Chlap lenoch a ignorant

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13197
13.8.23 01:31
@Afrikana píše:
@Cappricorn No uprimne receno, o takovou uplnou rodinu bych moc nestala. Co si toho dcera vezme do zivota? Akorat vzor toho, ze matka se muze strhat a otec ma pohodicku a jeste se okolo nej skace, aby nebylo zle. Proc jste si to dite porizovali hned pote, co jste se dali dohromady? Kor kdyz uz jsi jedno mela. Ale chapu, jsi jeste hodne mlada, ja byla v tom veku taky jeste pitoma a nechala si leccos libit. Ted uz by me ani nehlo a chlap by se mohl stavet na hlavu a odrazet se usima. Pod nosanek a sex, tak urcite… az naprsi a uschne :roll:

myslis, ze tahle pitomost je dana vekem??? prvni dite pred vyucenim v 18ti s agresivnim tydytem, druhe dite po kratke znamosti v 21 letech s dalsim… sorry, ale tohle nema s vekem, dle meho, nic spolecneho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
13.8.23 05:38
@Prostě Vodnář píše:
Milá zlatá, za ten rypák ho musíte chytit vy a dotáhnout ho k tomu domečku, jinak se to neudělá. I když, jak nad tím tak přemýšlím, tak byste ho měla chytnout za něco jiného a pořádně zmáčknout…

Lepsi by bylo pozvat nejakeho kamarada, ktery ten domecek slozi a to v dobe, kdy pritel zakladatelky bude doma…a myslim, ze se veci vyřeší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2768
13.8.23 05:41

@Cappricorn děláš mu akorát animátorku pro problemoveho syna, kuchařku, poskytovatelů sexu, hospodyni a vencitelku psa. Jít zřejmě kam nemáš, žiješ ve vztahu který je úplně o ničem jako posluhovacka, jak před 40 lety. Akorat tehdy by se po tobě nechtělo abys k tomu ještě Příbramla noční a byla bys manželka. Nepíšu to abych ti blížila, ale aby ses probrala. Tohle si nezasloužís ty ani děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.23 07:01

Jestli si myslis, ze se zmeni, tak nezmeni. Chlapa nepredelas. Bud si na to zvyknes (a bude hur) nebo jdete od sebe rovnou. Podobny exemplar mam doma, spatny vyber partnera pro zivot, moje chyba. Ten domecek ji sama postavit nemuzes? Muze tam stat i pul roku nebo na nej muze byt pak i velka 8)

• Citovat
  • Upravit
15170
13.8.23 07:19

Takže v 17 jsi byla těhotná s nějaký ddbilem co tě mlátil, dítě sis nechala. Pak si rychle sehnala dalšího chlapa a rychle další mimísek? No kdo chce kam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
13.8.23 07:24

A proč to řešíš až ve chvíli, kdy a takovym chlapem máš už dítě? On před dítětem takový nebyl?

• Citovat
  • Upravit
3792
13.8.23 07:29
@Anonymní píše:
Ahoj. Zajímalo by mě, jestli tenhle exemplář má někdo také doma na starost.
Partner má převzatý obrázek o tom, jak by to v domácnosti mělo vypadat, od rodičů.
Tzn., žena se stará o domácnost a děti a on pracuje, tím pádem je osvobozený od veškerých domacích prací. Jenže, jeho matka měla paní na úklid, hlídání dětí kdy potřebovala( což si asi neuvědomuje) naopak já hlídání nemám a on tolik nevydělá, takže pracuji na pol. úvazek po večerech, kdy mrně spí, aby jsme se měli trochu líp. (Sliboval, jak bude pomáhat, abych mohla pracovat a ve finále mi to vyčítá a nepomáhá vůbec).
Každopádně dnes mě dorazil.. často chodí s kmarády na pivko, i dnes šel.. malá měla dnes náročný den, hodně brečela, furt se budí. Volàm chlapovi, kdy teda příjde.. a jeho jediná starost, jak se má Bettyna (pes), na malou se ani nezeptal
Ok, jsme asi druhá kolej..
No a mě už to fakt neba, dělat služku, poslouchat, jak není dokonale uklizeno ( nadruhou stranu, uzná, že je skvěle postaráno o dítě) a tak..
no a nejvíc mě asi štve, že kamarádovi chodí pomáhat na stavbu, ale nemá čas na to, aby malé sestavil domeček, který máme už přes dva měsíce doma..prostě priority :zed:
Pořád doufám, že se chytne za rypák a začne dělat tky něco pro rodinu, no zatím to vypadá (z mého pohledu, z jeho toho asi dělá až moc), že kamarádi jsou na prvním místě..

