Chleba při kojení a prdíky

79
24.1.16 19:52

Chleba při kojení

Zdravím, mám měsíční holčičku a kazdy den ji trápí prdíky, od porodu spim jenom 3 hodiny, takže jsem úplně vyrizena. Jím starý chleb, ale myslím, ze i tak jí nadýmá. Nemáte někdo prosím radu, co místo chleba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33005
24.1.16 19:55

@Iwet88 Víš jistě, že ji nadýmá ten chleba? U mých dvou dětí neměla moje strava na stav jejich břicha vůbec žádná vliv.

Můžeš zkusit nějaké dietní suchary nebo knackebroty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
24.1.16 19:58

Ja mam dvoumesicniho chlapecka a i kdyz jsem se stravovala ukazkove nenadymave a pila litry fenykloveho caje, maly mel prdiky stale. Vyresil to az espumisan a probiotika Bio gaia. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
24.1.16 20:04
@Dianela píše:
Ja mam dvoumesicniho chlapecka a i kdyz jsem se stravovala ukazkove nenadymave a pila litry fenykloveho caje, maly mel prdiky stale. Vyresil to az espumisan a probiotika Bio gaia. :nevim:

tuto kombinaci taky doporučuju, než zaberou probiotika, což je cca 14 dní.
jinak bych si tím chlebem stoprocentně jistá nebyla. jak je miminko staré? ještě nemusí mít dovyvinutui střevní peristaltiku. Klubíčkuj, zkus dávat vykakat nad umyvadlo nebo záchod v klubíčku, miminku se tak hodně uleví. já takhle oba syny dávala prvních pár měsíců před každým kojením aby se vyprázdnili.

• Citovat
  • Upravit
ferret
24.1.16 20:04

@Iwet88 Mně takhle syn řval tři měsíce a byl na UM. Mým jídlem to tedy nebylo :-)

• Citovat
  • Upravit
2611
24.1.16 20:05

Moje malá trpěla na prdy cca 2 měsíce, potom jsem ji začala dávat pít fenyklový čaj a bylo po problému. Naštěstí ji nevadí nic z toho, co jim já. Chleba jim každý den. Taky pomohlo, když jsem jí sprchovala bříško teplou vodou a každý den po koupání mažu bříško Pupíkem. Nějak se mi příčilo cpát do takhle malého miminka kapky a všemožné jiné doplňky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
24.1.16 20:09

Ono to bolení bříška je takové osemetne, zkuste kdyžtak přečíst článek v odkazu…vim ze hodne pomaha nošení v šátku taky…
http://www.mamila.sk/…kolika-plac/
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
24.1.16 20:18
@Dianela píše:
Ja mam dvoumesicniho chlapecka a i kdyz jsem se stravovala ukazkove nenadymave a pila litry fenykloveho caje, maly mel prdiky stale. Vyresil to az espumisan a probiotika Bio gaia. :nevim:

Ja jen podotknu, ze jsem zkousela ledacos a pak jsem vysadila prave ty kojici a fenyklove caje a… bylo to lepsi. Nevim, jak ostatni, ale me teda ten fenykl nadyma radne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
24.1.16 20:27

@hanzy me nenadyma ale zas mi vubec nepomohl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
24.1.16 20:32

Pořad vymýšlím čím by to mohlo být. Koupila jsem i SAB simplex a piju fenyklový čaj, ale stejně nic. Holčička má měsíc a týden. Piju acidofilní mléko místo obyč mleka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
24.1.16 20:36

@Iwet88 hele fakt zkus dva tri dny bez tech caju. Me nadymaly dost! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
24.1.16 20:37

@Iwet88 heled to jsou proste trimesicni koliky, je to normalni :) Pokladej ji take hodne na brisko, tim krome paseni koniku take posiluji brisni stenu a lepe pak zvladaji i prdiky. Zkus ten espumisan, nemusis se toho vubec bat, do tela se nevstrebava a treba ty probiotika… Bio gaia - jsou skvele ale zaberou treba az za 14 dni a nebo biopron… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
24.1.16 20:38

No ja po nich strašně prdim, tak jsem myslela, že je to dobře, že to jde všechno ven, ale zkusim to, tím nic nezkazim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
24.1.16 20:39

Myslím, že náš pediatr říkal, že strava má vliv tak z 20 %. Hodně je to i o technice kojení, jestli se malá naloká vzduchu a zkrátka má to trávení ještě takové nehotové, citlivé, tak prostě na ty prdíky víc trpí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
24.1.16 20:47
@Iwet88 píše:
No ja po nich strašně prdim, tak jsem myslela, že je to dobře, že to jde všechno ven, ale zkusim to, tím nic nezkazim.

Ja jsem to prave taky tak mela, pak jsem to proste zkusila par dni nepit a bylo to lepsi :palec: Ale jak pisou holky, ne, ze by to zmizelo vsechno. Deti proste koliky mivaj…

@Dianela :mrgreen: :mrgreen: stejne je to zvlastni, ze na kazdyho to pusobi jinak ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí