Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
hEZKÉ ODPOLEDNE VŠEM MAMINKÁM A IBUDOUCÍM MAMINKÁM,VČERA JSEM BYLA NA VELKÉM utz A BUDEME MÍT TOBIÁŠKA,VŠE JE PRÝ DOBRÉ.TAK JSEM RÁDA,CHTĚLA JSEM SE ZEPTAT,BYLA JSEM TAM PŘESNĚ 19 PLUS NULA,A DOKTOR KDYŽ MERIL RIKAL,HLAVICKA ODPOVIDA 18 PLUS PET A PAK JETSE NECO ODPOVIDA 18 PLUS TRI,TO SE MUZE STAT?NEVITE,CO TO ZNAMENA,JAKO ZE MIMI JE MLADSI?DEKUJI A KRASNY DEN
Ahoj, nedá mi to, máme doma taky Tobíčka tak přeju pohodové těhotenství a hlavně zdravé miminko ![]()
Kaacenko,
gratulujem k chlapčekovi. ǔdaje z UTZ sú úplne v pohode. Meria sa niekoľko vecí, tuším obvad hlavička, obvod hrudníčka a dĺžka stehennej kosti. Je úplne normálne, že sa veľkosť roznych častí minimálne odlišuje, bola by to veľká náhoda, keby všetky rozmery odpovedali 19+0. (Už sa proste prejavujú genetické danosti, niekto je vyšší, niekto nižší, niekto má vačšiu hlavu…)
Takže všetko je v norme, užívaj si zbytok tehotenstva ![]()
Gabika
všechno je v naprostém pořádku. rozdíly jednotlivých měřených částí těla a termínu porodu můžou být až 14 dní! a je to v normě. Měření jsou pouze orientační pro „statistiku“ doktora. Důležité je aby se plod vyvíjel rovnoměrně a to ten dokrot vidí. Ty to vůbec neřeš a v klidu se těš na chlapečka
.
Kačenko, náš Tobík je Tobiáš
Bylo to jediné jméno, na kterém jsme se s manželem shodli ![]()
MOC VAM VSEM DEKUJI,JSEM RADA ZA KAZDY NAZOR A CHTELA JSEM SE ZEPTAT MAMINKY TOBIASKA,KDY LSAVI SVATEK?JA TO V CESKEM KALENDARI NENASLA ![]()
zdravím taky čekáme tobiáška
ještě se nám líbí jonáš,ale tobiáš zvítězí
přeju pohodové těhu!!!
kaacenko tak to gratuluji .. Já jen, že jsem ted byla také na ultrazvuku a vypočetli mi, že jsem přesně ve 33. týdnu, ale že podle ultrazvuku jsem ve 32. týdnu, takže jsem to také nepochopila jestli je malej menší, nebo co …
tak to mame marcelko podobne,ale je to v pohode,lisi se to jen par dny a co jsem se ptala,nekdo ma rozdil i 14 dni..preji vam moc pekny vikend