UM paragon

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
9.9.22 09:46

UM paragon

Dobrý den maminky. Mám na Vás, které máte cca 3-6 měsíční dítko velkou prosbu…
Budete teď v měsíci září některá v lékárně kupovat jakoukoliv UM v hodnotě cca 1000,– Kč?
Jde o to, že stále zatím kojim, občas přikrmují výživou z DM.
Jde o to, že naše pojišťovna teď do konce září proplácí UM pro miminka, zakoupenou v lékárně…Jenže moje dítko pije UM z DM a to pojišťovna nehradí :-( a vyloženě mu toto mlíčko sedí…
Mohla bych vás poprosit, zdali by bylo možné pokud byste postrádaly paragon z lékárny, tak mne ho věnovat za poštovní známku? Kdyby jste mne ho poslaly? Pokud byste chtěly nějakou úplatu, poslala bych na účet Vám…moc děkuju za pochopení a ochotu. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15381
9.9.22 10:32
:roll: :roll: :roll:

Co k tomu dodat a neurazit …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33153
9.9.22 10:37
@Daphne01 píše:
Dobrý den maminky. Mám na Vás, které máte cca 3-6 měsíční dítko velkou prosbu…
Budete teď v měsíci září některá v lékárně kupovat jakoukoliv UM v hodnotě cca 1000,– Kč?
Jde o to, že stále zatím kojim, občas přikrmují výživou z DM.
Jde o to, že naše pojišťovna teď do konce září proplácí UM pro miminka, zakoupenou v lékárně…Jenže moje dítko pije UM z DM a to pojišťovna nehradí :-( a vyloženě mu toto mlíčko sedí…
Mohla bych vás poprosit, zdali by bylo možné pokud byste postrádaly paragon z lékárny, tak mne ho věnovat za poštovní známku? Kdyby jste mne ho poslaly? Pokud byste chtěly nějakou úplatu, poslala bych na účet Vám…moc děkuju za pochopení a ochotu. :srdce:

Jako že si pak necháš pojištovnou proplatit něco, co si nekoupila? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
9.9.22 10:42

@arinecka Přesně jsem tušila, že si opět někdo přebere po svém. Koupit chci, ale v DM v hodnotě 1000,– neboť to mlíčko mu sedí. Bohužel, pojišťovna proplácí jen z lékáren a tam UM Babylove nevedou.. Škoda se tady zeptat na něco..
Mléko bych koupila v DM v hodnotě 1000,– chápeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
9.9.22 10:45

@Daphne01 a jak tu má někdo věřit nováčkovi, že si to fakt koupi a jenom neshrabne paragon a litr je doma zejo? :think: to tu taky můžu napsat, aby mi někdo poslal účtenku a přitom kojim, ale to tady nikdo neví, na pojišťovně to nikdo neví, tak to tam přinesu a mám tisícovku jen tak na přilepšenou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5881
9.9.22 10:48

Tak kup um z lékárny, nech si proplatit z pojišťovny a um následně někomu prodej za lepší cenu. Vyděláš a nebude to podraz na pojišťovnu ;)
Nebo vlastně bude, ale aspoň pro to uděláš víc, než jen shrábnout peníze.
Kdyby chtěli proplácet um z drogerie, tak dají akci na um z drogerie :nevim:

Příspěvek upraven 09.09.22 v 10:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
9.9.22 10:49

@Kriss Tina, nekomentuji.
Pokud je to pro někoho problém a nejde mu o to pomoct, tak proč se ptá na okolností. Buď vyhovím nebo ne a nerýpu svými dedukcemi jestli chce někdo něco poct nebo ne. Nemá cenu vysvětlovat. Můžu koupit v lékárně třeba jinou značku, ale co když nebude sedět? Vysypu potom slepicím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11774
9.9.22 11:03

@Daphne01 zkus se zeptat přímo v lékárně, jestli by ti účtenku neschovali. Určitě si ji neberou všichni, kdo UM kupují.

