Chléb ve vajíčku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@malákráličice píše:
A proc ty potrebujes znat zakladatelku diskuze o chlebu ve vajicku?
no nepotřebuje, ale je to zneužití anonymu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Modesta píše:
Hele a nezkoušela jsi to ještě nejdříve opéct v toustovači? To by se k sobě přilepilo určitěJako kombinace zvláštní, ale taky to asi zkusím, líbí se mi to
To je na me moc spinaveho nadobi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malákráličice píše:
A proc ty potrebujes znat zakladatelku diskuze o chlebu ve vajicku?
Víš ono jde o to že anonym se používá tam kde jsou nějaké osobní informace. To nám zakladatelka chtěla zatajit na jakém oleji dělá ty chleby? MYslíš, že to, že smaží na Lukaně, Ceresolu a nebo Mogul 10W-40 je až tak moc vypovídající informace k dohledání identity zakladatelky? Jde o to že tohle je hojně zneužíváno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lykaon píše:
Víš ono jde o to že anonym se používá tam kde jsou nějaké osobní informace. To nám zakladatelka chtěla zatajit na jakém oleji dělá ty chleby? MYslíš, že to, že smaží na Lukaně, Ceresolu a nebo Mogul 10W-40 je až tak moc vypovídající informace k dohledání identity zakladatelky? Jde o to že tohle je hojně zneužíváno.
Tak na druhou stranu, čemu a komu to vadí? Jestli je to anonym nebo anonymní nick?
Mně osobně vadí jen když anonym uráží a naváží se do ostatních. Jednou jsem taky nahlásila a trvala na odtajnění, protože mě dotyčná jako anonym urážela a shazovala. Admin tehdy neodtajnil, protože se ona hájila, že ve svých příspěvcích uvedla nějaké osobní údaje - šlo o nějaké finance.
Podle mě v případě napadání, zesměšňování a urážek by se mělo odtajnit vždycky a tam tehdy admin pochybil, ale v takových nicneříkajících tématech je mi uplně jedno, jestli to někdo píše jako anonym.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bigl píše:
Tak na druhou stranu, čemu a komu to vadí? Jestli je to anonym nebo anonymní nick?
Mně osobně vadí jen když anonym uráží a naváží se do ostatních. Jednou jsem taky nahlásila a trvala na odtajnění, protože mě dotyčná jako anonym urážela a shazovala. Admin tehdy neodtajnil, protože se ona hájila, že ve svých příspěvcích uvedla nějaké osobní údaje - šlo o nějaké finance.
Podle mě v případě napadání, zesměšňování a urážek by se mělo odtajnit vždycky a tam tehdy admin pochybil, ale v takových nicneříkajících tématech je mi uplně jedno, jestli to někdo píše jako anonym.
Souhlas a vytáčí mě, že v takových kok. otinách naběhne admin a odtajní na požádání a tam, kde anonym uráží nebo někdo uráží i bez anonymu, se odtajnění nebo nějaké korekce diskuze nelze dovolat.
Chápu, že záleží, jaký admin má službu, ale někdy mi přijde, že záměrně dělají, že neslyší a nechtějí napadání a urážky mezi uživateli řešit k vůli zvýšení návštěvnosti webu.
Mně osobně je jedno, jestli diskutuji s přezdívkou nebo s kytkou, když je diskuze slušná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit