Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@IcePlanet7 píše: Více
Měl bys nějaké ilustrační foto toho, co uvádíš jako fantazii?
Moc si to neumím představit, vždyť každý má tuk
Možná teda nějaká bikina ve formě v den kulturistických závodů…
@Anonymní píše: Více
Myslím, že je to o tom, že chce zkusit něco jinýho než má doma.
Já jsem celý život hodně hubená, nejde mi přibrat. Jsem až moc vysoká, mám velký nohy, ruce. Dlouho jsem byla i plochá, než jsem si nechala udělat prsa. A můj ex si našel mnohem mladší, menší a oplácenější typ.
Jinak za mě se některým chlapům líbí i ženy s nadváhou. Hlavně když mají postavu přesýpaček, nebo aspoň parádní prsa či zadek (podle individuálních preferencí).
Mně se popravdě taky na chlapech líbí sice svalnatá sportovní postava, kde je ale trošíčku za co chytit
tj. ne úplně vysekaná, ale s trochou tuku „navíc“.
Pokud holku obejmu a za jejími zády dokážu ruce spojit tak se mi zpravidla nelíbí.
Protože ta tlustá mu ho vysaje tak, že bude mít vcuclé prostěradlo do zadku, zatímco manželka mu ho odmítá vůbec vzít do pusy?
To nebude o postavě, ale že jinde zažije to, co mu doma chybí. Není sex, jako sex.
Aha, takže nakonec to není o postavě
takže je fuk, jak teda ženská vypadá, pokud samozřejmě neberu vzhled alá alkoholička, fetka atd… ale prostě normální ženská, klasická „mamina“ která prostě dělá potřesení muži, tak je chlap schopný přimhouřit oko na postavě, ale důležité je, že ho vycucne až má prostěradlo mezi půlkama (to mě upřímně hodně pobavilo) ![]()
@HornyHippo píše: Více
Fakt? Takže se ti líbí velké zenske které ani neobejmeš?
@HornyHippo ale tak to už je extrém ne?
to není zdaleka oplácaná ženská, ale hooodně tlustá ![]()
@Alušáček píše: Více
Jo, většina mých posledních partnerek to tak měla.
Oceňuju jiné kvality, ale z mých zkušeností - objemnější holky jsou klidnější a tím že neberou svůj vzhled jako svou hlavní kvalitu tak se soustředují na jiné své kvality a více se ve vztazích snaží.
@rmot píše: Více
A jak chlap pozna, ze bude sat jak hladove stene zrovna ta tlusta a ne ta stihla?
Nebo si chlapi hledaji milenky podle toho klasickeho nazoru, ze hezka holka je v posteli nudna, protoze se nemusi snazit, kdezto oskliva nebo tlusta se snazi svoji nekrasu kompenzovat umenim v posteli?
Jen abych vedela, jestli je lepsi byt krasna nebo tlusta, kdyz chci chlapa. ![]()
Každý má jiná měřítka. Tlustá holka je pro mě taková co je přes pas výrazně větší obvod než přes boky a prsa.
@zrnko píše: Více
To je jak s autem - bez testovací jízdy víš prd, protože tvar karosérie může slibovat vzrušující zážitek, ale při samotné jízdě to může být nuda.
Podle mě je tahle úvaha trošku mimo. Mnohem víc přeci záleží na jiných věcech. Člověk se postupem času mění, ale charakter a vlastnosti zůstávají, takže důležité je, abyste si měli o čem povídat i za 20,30 let a chtěli spolu něco podnikat ![]()
Za mě štíhlé, ale pár kilo navíc neřeším.