Krmeni 9mesicniho mimca strikackou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Krmeni 9mesicniho mimca strikackou
Dobry den, chtela sem se zeptat jestli se to nekomu stalo. Mala ma 9mesicu a ted tri dny nechce pit z lahve a krmim ji strikackou. Napadlo me jestli nema afty byly sme vcera u doktora protoze ja to nepoznam a nic v pusince nema a napada me je mozny ze bojkotuje lahev nebo to muzou byt ze boli dasne a zuby? Ale zadny nazank ze by se na dasnichh neco delo neni ale vse kouse uz dlouho. Zub jeste zadny nema. Vubec si nedovedu predstavit ze ji budu krmit strikackou jeste nakou dobu. Jine lahve sem zkousela u vsech dela to same veme do pusy kouka po chvili se rozciluje jiny stupen mleka taky zadny ji nevadi protoze kdyz davam strikackou tak proste to ji bezproblemu i mi na to obcas otevre pusinku. Mel ste nekdo taky takovy boj ze starsi mimco taklen zlobilo a krmili ste strikackou a zlomi se to? Zas ji nechci nechat vyhladovet abych nacpala lahev
Mliko nabizim po 2,5-3h vypije 150ml a ted proste to davam strikackou
Pred tim nabidnu lahev nechce tak du dat strikackou. Prikrm mi na lzicku sni v pohode dudlik taky cuca tak nemyslim ze by to byly zuby to by preci nevzala ani dudlik
dasne sem ji vcera namazala dologelem a dala camalii a stejne nechtela lahev ale ve spanku si da vecer
Napadali me fakt bolesti dasni protoze fskt hidne vse uz dlouho kouse ale neodmitala lahev az ted proste
Mel ste nekdo neco podobneho? Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak v devíti měsících už jede příkrm. Co krmit lžičkou? Jídlo do ruky? Pitko na láhev ve tvaru slámky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PETRAKIM nejede o prikrmy moc nestoji ji jen maso se zeleninou k obedu a trochu kase
Vodu taky moc nepije
Jako mliko krmit lzickou? To je teda lepsi ta strikacka lzickou sem zkousela a to nechtela
Jinak na piti ma z brckem od aventu tu jedinou vezme na piti vody.
Um vyrazovat nebudu kdyz mi neji prikrmy dobre
Ma porad i jednicku doktor rikal ze at davam do roka jednicku nez zacne poradne jist prikrmy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Soher ne nema k jidlu jen um vecne nabizim jogurty ovoce kase ale proste to nechce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Soher ono bych dala rada neco jinyho kdyz by mi to jedla
Tyhle chytry reci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Leontyna9012 píše:
Tyhle chytry reci
Promiň, ale chceš radu, ale pak se rozčiluješ ![]()
Zkusila bych nějaký hrneček, v tomhle věku by mohl být lepší, než láhev ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Leontyna9012 píše:
Tyhle chytry reci
Jasný. No děti mi takhle bojkotovaly, když jim nevyhovoval průtok a nebo tvar savičky. Když přes den chtěly jíst samy.. tak pak nechtěly krmit ani z lahvičky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 nechce ja uz tohle jednou zkousela krz vodu vis jediny co veme je s brckem a dala sem tam mliko a to neveme ale z ty strukacky pije jak silenec jak kdyby ji fakt boleli dasne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Soher ja dala i savicku od znacky co ma dudlik je stejna a neveme
Prave tohle mam vyzkouseny i z dob kdy sem prestala kojit tak mam doma haldu pahvi a neveme zadnou jen tu svoji a ted tri dny ani tu aoe strikackou pije jak kdyby ji fakt boleli ty dasne
Myslis ze muzou bolet a nemusi byt znamka ze se deje treba zub?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Leontyna9012 To budou zuby. Jak je to bolí, tak odmítají jídlo a tak. Dává ruce do pusy, slinták hodně? Nějaké to chladící kousatko třeba využíváte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 jo ruce hodne hracky vse kouse
Slintani ani ne ale obcas ji tece
Jj chladici cuca ale pak zahazuje a rve tam hracku nebo hodne kouse plysaka ale hodne nebo kolikrat i to becko s pitim kouse
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A dáváš jí, kromě kaší a jogurtů, i nějaké jiné jídlo? Třeba chleba bez kůrky s čerstvým sýrem, ovoce či nějaké keksy do ručičky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aduš8 davam krupkny ostatni ne protoze se ji zveda po kouskach zaludek musi mit vse hladky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aduš8 ale me neji jogurty nabizim vse nabizim ovoce mela mixnutx mela v celku to se ulomi kousek a dusi se proste ji vasi kousky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit