Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím, že většina chlapů chce prostě hubenou. Ale určitě se najdou i výjimky, ale prostě jich moc není. Ty by si chtěla tlusťocha s pivním pupkem? Asi by si z toho nebyla na větvi, co?
@Quinn7 já se ptám mužů
seš muž?
já nepsala o obézních ženských, ale oplácaných. nebo myslíš, že všechny ženský mají doma štíhlé sportovce? namakané fitness týpky?
Musí se nechat, že některé dámy tohoto typu pokud se umí opravdu elegantně oblékat, tak vypadají fakt dobře a tedy se líbí!
Ale já bych takovou jako partnerku rozhodně nechtěl!
Zároveň bych nechtěl až příliš štíhlou ženu, kdy už zejména na rukou začínají být vidět více či méně obrysy kostí… a že je jich překvapivě celkem dost…
Celkem dobrou postavu mají vzpěračky, ale i gymnastky, atletky… holt ten sport dělá fakt hodně.
@Anonymní píše: Více
Jestli nebude problém v tom, že tohle je primárně web pro maminky a moc těch mužských se tu neudrželo dlouhodobě. Cílíš na špatnou skupinu
@D. C. tak jasně že vysportované tělo je lepší, ale zas ruku na srdce, kdo nemá špek, když si sedne, nebo se ohne ![]()
A ma rad ako preferenciu alebo ako realitu?
Moja preferencia (fantazia) je stihla (ale nie hrkajuca kostra) sportova postava ktoru ked chytim tak necitim ani kosti ani tuk, ale svaly. Prsia idelane ziadne alebo max A, vyska aspon 170, idealne 180.
Sice si sa nepytala ale moje idealne (fantazia) auto je veteran ktorych bolo vyrobenych iba 30 a do dnesneho dna prezilo iba par kusov a viem ze jeden je aj v CZ (naposledy sa mi ho podarilo zahliadnut v roku 2009), naposledy ked bolo nejake na predaj (2019) tak to bolo za pouhych 3000000 GBP, no nekup to!
Moja partnerka (skutocnost) ma vsak uplne ine hodnoty pre ktore s nou som a fyzicky vyzor je na spodnych prieckach rebricku. Takze nema sportovu postavu, ma aj tuk, prsia ma velke a gravitacne ovplyvnene. Prekvapenie: Nic z toho mi nevadi! Som s nou z uplne inych dovodov a uz som to tu aj niekde pisal.
Moje auto (skutocnost), uplne bezne auto ktorych boli vyrobene miliony, aktualna hodnota asi 1000 EUR.
Pochopila si ten rozdiel?!
Autorke by som doporucil zvazit ake otazky sa chce pytat, nakolko je dolezite polozit spravne otazku a rovnako dolezite je nepytat sa na otazky na ktore nechce pocut odpoved.
Mela bys svuj dotaz doprovodit fotkou, protoze pod pojmem “oplacana” si ruzni lide predstavuji ruzne postavy. Dost casto tak zeny eufemisticky nazyvaji fakt, ze jsou proste a jednoduse obezni, protoze “oplacana” zni lip.
Pod pojmem oplácaná si každý může představit něco jiného. Dle tvého popisu postavy je to spíš tlustá osoba než oplácaná. Chlapi mají rádi štíhlé ženy, ale protože jich není dostatek, vezmou za vděk i oplácanou.
Je opravdu otázka, co je myšleno oplácaností. Pokud je to holka řekněme pevné sportovní postavy, s 4 prsama a větším zadkem a třeba i nějakým tím špekem na břiše, co váží plácnu při 170 cm, 75 kilo, je to něco jiného, než holka co jí visí úplně všechno zadkem počínaje a podbradkem konče, a váží při stejné výšce třeba 90 kilo. A ano i ta druhá o sobě ráda bude eufemisticky prohlašovat, že je oplácaná a neřekne, že je rozkydlá a vážně obézní. A pokud chceš názor muže, tak manžel vzkazuje, že ten první typ holky by bral - vždycky se mu prý líbily třeba plavkyně, které měly řekněme po kariéře a už nějaké to kilo nabraly a u toho mého druhého příkladů prohlásil, že z té představy bude teď týden impotentní ![]()
BMI 24 je už pro mě hodně hraniční, líbí se mi štíhlé ženy ![]()
Ale chápu, že udržet si váhu není jednoduché ![]()
Tak mi prosím vysvětlete, proč muž, který má doma ženu s normální postavou, spí spolu, si najde milenku, která je oplácaná?
a nemyslím tím, že má vosí pas, velký zadek a prsa, ale je to typická plnoštíhlá až lehce obézní žena
a není to jediný případ, který v okolí mám ![]()
Tak mě prostě zajímalo, zda může přitahují takové typy žen
Čau chlapi,
otázka je přímo na vás. Máte rádi oplácané baby? prostě větší prsa, zadek, silný stehna, nevadí vám špek na břiše?
nebo většina chlapů chtějí mít opravdu štíhlé ženské?