A tobě toho chlapa přidělil? Protože normální ženská by si o něj, doslova, ani kolo neopřela ;) a nevymlouvej se na jeho rodinu, ty si mu posluhovala, tak si to užívej dál. Jen si uvědom, že služek si fakt nikdy nikdo nevážil a ani vážit nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12621
13.8.23 07:33
@Anonymní píše:
Partner má převzatý obrázek o tom, jak by to v domácnosti mělo vypadat, od rodičů.
Tzn., žena se stará o domácnost a děti a on pracuje, tím pádem je osvobozený od veškerých domacích prací. Jenže, jeho matka měla paní na úklid, hlídání dětí kdy potřebovala( což si asi neuvědomuje) naopak já hlídání nemám a on tolik nevydělá, takže pracuji na pol. úvazek po večerech, kdy mrně spí, aby jsme se měli trochu líp. (Sliboval, jak bude pomáhat, abych mohla pracovat a ve finále mi to vyčítá a nepomáhá vůbec).
Každopádně dnes mě dorazil.. často chodí s kmarády na pivko, i dnes šel.. malá měla dnes náročný den, hodně brečela, furt se budí. Volàm chlapovi, kdy teda příjde.. a jeho jediná starost, jak se má Bettyna (pes), na malou se ani nezeptal
No a mě už to fakt neba, dělat služku, poslouchat, jak není dokonale uklizeno ( nadruhou stranu, uzná, že je skvěle postaráno o dítě) a tak..
no a nejvíc mě asi štve, že kamarádovi chodí pomáhat na stavbu, ale nemá čas na to, aby malé sestavil domeček, který máme už přes dva měsíce doma..prostě priority :zed:
Pořád doufám, že se chytne za rypák a začne dělat tky něco pro rodinu, no zatím to vypadá (z mého pohledu, z jeho toho asi dělá až moc), že kamarádi jsou na prvním místě..

To jsou, chlap ktery nevyzral pro roli otce. Vadny kus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
13.8.23 08:03
@Cappricorn píše:
Děkuji, to ještě k tomu budu muset nastoupit do práce aspoň na noční takže to bude ještě zajímavější, ale snažím se aby to nějak fungovalo, hlavně pro to aby malá měla úplnou rodinu, snažím se mu to vysvětlovat, stále ale neposlouchá, takže uvažuji ho aspoň dotlačit do poradny no, tal uvidím. Tobě též přeji pevné nervy a snad se to u vás také co nejdříve zlepší a chlap dostane rozum, vím jak je to hrozné být nepochopená a na všechno sama :roll:

Jasně, úplně rodinu se vzory úplně na houno. :roll:
Ne, chlap rozum nedostane. Rozum musí dostat zenska. Chce se to poučit z vlastních chyb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
13.8.23 08:07
@Cappricorn píše:
@Dahlia0409 bohužel ze začátku strašný milovník děti a psa jelikož také už měl fenu o kterpu se staral pár měsíců co jsme byli spolu, dokazoval jak se hezky stará o syna, jak jezdí všude možně, chodili jsme často všude možně, teď chodíme jen když je volno ale je to tak že já mám všechny děti a on jde o několik metrů před námi, že na nás nechce čekat, já malou v nosítku a deti za ruce, je mu to jedno, takže už i odmítám někam takhle s ním chodit, ale jak píšu, ze začátku se hrozně přetvaroval, i rodičům hodně pomáhal na baráku, teď nepomůže jim, ani mě, musela jsem si i vymalovat byt a to je on mistr zedník, jediný komi pomáhá na zavolání jsou kamarádi, to hned letí.

Hele, už 2× sis vybrala úplně špatně. Odstěhuj se a nauč se být s dětmi sama. O problematického osmiletého bych se starat nechtěla. Tvůj druhý manžel hledal chůvu pro svého problematického a Ty jsi mu na to bohužel skočila. Je to všechno ve Tvých rukách a byla jsi to Ty, kdo si ty partnery vybral. Takže by ses měla začít osamostaňovat a jak to půjde, tak sbohem a šáteček. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15514
13.8.23 08:28

Nezmění se to.

A kdo tě nutil si s takovým volem dělat děcko? :roll:
A jó, on takový 100% nebyl před těhotenstvím, že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
13.8.23 08:32

Cappricorn
Už Ti to psali i ostatní…
jedno dítě v 18ti s naprostým magorem, druhé dítě v 19ti s dětným chlapem s problémovým dítětem ve střídavce 8o. To fakt nevím co jsi jako čekala :think: Promiň, ale sama snad teď už vidíš, že Tvůj přístup nejen k rodičovství, ale i k partnerství není normální a proto, teď bohužel žiješ, tak jak žiješ. Nechci Tě buzerovat, to už je teď úplně zbytečný, ale důležitý je aby ses z toho všeho poučila, vzala život do vlastních rukou a začala znova a jinak.
Pracuj na tom, abys dokázala zajistit sebe a svoje děti a mohla od tohoto exempláře odejít. Nebude snadný a nepůjde to hned, ale dá se to. Rozhodně se hned nezavěšuj na dalšího chlapa a určitě už si nepořizuj další děti. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33723
13.8.23 08:51
@Anonymní píše:
Tzn., žena se stará o domácnost a děti a on pracuje, tím pádem je osvobozený od veškerých domacích prací. Jenže, jeho matka měla paní na úklid, hlídání dětí kdy potřebovala( což si asi neuvědomuje) naopak já hlídání nemám a on tolik nevydělá,takže pracuji na pol. úvazek po večerech, kdy mrně spí, aby jsme se měli trochu líp. (Sliboval, jak bude pomáhat, abych mohla pracovat a ve finále mi to vyčítá a nepomáhá vůbec).

Ty jsi ho adoptovala? Co na to říct? Ty jsi mu dovolila, a umožnuješ, aby se tak choval, tak čemu se divíš? A ještě pracuješ? To mu tu jeho iluzi kazíš ne? Pracovat má přece on. To mu nevadí? Že se chytne za rypák nečekej, nedočkáš se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
13.8.23 09:26

To se nezmeni a pokud ano, jedine k horsimu. Uplna rodina je fajn, ale ne za cenu vlastni dustojnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí