Jogurtovy krém na dort
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
3 x jogurt nejlepší pro nás je malinovy a k tomu 2× uslehana smetana.
- Citovat
- Upravit
@jahuhudka děkuji ten jogurt máte odkapanej přes platinko? Chi, co bude dobré držet.. Říkala jsem si, bílý jogurt odkapanej +šlehačka a cukr.. Jestli to bude dobrý 🤷♀️.. Dělala jsem z mascarpone, šlehačka a tvaroh.. Chci něco jiného a odlehčeného..
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@jahuhudka děkuji ten jogurt máte odkapanej přes platinko? Chi, co bude dobré držet.. Říkala jsem si, bílý jogurt odkapanej +šlehačka a cukr.. Jestli to bude dobrý 🤷♀️.. Dělala jsem z mascarpone, šlehačka a tvaroh.. Chci něco jiného a odlehčeného..
Ne nic neodkapavam. Jestli chceš mít jistotu tak smetafix, ale je to zbytecne
- Citovat
- Upravit
Ahoj, pokud chceš dělat čistě jogurtový, tak za mě byl top nechat přes noc do misky překapat přes plátno vložené do cedníku velké bílé Hollandie, sladila jsem javorovým sirupem, nebo čímkoliv jiným a ovoce 😋 jinak buď se smetanou vyšlehat a smetafix, nebo plátková želatina, ať to drží ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Stepel děkuji, přesně takhle to mám v plánu.. Přes platinko, cukr nebo med.. A Smetana.. Mám Teda 31%tak snad to půjde🙈.. Vyšší % nemám 😄.. Ono je to pro ročního syna, ale co on sní.. Možná tak svůj kousek rozmacka mezi prsty a olizne 😆.. Mám jogurt z lidlu.. 10% 🙂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dělám mascarpone+smetana na šlehání+hustý ochucený jogurt
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máte nějaký dobrý jogurtovy krém do dortu? Děkuji 🙂