Chlorophyl gel

6555
13.1.11 00:28

Chlorophyl gel

Ahoj, plně kojím a mám ted problém s bolavou bradavkou.Gyndařka mi doporučila mazat Chlorophyl gelem, jenže jaksi pozapomněla říct, jak ho používat a já ted po prostudování letáku zjistila, že tam o tom nic není :roll: Máte s ním někdo zkušenost? Jak často mazat, jak dlouho nechat působit? A hlavně mám to před kojením umýt a čím, aby se to nedostalo do prcka? Omg, já jsem tele, už to mám namazané a nevím, co s tím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30628
13.1.11 00:48

Našla jsem jen tohle, asi bych to nechala chvíli působit a pak umyla :think: , z tohohle to není zřejmé.

http://www.muller-pharma.cz/…y/DER001.pdf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
13.1.11 00:49

To je právě ono, ten leták mám doma a je tam úplný prd o tom :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
13.1.11 00:50

Jsem Ti asi moc nepomohla :think: , já jsem si to mazala Bepanthenem a ten může mimču do pusy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
13.1.11 00:51

Mně došlo až potom, že je to asi příbalový leták, měla bych jít spát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
13.1.11 00:57

V pohodě, je jedna ráno :lol: No Bepanthenem mažu a nic, tak zkouším právě tohle..Každopádně jsem to raději smyla, aby z toho malej něco neměl a zítra holt zavolám na gyndu :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
13.1.11 01:18

Jestli ti můžu poradit - oplachuj bradavku Opthalem a maž Bepanthenem. Hodně větrej i za cenu mokrýho trika od mlíka doma… minim. vložky do podprsenky a všechno na „volno“. Bude to brzy dobrý.

Tenhle sprej mi byl taky doporučen, ale přes tohle optření jsem se k němu nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí