Chlapi, naslouchejte svým partnerkám, ať nejste nemile překvapeni

5
15.8.25 19:33

Chlapi neposerteto

Panové. Občas se sem podívám. A vidim jak se tu dušujete co vše dělate pro vaše ženy a partnerky a ony nejsou spokojené.
Problem je bohužel v nás :(
Fungujeme na jinem principu než ženy.
Super bydleni a nove auto ženu štastnou neudělaji. Potřebuje něco víc " váš zájem a pochopení" i ja na to prišel a doufam že ne úplně pozdě". Jsme s maželkou spolu 20 let
Nehádame se jsme celkem na pohodu což nám uplně nepomohlo jelikož jsem se se dozvěděl že už mě nemiluje. Né že by mě chtěla opustit ale náš vztach se zasekl. Mrzí mě to chtěl jsem aby byla štastná, bez starostná. Docílil jsem toho že je sama s človekem co ji zklamal. Naslouchejte svím partnerkam a manželkám ať nejste jednou nemile překvapeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18057
16.8.25 09:59

🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
16.8.25 11:33

No, myslím, že tohle by chlap nenapsal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2695
16.8.25 11:38
@Jirka8519 píše: Více

Myslím, že zájem a pochopení potřebují všichni lidé, i muži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.8.25 17:39
@ropucha 02 píše: Více

Napsal.
Napsal jsem to ja a za sebe. Bohužel prochazím obdobím, které není uplně super.
Přibrzdil jsem v práci a začal se rozhlížet kolem sebe.
Myslel jak jsou všichni štastni a spokojeni (omyl, začnete se doptávat a pátrat co se děje a zjistíte že jste zpomalil pozdě)
Máme skvělé dve holky (5 a 3)
A mám strach že o to vše mohu přijít.
Manželka je také super i když v tom není ten cit a vášeň vždy mne podpoří a pomůže.
Ale byl bych moc nerad kdyby život jen prožila a né užila.
Kdyby tyhle řadky otevřely oči aspoň jednomu chlapovi a udělaly jednu ženu štastnou tak to mělo cenu napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13507
16.8.25 17:53

Hele blbý. Jestli tě nemiluje, tak už se možná objevil někdo, koho milovat začne… Anebo se brzy objeví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.8.25 18:03

Tak to je to co si uvědomuji. Řikala že nikoho nemá ani nehledá aji ji věřím nikdy se nepřetvařuje a na nic si nehraje. Je hodně upřímná a to je to co jí dělá vyjimečnou. Jen to neumím v střebat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
16.8.25 20:56
@ropucha 02 píše: Více

Třeba to píše, protože chce nabrat plusový body. 😁
Má pravdu, že ženy neumějí říkat co chtějí. Nebo to spíš neumějí jazykem, kterým můži rozumějí.
Ale pochopení potřebují i muži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.8.25 21:32

Plusové body zbírat nepotřebuji. Tady jde o to že, ženu začnete brát jako samozřejmost. A přestanete vnímat její pocity.
Kupodivu ta žena se přispúsobý jenom se zní stane neštastna bytost která se vnitřně uzavře. A dá to hodně práce te ženě vrátit její dúležitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí