Zase hubnu :(

5527
11.1.11 09:45

Zase hubnu :(

Ahoj holky,
nečekám asi nějakou konkrétní radu, spíš si potřebuju ulevit a vy mě pochopíte :huban:

Po narození první dcery jsem šíleně zhubla (20 kg z původní váhy před othotněním) - lidi mě nepoznávali, okolí mě litovalo, že jsem asi nemocná apod. Vypadala jsem šíleně, samá kost - jak z reklamy na koncentrák… Pak jsem začala trošku přibírat, ale pak se zjistilo, že to je tím, že jsem podruhé těhotná. Ve druhém těhotenství jsem trochu přibrala, ale po porodu to šlo všechno dolů. Tři měsíce jsem se ještě držela, ale teď po půl roce po porodu jsem zase jako z Dachau. 55 kilo na cca 170 cm (když se najím) :cry:
Všichni kolem mě mi už pijí krev těmi kecy o tom, že se mám najíst a ať už nehubnu, že mi to nesluší :zed: :zed:
Nevím, co mám dělat. Žádné preparáty do sebe cpát nechci, protože kojím. Neříkejte, že se mám najíst. Jím dost - denně vařím. Dneska jsem se zděsila, když jsem vlezla na váhu - je po svátcích a já jsem hubenější o 5 kilo :cry:
Máte někdo podobný problém?
Díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
11.1.11 09:48

lulje: a neni to tim ze kojis nekoho to pry muze vycucavat co si nechat udelat testy na stitnou zlazu?Ale to jsi slyset nechtela asi co. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
11.1.11 09:52

ahojky :mavam:já mám opačný problém.zase pořád kynu ale jsem těhule tak se to dá opomenout :jazyk: manžel měl kdysi taky takové problémy.rychle zhubnul a ani nevěděl jak ale pořád seděl na záchodě.cokoliv snědl,vykadil.pak se přidali bolesti žaludku a už to jelo.samý vyšetření atd.nepříjemný.časem se to urovnalo,tak nějak.zajdi si k doktorovi,něco ti asi chybí,nenechávej to náhodě at pak není pozdě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
11.1.11 09:52

zkusila bych navštívit gastro poradnu.. a jinak radím jíst hodně bílkovin a pravidelně cvičit. :wink:
mám to podobně, i když to není nijak extrémní. Ale myslím, že ti v tom gastru pomůžou, navrhnou jídelníček a tak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
11.1.11 09:56

Taky jsem kdysi hubnula, ač jsem se ládovala. Zjistili mi nemocná játra a pak štítnou žlázu, po lécích jsem zase přibírala, až se mi to nelíbilo… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
11.1.11 09:57

Možná bych zkusila testy na celiakii, moje máma také šíleně hubla a od té doby, co drží bezlepkovou dietu, tak přibrala a drží se na nějakých těch 60 kilo/170cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847

Myslím, že až přestaneš kojit, hubnout samovolně už nebudeš, taky znám z okolí holky, které to mimino úplně vycuclo, ale pak se zase spravily :wink: Ale jak píšou, k doktorovi zajdi, ať máš jistotu, že jsi OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351

Ahoj, nepřijde mi 55kg na 170cm nějak málo :nevim: Pokud k tomu nemáš žaludeční problémy nebo ti váha dál neklesá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21908
11.1.11 10:00

Taky myslim,ze v tom bude kojeni.Holcicku jsi kojila dlouho,ne?
Jinak stitna zlaza,jatra..zasla bych na poradu k dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
11.1.11 10:08

No a co třeba nějakej parazit ve střevech?? ten taky způsobuje velké úbytky váhy,ne?
Bejt tebou,pokud se necítíš dobře,zajdu k lékaři, ať ti udělá podrobnější vyšetření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.11 10:13

Ahoj, já ti neporadím, ale můžu tě trochu uklidnit že jsem to měla stejně. Já vždycky bojovala stím že jsem hubená, ale po obou porodech jsem skončila po čtvrt roce na nižší váze než jsem začínala a po druhém porodu jsem skončila na 49kg na 177cm a nebyla jsem nijak nemocná, taky jsem kojila ale nemyslím si že to bylo jen tím protože první holka byla na UM. Až později jsem zjistila že se mi daří přibírat když jsem v psychické pohodě, to pak jdou kila nahoru.

• Citovat
  • Upravit
18285
11.1.11 10:19

Zdravím, já jsem měla při 170 cm jednu dobu i 46 kilo - mohla za to antikoncepce :roll: Teď jsem se po vysazení „spravila“ a mám 52-53 kilo - což považuju za úspěch. Takže taky myslím, že 170 cm a 55 kilo není zas až taková hrůza ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
11.1.11 10:20

Ach, jak ráda bych ti poslala mých 20kilo navíc :hug: nebo i víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
11.1.11 10:46

Znám to jaké to je .Já jsem vždy strašně zhubla ze začátku těhotenství.Ještě než jsem to zjistila .A není to příjemné když každý koho potkáš ,tak ti říká at se najíš atd.Taky mě bylo řečeno,že vypadám jak vysušený netopír.Když je člověk při tělě tak malo kdo mu to řekne narovinu.Ale v opačném případě jim to je jedno.A ubližuje to stejně.Ono i to kojení děla hodně .Taky jsem byla na vyšetření se štítnou žlázou ,a noic nezjistili.Prostě každý to má jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
11.1.11 10:48
me2dova píše:
Možná bych zkusila testy na celiakii, moje máma také šíleně hubla a od té doby, co drží bezlepkovou dietu, tak přibrala a drží se na nějakých těch 60 kilo/170cm

Měla jsem to také tak. Plus šílenou avitaminózu, nedostatek železa, B12. Díky BLP dietě jsem přibrala z nějakých 55 kg na 60-63 kg na 175 cm.
Teď mám víc, ale žeru děsně.
Po prvním kojení jsem taky měla znovu těch 55 kg, ale spravilo se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí