Kakaový jogurt
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ještě bych nedávala, je to zbytečný. Spíš dávej bílý jogurt s ovocem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KaramelkaCZ a proc ji ho chces davat? Das ji ho a pak prestane jist bile. A je teda lepsi do bileho nasypat treba granko, nez kupovat cokoladove primo v obchode (kdyz uz to musi byt)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží jak moc hrotíš stravu. Kluk už ho v tomhle věku davno jedl.
- Citovat
- Upravit
@KaramelkaCZ píše:Čokoláda a jogurt lze udělat i tak, že do klasického ji nastrouháš. Kostíky a podobné mlsky bych nedávala.
Ahoj chci se zeptat dcerce je rok a 2 měsíce jak je to s čokoládovými jogurty mohla bych už dát nebo ještě ne? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamarádky dcera už v 8m jedla čokoládové pribináčky a podobně. Ale mně osobně přijde Škoda to do dětí cpát, když jim stačí bílý jogurt, do kterého můžeš zamíchat ovoce, přesnídávku, dětský piškot… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pitaya1 no snažím se moc nedávat sladké kvůli zoubkům ale jogurty jí normálně ale čokoláda prej nedělá dobře na bříško tak
- Citovat
- Upravit
Ano, ve 14 měsících může dítě sníst čokoládový jogurt a nic se mu nestane. Zda mu ho dávat či ne, je jiná otázka, ale na tu se neptáš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KaramelkaCZ píše:
@Pitaya1 no snažím se moc nedávat sladké kvůli zoubkům ale jogurty jí normálně ale čokoláda prej nedělá dobře na bříško tak
Tak to nemohu posoudit, čokoládu jsem dávala až později. Ale čistě z praktických důvodů. Jak ji jednou ochutná, bude ji vyžadovat. I jiné sladkosti. Čokofil se z něj nestal, ale sladké má rád.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj dvouleťák ještě čokoládu neměl a nepozoruji, že by mu to chybělo. Aspoň mi ve sklepě necpe do košíka blbosti. Ale má alergii na oříšky a nechce se mi riskovat. Miluje datle, sušené meruňky, sušený banán…, tak když má mlsnou, cpe se tím.
Jestli nemáš alergika, nejspíš už může, jestli jo, byla bych opatrná.
- Citovat
- Upravit
Ale jo, muze. Já dala dceri ochutnat někdy kolem 9.měsíce ten Lipanek (víc tvarohu, mene cukru). Chutná jako tvaroh s trochou granka a je v tom stejně cukru jak v kupovanych ovocných presnidavkach, podle toho, co pisou na obalu.
Stejně ji to nejede a ma radši obyc. jogurt nebo ovoce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Valašku nebo Choceňský s čokoládou bych dala, Kostíky, Olmíky, Prince a podobné blbosti ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávat ho asi můžeš, ale já bych zatím nedávala, je dost sladký a jak si zvykne na tu sladkou chuť, bude jí vyžadovat. Využila bych toho, že zatím má ráda bílé jogurty s ovocem (teda pokud ano), a čokoládový jogurt bych zařadila později.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jakmile dáš sladký ochucený, už Ti s největší pravděpodobností nebude chtít bílý třeba s čerstvým ovocem. Nevidím žádný přínos v těchto přeslazených sra. kách. Nic to nedá, spíš ve větším množství uškodí. Proč to chceš dávat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj chci se zeptat dcerce je rok a 2 měsíce jak je to s čokoládovými jogurty mohla bych už dát nebo ještě ne? Děkuji