Mně to jako nijak hrozný podvod nepřijde, spíš má pojišťovna divně nastavená pravidla - UM proplácí, ale jen některé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
9.9.22 11:04

@Titty Moc děkuji za rozumný názor a nezaujatý, asi jediná mně rozumíš 🙏 🙏 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11777
9.9.22 11:05

@Daphne01 která pojišťovna prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33153
9.9.22 11:22
@Daphne01 píše:
@arinecka Přesně jsem tušila, že si opět někdo přebere po svém. Koupit chci, ale v DM v hodnotě 1000,– neboť to mlíčko mu sedí. Bohužel, pojišťovna proplácí jen z lékáren a tam UM Babylove nevedou.. Škoda se tady zeptat na něco..
Mléko bych koupila v DM v hodnotě 1000,– chápeš?

Jo chápu, nejsem natvrdlá. Když tvoje pojištovna neproplácí UM které potřebuješ, tak máš holt smůlu. Chápeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
9.9.22 12:12

@arinecka Chápu, ale nevím o co ti jde, že se navážíš a komentuje s takto. Já napsala prosbu, jestli někdo nepotřebuje lístek, který třeba by jinak vyhodil do koše a zase takové odpovědi. Český národ je neuvěřitelný. Pokud by po mně někdo něco takového chtěl, neřeším.. řeknu ať si ten lístek vezme a je mně u prdele, co s ním bude dělat, stejně by skončil v koši.
To, že tady oj
ebavaji lidé stát a hlavně politici, nebo majitele MKD, kteří se opeřují např. na kamioňacich, kde jim neuznávají vše…
Nebo že takový kamioňák má ofiko příjem minimum, zbytek na ruku v dietách, dá s ženou dohromady velké peníze za rok a potom mu vyjde příspěvek 5.000 od státu je v poho? Tady šlo jen o nepotřebný lístek, kdybych si s ním vytrpěla zadek nebo zatopila s ním, to ti může být fuk. Zkrátka Češi… Závidí i nos mezi očima…neuvěřitelné…spíše smutné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33153
9.9.22 12:19
@Daphne01 píše:
@arinecka Chápu, ale nevím o co ti jde, že se navážíš a komentuje s takto. Já napsala prosbu, jestli někdo nepotřebuje lístek, který třeba by jinak vyhodil do koše a zase takové odpovědi. Český národ je neuvěřitelný. Pokud by po mně někdo něco takového chtěl, neřeším.. řeknu ať si ten lístek vezme a je mně u prdele, co s ním bude dělat, stejně by skončil v koši.
To, že tady oj
ebavaji lidé stát a hlavně politici, nebo majitele MKD, kteří se opeřují např. na kamioňacich, kde jim neuznávají vše…
Nebo že takový kamioňák má ofiko příjem minimum, zbytek na ruku v dietách, dá s ženou dohromady velké peníze za rok a potom mu vyjde příspěvek 5.000 od státu je v poho? Tady šlo jen o nepotřebný lístek, kdybych si s ním vytrpěla zadek nebo zatopila s ním, to ti může být fuk. Zkrátka Češi… Závidí i nos mezi očima…neuvěřitelné…spíše smutné…

Pane jo, ty ses rozjela :mrgreen: Hele mně je to fuk, dělej si co chceš. Jen jsem napsala svůj názor. To se ve veřejných diskuzích dělá víš? Tak to tak neprožívej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
9.9.22 12:23

@arinecka, mně je to úplně jedno, asi jsem z jiného těsta. Kdyby takto vznesl někdo dotaz jako já, buď napíšu ano mám, dodám, nebo to nekomentuji jinak.. tady se hned za vším vidí něco… Mně by to bylo osobně úplně jedno, k čemu by to potřeboval, kór kdybych ten lístek měla jinak vyhodit do koše… Tady se kolikrát neřeší podstata vznešeného dotazu, ale dedukce, co by, kdyby… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
9.9.22 12:30

Co říct nějaké své kámošce?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat