Chléb ve vajíčku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76577
13.9.22 09:51
@malákráličice píše:
A proc ty potrebujes znat zakladatelku diskuze o chlebu ve vajicku? :mrgreen:

no nepotřebuje, ale je to zneužití anonymu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
13.9.22 10:30

Dělám na sucho na pánvi. Nahoru dáváme kečup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21370
13.9.22 11:26
@Modesta píše:
Hele a nezkoušela jsi to ještě nejdříve opéct v toustovači? To by se k sobě přilepilo určitě :DJako kombinace zvláštní, ale taky to asi zkusím, líbí se mi to

To je na me moc spinaveho nadobi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
14.9.22 05:37
@malákráličice píše:
A proc ty potrebujes znat zakladatelku diskuze o chlebu ve vajicku? :mrgreen:

Víš ono jde o to že anonym se používá tam kde jsou nějaké osobní informace. To nám zakladatelka chtěla zatajit na jakém oleji dělá ty chleby? MYslíš, že to, že smaží na Lukaně, Ceresolu a nebo Mogul 10W-40 je až tak moc vypovídající informace k dohledání identity zakladatelky? Jde o to že tohle je hojně zneužíváno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18144
14.9.22 08:01
@Lykaon píše:
Víš ono jde o to že anonym se používá tam kde jsou nějaké osobní informace. To nám zakladatelka chtěla zatajit na jakém oleji dělá ty chleby? MYslíš, že to, že smaží na Lukaně, Ceresolu a nebo Mogul 10W-40 je až tak moc vypovídající informace k dohledání identity zakladatelky? Jde o to že tohle je hojně zneužíváno.

Tak na druhou stranu, čemu a komu to vadí? Jestli je to anonym nebo anonymní nick?
Mně osobně vadí jen když anonym uráží a naváží se do ostatních. Jednou jsem taky nahlásila a trvala na odtajnění, protože mě dotyčná jako anonym urážela a shazovala. Admin tehdy neodtajnil, protože se ona hájila, že ve svých příspěvcích uvedla nějaké osobní údaje - šlo o nějaké finance.
Podle mě v případě napadání, zesměšňování a urážek by se mělo odtajnit vždycky a tam tehdy admin pochybil, ale v takových nicneříkajících tématech je mi uplně jedno, jestli to někdo píše jako anonym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44194
14.9.22 08:13
@bigl píše:
Tak na druhou stranu, čemu a komu to vadí? Jestli je to anonym nebo anonymní nick?
Mně osobně vadí jen když anonym uráží a naváží se do ostatních. Jednou jsem taky nahlásila a trvala na odtajnění, protože mě dotyčná jako anonym urážela a shazovala. Admin tehdy neodtajnil, protože se ona hájila, že ve svých příspěvcích uvedla nějaké osobní údaje - šlo o nějaké finance.
Podle mě v případě napadání, zesměšňování a urážek by se mělo odtajnit vždycky a tam tehdy admin pochybil, ale v takových nicneříkajících tématech je mi uplně jedno, jestli to někdo píše jako anonym.

Souhlas a vytáčí mě, že v takových kok. otinách naběhne admin a odtajní na požádání a tam, kde anonym uráží nebo někdo uráží i bez anonymu, se odtajnění nebo nějaké korekce diskuze nelze dovolat.
Chápu, že záleží, jaký admin má službu, ale někdy mi přijde, že záměrně dělají, že neslyší a nechtějí napadání a urážky mezi uživateli řešit k vůli zvýšení návštěvnosti webu.
Mně osobně je jedno, jestli diskutuji s přezdívkou nebo s kytkou, když je diskuze slušná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
15.9.22 23:21

@bigl Zajímavé. To zkusím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie