UM paragon
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Daphne01 píše:
@arinecka, mně je to úplně jedno, asi jsem z jiného těsta. Kdyby takto vznesl někdo dotaz jako já, buď napíšu ano mám, dodám, nebo to nekomentuji jinak.. tady se hned za vším vidí něco… Mně by to bylo osobně úplně jedno, k čemu by to potřeboval, kór kdybych ten lístek měla jinak vyhodit do koše… Tady se kolikrát neřeší podstata vznešeného dotazu, ale dedukce, co by, kdyby…
Ježííš, tak jdi shánět účtenku, proč mi to píšeš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka protože jsem v původním příspěvků psala jasný dotaz. Jestli jsi nevšimla. Na blbou odpověď jen reaguji. Nezačala jsem s tím první… Však jsem ji v původním příspěvku sháněla… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Daphne01 píše:
@arinecka Chápu, ale nevím o co ti jde, že se navážíš a komentuje s takto. Já napsala prosbu, jestli někdo nepotřebuje lístek, který třeba by jinak vyhodil do koše a zase takové odpovědi. Český národ je neuvěřitelný. Pokud by po mně někdo něco takového chtěl, neřeším.. řeknu ať si ten lístek vezme a je mně u prdele, co s ním bude dělat, stejně by skončil v koši.
To, že tady ojebavaji lidé stát a hlavně politici, nebo majitele MKD, kteří se opeřují např. na kamioňacich, kde jim neuznávají vše…
Nebo že takový kamioňák má ofiko příjem minimum, zbytek na ruku v dietách, dá s ženou dohromady velké peníze za rok a potom mu vyjde příspěvek 5.000 od státu je v poho? Tady šlo jen o nepotřebný lístek, kdybych si s ním vytrpěla zadek nebo zatopila s ním, to ti může být fuk. Zkrátka Češi… Závidí i nos mezi očima…neuvěřitelné…spíše smutné…
![]()
A ty nic oje. bávat nechceš, že?
Jsi taky jen podvodník. Nic víc. Tak si neber do huby ostatni, ju? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Daphne01 píše:
@arinecka protože jsem v původním příspěvků psala jasný dotaz. Jestli jsi nevšimla. Na blbou odpověď jen reaguji. Nezačala jsem s tím první… Však jsem ji v původním příspěvku sháněla…
To ale neni blba odpoved, argumentujes uplne nesmyslne. Proste podvadis a smitec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka, komu není z Hůry dáno, v apatyce nekoupí… Hezký den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka podle tebe podvadím. Dobře, máš pravdu. Spokojená?
Opravdu no comment.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Daphne01 píše:
Na tebe to fakt platí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šmoulice, poslední co k tomu dodám. Kdybych chtěla podvádět, asi ten dotaz zformuluji jinak. Pokud toto je podvod… ![]()
Bez si kadrovat podvodníky kteří okrádají stát, mně laskavě vynech. Šlo o p. srany lístek, který by byl někomu k ničemu. Tady je to z velké většiny opravdu banda urypanych ženských, které nemají asi co na práci…než j.bat do druhých, aniž by věděly vo co go… Všimla jsem si toho i u jiných příspěvků…jen kadrovat, dělat závěry podle sebe a vlastně na daný dotaz žádná odpověď…to svědčí o všem…
Jinak…máš paragon? Jestli ne, tak ukončuji debatu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Daphne01 píše:
Je to tak, něco ti opravdu chybí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Daphne01 píše:
@arinecka podle tebe podvadím. Dobře, máš pravdu. Spokojená?
Opravdu no comment.
Ano, už sem spokojená, konečně si to uznala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Titty Jojo, takhle to má třeba naše 205, proplaci kde co, ale jen koupené v lékárně nebo specializované prodejně. V čem je rozdíl, když se koupi stejná věc v lékárně nebo jinde, to mi tedy uniká. Paragon je úplně stejný. Ze proplaceji totální kraviny je ještě druhá věc, ale hlavně, ze to je z lékárny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka jde videt, oco Ti vlastně jde. Soudný člověk si na Tebe názor udělá. Vůbec nejde o podstatu věci, ale o to, že Ty potřebuješ mít pravdu. Chudino. Sbohem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Daphne01 píše:
@arinecka jde videt, oco Ti vlastně jde. Soudný člověk si na Tebe názor udělá. Vůbec nejde o podstatu věci, ale o to, že Ty potřebuješ mít pravdu. Chudino. Sbohem.
Panečku, teď si mi to nandala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit