CHLAPEČEK

158
6.6.08 12:36

CHLAPEČEK

hEZKÉ ODPOLEDNE VŠEM MAMINKÁM A IBUDOUCÍM MAMINKÁM,VČERA JSEM BYLA NA VELKÉM utz A BUDEME MÍT TOBIÁŠKA,VŠE JE PRÝ DOBRÉ.TAK JSEM RÁDA,CHTĚLA JSEM SE ZEPTAT,BYLA JSEM TAM PŘESNĚ 19 PLUS NULA,A DOKTOR KDYŽ MERIL RIKAL,HLAVICKA ODPOVIDA 18 PLUS PET A PAK JETSE NECO ODPOVIDA 18 PLUS TRI,TO SE MUZE STAT?NEVITE,CO TO ZNAMENA,JAKO ZE MIMI JE MLADSI?DEKUJI A KRASNY DEN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
923
6.6.08 12:40

kaaci máš soukromou zprávu, a kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
6.6.08 12:42

Ahoj, nedá mi to, máme doma taky Tobíčka tak přeju pohodové těhotenství a hlavně zdravé miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
6.6.08 12:52

DEKUJI,MNE SE TO JMENO MOC LIBI,A JE TO tOBIAS,NEBO TOBIÁŠ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
6.6.08 13:31

Kaacenko,

gratulujem k chlapčekovi. ǔdaje z UTZ sú úplne v pohode. Meria sa niekoľko vecí, tuším obvad hlavička, obvod hrudníčka a dĺžka stehennej kosti. Je úplne normálne, že sa veľkosť roznych častí minimálne odlišuje, bola by to veľká náhoda, keby všetky rozmery odpovedali 19+0. (Už sa proste prejavujú genetické danosti, niekto je vyšší, niekto nižší, niekto má vačšiu hlavu…)

Takže všetko je v norme, užívaj si zbytok tehotenstva :-)

Gabika

• Citovat
  • Upravit
473
6.6.08 14:07

všechno je v naprostém pořádku. rozdíly jednotlivých měřených částí těla a termínu porodu můžou být až 14 dní! a je to v normě. Měření jsou pouze orientační pro „statistiku“ doktora. Důležité je aby se plod vyvíjel rovnoměrně a to ten dokrot vidí. Ty to vůbec neřeš a v klidu se těš na chlapečka :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
6.6.08 14:13

Kačenko, náš Tobík je Tobiáš :wink: Bylo to jediné jméno, na kterém jsme se s manželem shodli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
6.6.08 18:24

MOC VAM VSEM DEKUJI,JSEM RADA ZA KAZDY NAZOR A CHTELA JSEM SE ZEPTAT MAMINKY TOBIASKA,KDY LSAVI SVATEK?JA TO V CESKEM KALENDARI NENASLA :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
6.6.08 18:46

zdravím taky čekáme tobiáška :lol: :lol: ještě se nám líbí jonáš,ale tobiáš zvítězí :lol: :lol: přeju pohodové těhu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
6.6.08 21:13

kaacenko tak to gratuluji .. Já jen, že jsem ted byla také na ultrazvuku a vypočetli mi, že jsem přesně ve 33. týdnu, ale že podle ultrazvuku jsem ve 32. týdnu, takže jsem to také nepochopila jestli je malej menší, nebo co …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
7.6.08 10:03

tak to mame marcelko podobne,ale je to v pohode,lisi se to jen par dny a co jsem se ptala,nekdo ma rozdil i 14 dni..preji vam moc pekny vikend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí