Kombinace kaší / sinlac kaše

Anonymní
23.8.22 15:32

Kombinace kaší / sinlac kase

Ahoj :mavam:
Muzu zkombinovat dva druhy kasi? Mam doma sinlac a sunar ryzove. Jenze sinlac mi prijde hroozne sladka tak sem uvazovala zdali ji neskombinovat s tou od sunaru, ktera naopak nema chut zadnou :nevim:
A mate nekdo se sinlacem zkusenosti?? Slysela jsem ze ji hodne maji miminka rady. Ale v ni je snad i cukr :roll:
Popripade dochucovaly jste nejak? Presnidavkou nebo tak? Maly ma 6 mesicu. Prikrmy asi 3 tydny.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9293
23.8.22 15:37

Já bych to takhle malému dítěti asi raději nemixovala. Já dávala Sinlac a trochu domácí přesnídávky, ta byla bez přidaného cukru, takže ve výsledku sladké akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.22 16:20

@kavenka davate primo tuhle? Mi prijdr desne sladka a ve slozeni je snad i cukr. Nebo to dela ta karobova mouka..

• Citovat
  • Upravit
34322
23.8.22 16:41

Jasne ze tam je cukr, vzdyt to pisou na krabici.
Miminku bych to vubec nedavala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22918
25.8.22 07:39
@Anonymní píše:
Ahoj :mavam:
Muzu zkombinovat dva druhy kasi? Mam doma sinlac a sunar ryzove. Jenze sinlac mi prijde hroozne sladka tak sem uvazovala zdali ji neskombinovat s tou od sunaru, ktera naopak nema chut zadnou :nevim:
A mate nekdo se sinlacem zkusenosti?? Slysela jsem ze ji hodne maji miminka rady. Ale v ni je snad i cukr :roll:
Popripade dochucovaly jste nejak? Presnidavkou nebo tak? Maly ma 6 mesicu. Prikrmy asi 3 tydny.

Pokud jste teď začali s příkrmy, tak do toho ještě kaši neplet. Tu dej jako poslední a není třeba s ní spěchat, jsou to jen sacharidy.
U nás se hodně dlouho dávala jen zelenina, přidalo se maso, žloutek, lepek, pak ovoce, po něm jogurt a jako poslední kaše a to bylo třeba až za 2mesice, v 8.mesici..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
naty9697
19.4.23 11:46

Ahoj rodičové,
já jsem své malé po kojení dělala kojenecké mléko s colostrem, neobsahuje žádný přidaný cukr a chutnalo jí, hezky po něm přibírala a dobře se jí trávilo. Později jsem přikrmovala i rýžovou kaší s colestrem a dochucovala ovocem.

• Citovat
  • Upravit
Sanny.kolar
20.4.23 15:42

@naty9697
Ahoj,
slyšela jsem, že kojenecká mléka s colestrem jsou teď docela hype, respektive, colestrum tady bylo vždycky, ale teď se o něm více mluví, ví, jenže ne každému dítěti sednou a chutnají, jsou údajně hodně cítit po tom kravském mléce, ale taky bych to vyzkoušela. Koukala jsem, že tady mají i mléka i kaše, máte někdo zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
126
22.4.23 19:00

@Sanny.kolar
Ahoj, já je taky malému kupuji, kaše i mléka a opravdu mu vyhovují, malý nemůže laktózu a mají i verzi s colostrem bez laktózy, což je super, protože jsem sháněla něco právě s colostrem, ale lactose free a sehnala jsem na colvii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí