Odšťavňování ovoce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Tak jasně, že nejlépe čerstvé. Ale nepřeháněla bych to s ovocnými šťávami, nebo bych to spíš nebrala jako nějakou zdravotní bombu - obsahuje to velikou spoustu cukru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělám denně cerstve. Zamrazit to můžeš ale uz to pak není ono. Mam odstavnovac trvale na lince, tak to je snadné. Když byl ve skříni, tak jsem byla bytelně líná ho vyndavat a odstavnovala jsem minimálně. Tak jestli mas prostor, nech ho venku a ráno dělej třeba stavy k snídani apod. Míchám tedy se zeleninou, prijde mi to takové svezejší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Po lizatkach to nejhorší na zuby.
Asi jsou blbé hlavně citrusy, kdyby to mělo být nějaké sezónní ovoce nebo zelenina, nemuselo by to být tak zlé… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tichošlápek je fakt že jsem taky líná to dělat když to mám schovaný 😀 😀 tak ho nechám na lince.
Taky přidávám zeleninu
. Máš nějaký tipy na nějaký dobrý kombinace?
- Citovat
- Upravit
@JancaS84
Tak on je malej 😀nebudu to do něj cpát po litrech. Já to mám ráda, piju je už několik let a zuby mám krásný. Malej si vždycky cucne a pak to stejně piju já. On miluje ovoce i teď přes léto zobat, tak proč ne i jako formou šťáv kde bude i zelenina apod.. Myslim, že když si trochu cucne, tak mu to fakt neuškodí. Za mě lepší než kdyby se ládoval brumikama
- Citovat
- Upravit
@klamonožka jak už jsem psala, tak on je malej, párkrát si cucne a piju to hlavně já
ale jemu to chutná, má to rád, tak mu to chci taky dopřát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Tichošlápek je fakt že jsem taky líná to dělat když to mám schovaný 😀 😀 tak ho nechám na lince.
Taky přidávám zeleninu. Máš nějaký tipy na nějaký dobrý kombinace?
Okurka je dobra s hrozny, když chceš sladší, tak jablka s hruškami je klasika, dětem chutná samotný meloun nebo meloun a jablko plus pomeranc. Pro sebe dělám svestky a červenou repu (svestek mame asi tak tunu, uz jsem ze zoufalství dělala i povidla
) a v zime mi moc chutná mandarinka s čímkoli. A vynikající je i čerstvý grep, jenže to piju jen já
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminky. Mám syna kterému je rok a miluje odštavnené ovoce. Vím, že by se mělo vypít co nejdřív aby neztratilo vitamíny. Chci to teď zařadit aspoň 4× do týdne když začíná ten podzim. Nicméně se chci zeptat, myslíte že když to zamrazim, tak vitamíny tam stále budou? Nebo je lepší dělat pokaždý čerstvé