Začátek odstavování Um
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Tak ale má další tekutiny v těch příkrmech ne?
Můžeš zkusit ještě mléko s kaší, takové ty krabicky jako džusíky, děti to měly rády
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje dcera dělala také problémy s pitím v době, kdy jsme začali zavádět příkrmy. Jednak byl problém v tom, z čeho bude pít (do lahviček jsem nacpala strašné peníze, nakonec se chytla na Nuk lahvičku na učení), ale i co bude ochotná pít. Voda ani čaj to rozhodně nebyly. Protože jsem do ní potřebovala hlavně dostat nějaké tekutiny, slevila jsem ze své původní představy, že by to nemělo být sladké pití. Zachutnaly jí jablečné šťávy. Když už jsem pak měla jistotu, že to vypije, čím dál tím víc jsem to ředila. Postupně se dala přesvědčit i na různé kojenecké jablečné čaje. Časem to ani nemuselo být sladké, jen to muselo mít jablečnou chuť.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, psala sem tu ohledne maly 8m jak odmita pit um po herpangine veme si um dobre ve spanku pres den proste nechce vzteka se dneska sem ji dala v odpolednim spanku a jednou strikackou a v noci mela 2× tim padem vypila celkem 480ml umeleho mleka jeste budu nabizet jednou pred spankem. A zacinam si myslet ze mala se mi spis zacina odstavovat od um ale problem nastava ze mi moc vody nevypije max 100ml ma rada stavu od sunaru nic jinyho nechce kdyz nabizim
Z prikrmu mi ji masozeleninove v jakekoliv podobe ovoce a presnidavky u nas neprichazi v uvahu jogurty take ne kasi veme obcas na milost ale jen trochu. A miluje kukuricny krupky. Prikrm delam strasne ridkej od ty anginy ji husty proste zveda zaluzek a napada me jak do ni dostat vic tekutin? Ma oahev z brckem od aventu z toho pije krasne ale jen tech 100ml vic ani tuk jine lahve sem zkousela a prave tady u ty jediny da tolik u ostatnich treba jen 10ml koupila sem i obyc plastovy hrnecek pije ale spis se pokeca. Jak sme lezeli ted v nemocnici tak mi tam rikali ze musi vypit minimalne 700ml tekutin coz proste ted neda
A ja si rikam mate naky figle? Delam blbosti zkousim pit jakoze sni
Ale proste se pres 100ml nehnem. A furt do me sily ze musi ty tekutiny dodrzet kvuli tem ledvinam jak mela zanet a pripadne dehydrataci kterou mela kdyz pri herpangine nechtela nic
Dekuju za rady nazory