Jídelní sada pro děti: Vyplatí se?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jídelní sada pro
Zajímalo by mě, jestli se vám vyplatilo pořídit jídelní dětský set.( Miska, talíř, příbor, hrnek). Je to zbytečné nebo ne?
Popřípadě jakou značku by jste doporučili?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jo. Měla jsem pro děti. U našich je mají po nás. I já si v něm ráda dám jídlo. Nějaký motiv Krteček.
Dětem se to líbí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera měla nějaký plastový set, aby se to nerozbilo a samozřejmě malý kovový příbor, velkým by se jí špatně jedlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím, jak by se to mělo vyplatit
samozřejmě máme, je to proste malému pro radost, i když by mohl mít normální nadobi a někdy taky má a ji z nej normálně s námi. Na “svoje” nadobi dostává svacinky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslela, že je to automatické
však i u babiček jsou dětská nadobí
nejen doma..
k čemu anonym? Co je na téhle otázce tak osobního? ![]()
- Citovat
- Upravit
Ano, jako malí měli svůj talíř, misku, příbor. Hrnek měli svůj a mají dodnes, ale mimo sadu. Mladší syn ještě v 8 letech preferuje dětský příbor.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Zajímalo by mě, jestli se vám vyplatilo pořídit jídelní dětský set.( Miska, talíř, příbor, hrnek). Je to zbytečné nebo ne?
Jak vyplatit? Syn mel rad Frantiska z Kouzelne skolky, tak mel z takoveho setu radost a s chuti s Frantiskem jedl ![]()
Jako mala jsem uz v 70. letech mela svuj set s kocickou. A taky detsky pribor, ktery mame doma dodnes ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zadej do googlu jídelní sada pro děti. A vyjede tolik krásného nádobí, že můžeš vybírat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
A nějaké značky?
Vybírej podle motivu, jaké má tvé dítě rádo.
- Citovat
- Upravit
Ano děti mají dětskou jídelní sadu i příbor. Značku - příbor český Toner , plastová jídelní sada z Orionu a starší už má porcelánový Thun - motiv bych vybrala dle preferencí dítka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Máme. Nesnáším plastové nádobí. A dospělacke talíře/hrnky jsou zbytečně velké, příbory též a navíc těžké.
Příbory měly dětské od Tescomy. Hrnky z Pepca, talíře nějakou značkovou sadu s Krtkem, pak když se rozbil, tak od Orionu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cecetka píše:
Jak vyplatit? Syn mel rad Frantiska z Kouzelne skolky, tak mel z takoveho setu radost a s chuti s Frantiskem jedlJako mala jsem uz v 70. letech mela svuj set s kocickou. A taky detsky pribor, ktery mame doma dodnes
Máme na chatě dětské hrnečky a příbory ještě z dob dětství mojí mámy. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupovala jsem vnoučkovi tento porcelánový set, hrnek a hluboký a mělký talíř, používají to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit