doma určitě nebude), bych velmi ocenila, aby byl doma po návratu z porodnice. A postaral se o nás (tím myslím komplet - můj muž věděl, že má povléct postýlku, uklidit, nakoupit a jako bonus i navařil :) ) Fakt nechápu, když tady některé píší, že přijdou z porodnice domů a tam prázdná lednička a svinčík… Pokud u porodu nechceš být sama, tak si domluv dulu, pro případ když muž, mamka nebo kámoška nebudou moct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
18.9.19 07:42

Moc řešíš něco, co není vůbec jisté - u porodu nevíš dne ani hodiny, takže je zbytečné něco plánovat, dohadovat se a být kvůli tomu rozhozená. Porod prostě přijde, přeci teď nebudeš několik týdnů sedět doma na zadku a čekat a stresovat se… Já před porodem dělala vše jako dřív a až to přišlo, tak jsem řešila situaci (byla jsem zrovna v autě, tak jsem se do porodnice dovezla), pořád máš v záloze taxi, mamku, sanitu… On možná partner mlží, protože ho už nebaví pořád poslouchat plány co by kdyby a jak to bude, apod.. A s tím úklidem po štukování - to mu prostě nemůžeš říct, ať to po sobě uklidí? Přece není normální, aby odešel od rozdělané práce a žena po něm uklízela - tímhle stylem nebudeš mít po porodu doma jedno dítě, ale dvě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí